Cene polovnih Dacia vozila

prethodna tema - sledeća tema

zac

Treba ga pogledati uzivo.... i slikati detalje.  :ces:

@Veterinar, nisam ta razumeo....na ciji-koji auto ciljas sa ovim komentaro.... jel od nekog koga znas?

gomilos

Da ponecu aparat i slikati ga. I bas bi voleo da cujem komentar @Veterinara za auto. Vlasnik kaze da su u Visnickoj Banji i da se auto vodi na zenu, i tek sto je registrovan, stajao u garazi iz privatnih razloga.
Nego jel ima neka preporuka gde gledati tipicne probleme sa korozijom kod Logana, znam da ima tema nego ako neko moze ukratko posto vas ima dosta na ovoj temi poduze vlasici logana.Hvala unapred.

zac

Na ovom, verovatno neces naci koroziju...ipak je jos mlad, osim ako nije udaran.
A kriticne tacke su u sustini: zadnji desni rub i krilo oko cepa rezervoara,  pertlovani deo kadica vrata, sagni se ili legni ispod njega i pogledaj rupe za odvod vode izsajtni (na ostrim ivicama oko tih rupa se moze videti da li ima korozije.... tu najpre krene), pogledaj na mestima gde se srtafi zadnji trap, odnosno oko nosaca za silen blokove zadnjeg vesanja, pogledaj u gepeku, ispod tapacirunga, rubove sa unutrasnje strane, onda kad otvoris haubu na bocnim stranama imas elipsaste tehnoloske rupe...ali su bez cepa, zavuci prt i vidi da li je masno od voska....   
To ti je otprilike, na brzaka, naravno da treba pogledati sto detaljnije...mozda se nisam ni setio svih mesta.  :wave:

gomilos

Hvala na detaljima i pozdrav do sutra
:wave:

Tale

Ja prvi put vidim Logana kome su branici potpuno ofarbani.

gomilos

To je Prestige oprema "verzije Prestige, koju spolja odlikuje integralna farba (branici, zaštitne lajsne na bokovima i brave su boje karoserije)", nasao ovaj clanak sa slikama
http://www.vrelegume.rs/strana.php?rubrika=29&id_cikkek=612
I zato se i drzi ta cena koja je tu negde

Loganovac

Tale, pogledaj ovu sličicu levo, na Forumu je ima u preko 6000 postova!  :Smiley:
Što se cene tiče, ne bih dao svoj auto ni za znatno veću sumu, ali tržište je pretrpano i neumoljivo, a ljudima treba kinta...  :ne:
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

Sir Oliver

I drink to make other people more interesting.

Tale

E jbg svaki dan se nešto novo nauči. U BiH su takvi vrlo rijetki i ja ni jednog jedinog nisam vidio uživo, a vidio sam mnogo Logana.

Sir Oliver

I drink to make other people more interesting.

zac

Citat: Loganovac poslato 06.06.2012. - 09:04
Što se cene tiče, ne bih dao svoj auto ni za znatno veću sumu, ali tržište je pretrpano i neumoljivo, a ljudima treba kinta...  :ne:

Slazem se....ni ja svog ne bi` dao.... ispod 15 000 Evra, minimum.  :laugh:

Veterinar

Možda je koincidencija, ali na Karaburmi sam svakodnevno vidjao takav auto sa slicnom kilometražom, a onda ga nisam video od prošlog leta do - juče. I pored toga što je 16 v i što nije prešao, to je ipak pet godina star Logan i 5000 evra će vlasnik teško dobiti za njega, pogotovo jer ne troši TNG.

gomilos

@Veterinar sve si upravu ovaj sto ga prodaje je skroz lud. Ssta je sve nalupeta kontradiktorne stvari. On i zena voze dva polovna auta (znaci ima se) on vozi opel merivu koji je extra i uvezo iz Nemacke preko mobile.de i riknuo mu plivajuci na 140k a zena opel corsu, inace kod kuma je skoro bila ista 2007 godiste kojoj je pukao klip bruka. Zatim (samo polako) auto je kupljen u julu 2007 (za @Loganovca) i imao je servise na 15k(1.dec 2008) i 31k(30.januar 2010) i to je to. Rece kao ne treba veliki servis da se radi (iako je prica da se radi na 4godine ili 60k), a auto nije vozen od proslog leta (kad je tast preminuo). Auto je pre dva dana obijen (nema alarm, genije) i ukraden originalni cd i rezervna guma (poceli i leti da kradu gume). Limarisjki mi se cini da je ok (hvala @Zacu i @Loganovcu) u smislu da nije udaren, farban, nije bas ful ima po neko malo udubljenje i ogrebotino, zagledao kedere, gepek i tehnicke otvore, gredu, koseve iznutra i sve izgleda ok, mada zadnji branik malo sa leve strane nije top nalego (zagledao odozdo i malo su popustili srafovi koji ga drze za "donji vezni lim" ja ga tako nazvao) i izgleda da mu stvarno nije nista u smislu da je udaran auto pa budzeno.
Cena automobila je fiksna (zasto ne napisu to u oglsu, stvarno idiotluk), i rekoh mu da moram da vidim sledece vidzenje sa majstorom jer ipak ima te zezancije da nije vozen i oko servisa sta i kako.

Veterinar

S obzirom da svako ko je imao, ima ili će imati Dačiju može biti i član ovog foruma, izbegavaćemo pojmove "lud", "lupeta" i slično. Svakako da očekujemo da sa nama podeliš (kao i svako drugi ko je u potrazi za polovnjakom marke Dačija) objektivna zapažanja o automobilu i okolnostima u kojima se prodaje.
  Ako već gledaš automobile vrednosti oko 5000 evra, da li te zanima nešto poput ovoga http://www.polovniautomobili.com/oglas2204755/dacia_sandero_14mpi/ ?   Mislio sam da je "base" model, jer nema lajsnu na vratima, ali se navodi solidan spisak opreme.  :ne:

bocca

ma "base" sigurno, i po felnama. a spisak opreme samo stikliran sve redom sto je bilo za stikliranje. bice ono "deda nije umeo da okaci na internet a unuk nije znao sta ima od opreme  pa sve stiklirao"