Cene polovnih Dacia vozila

prethodna tema - sledeća tema

kiconix

Zavisno od opreme, druga polovina 2006 je izbacena sa belim migavcima, bravom u gepeku i onim malim spojlerom na vrhu gepeka.

Ovo je moj Loganikus, slikan 2007 inace je proizveden oktobra 2006.

gomilos

Hvala svima na podrsci, za sad sam otisao danas da vidim onog zelenog, pa cu zvati plavaca. :too:

oliver83

Za Žac:
bravica se otvara pritiskom na dugme (na starom modelu se otvarao sa kljucem i imao je zute migavce), dakle to je vec krajem 2006 god promenjeno kao sto je kod mene

zac

Onda znaci da su ovom plavom ipak menjane stopaljke..... udaran!  :D

ivan-bgd

A šta ako je blago ulubljen ili samo očešan? :ces:

gomilos

Milsim da su komentari za plavaca dovoljni, skrenute se paznje sta gledati i dovoljno je iole krsetn majstor (sto je moj majstor i vise od toga) da vidi sta se desilo. Inace  :offtopic: majstor prodaje supru pa ako neko ima zanesenjaka auto je mozda i najboljsi u Srbiji, ovi na Navaku su samo treptali a kum kaze neka pozovu Japance da ga nagrade kako se odzava auto i neka ga teraju uz malu novcanu nadoknadu (jer realno za takvo nesto treba da bas volis auto koji je inace '92 godiste) . Mogu i da okacim link ili pp, ali ce me moderator sigurno opomenuti
Jos nesto za zelenu Daciu, po katalogu AMSS jun 2006 (ako je tada i bila prva registracija) je kataloska max cena 385.983,00, a minimalna 344.420,28
Da li neko zna koje su gume bile stavljane na Logane u to vreme, da znam da li je ovaj menjao iako znam i da procitam godinu proizvodnje guma?

Veterinar

Nema to veze. U toj opremi ne verujem da je dobio Kormoranke, ali pogledaj koja je i kakva je rezervna guma. Kakav god da je, ne bih vise od 4000 dao za auto tog godista.

ivan-bgd

Nikada kataloška vrednost i tržišna nisu bile iste.Ispade da taj auto vredi nešto više od 3000 evra.Tj od 3 do 3500.

gomilos

Bio juce za onog zelenog logana, auto je ok, vlasnik radi u Svajcarskoj i skroz je flipnuo i drzi cenu 5000 aiko je auto pred istek registracije. A onog 1.5 dci sandero sa sivom plastikom na branicima , nema vise u oglasima stto znaci da ga je verovatno udao sa onim motorom ili je odustao, posto me nije ni zvao nakon servisa u "Reno Sava"

zac

Jesi slikao detalje na tom zelenom?  :ces:  ako jesi, okaci da pogledamo.

dacijetina

Treba biti uporan u cjenkanju. Prošle nedjelje je drugar kupio Stepway-a 1.6 iz 2010. koji je prešao samo 19500km. Prodajac ga je cijenio 14500 BAM i na kraju ode za 12600 BAM. Dobio i zimske gume na čeličnim petnaestkama pride. Autić je regularan i ispravan - provjereno u oba servisa za Reno u BL.
Ako si ikada probao da letiš, šetaćeš Zemljom pogleda uprtog ka nebu;
tamo gde si bio i gde se čezneš vratiti.
                                                                   Leonardo da Vinči

gomilos

Slikao nisam, auto ko casa, gledali pozadi grede i tehnicke otvore, i sve je ok. Al ce vidimo sutra sta kaze vlasnik.

zac

Izvoli Milose, sta ima novo sa autom?   :wave:

gomilos

Za @Zaca zovem se Goran. Novo ima da idem sutra ujutru da vidim ovaj, i odmah nudim cenu ako je to to.
http://www.polovniautomobili.com/oglas2242874/dacia_logan_prestige_16_16v/
I cini mi se da neko i sa ove teme ima ovu opciju automobila u smislu motora, ako se ne varam @Keka je u pitanju ili gresim. Cuo sam sve hvale za taj motor.

Veterinar

Ako je to automobil koji mislim da jeste, zaista ga nisam vidjao desetak meseci, do jutros.