Cene polovnih Dacia vozila

prethodna tema - sledeća tema

Veterinar

Relativna stvar. Moja pedala kvacila bila je prilicno celava na 120000 km. Na 100000 km pocepao sam patikama tapacirung pored pedale gasa.

oliver83

Za Boka:
Cene drze sva mladja vozila u Austriji  :ha: Meni nije normalno uopste da cene u Srbiji budu iste ili nize nego u Austriji, s obzirom da sva polovna vozila dolaze iz D, NL, Ch uglavnom. Dolazi samo jedan zakljucak da su Austrijanci skupi sa polovnjacima  :fiju:
Nazalost ja sam prinudjen da prodam mog Logana iz Srbije i da kupim ovde nesto. Cene osiguranja su strasno visoke, godisnje min, oko 1000 e ako ste po*enik tj u 9 stufi  :ljut:

stjepcevic

Citat: žac poslato 09.06.2012. - 23:56
@stjepcevic: Nesto su mu mnogo istrosene pedale od kvacila i kocnice za tu kilometrazu? 
Ovaj presao 144 000 km, pa su pedale u boljem stanju  :ces:

http://www.polovniautomobili.com/oglas2258286/dacia_logan_14_sekventgas/

i na ovom sa 256 000 km.    :conf:

http://www.polovniautomobili.com/oglas2133219/dacia_logan_ambiance/
Da, zaista na slikama izgleda tako.
Stil voznje, ko zna zasto.
Ipak, nemam sa tim problem. Koga bude zanimalo moze lako u ovlascenom servisu da proveri intervale izmedju redovnih servisa.
Za stanje motora nisam kompetentan (mada lepo radi), a za kilometrazu nema nikakve dileme.
Pozdrav.

gomilos

Cao drustvo, danas bi trebalo da vidim za kaparisani Stepway dao agencije, inace auto se prodaje na ovlascenje i video sam sve papire i sve je ok samo nisam obratio paznju na pecat i delovodni broj (sto cu naravno proveriti pre opstone). Koliko ovde vidim sve je ok da se auto prodaje na ovlascenje http://www.registracija-vozila.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=93&Itemid=92&lang=sr
Nego ako sve bude ok, znam da je of topic, nego da li se gubi ili ne garancija za ugradnju alarma van RNS ovlasenih servisa. Ako neko zna precizan odgovor da/ne, vala

mladja73

Trčeći il' polako, svi na kraju stižemo na isto mesto.

sibelius

@stjepcevic
pa gde si bio covece pre godinu dana  :doh:
da si se sa ovom cenom javio  prosle godine imao bi kupca ko vrata
jurio sam dizelasa  ali su im cene bile nenormalne, na kraju je ku;ljen benzinac sa plinom.
sto se tice cene rastegljivo bato.
cene su toliko popadale da to nije normalno. malo ljudi i kupuju.
ja sam mog prethodnog logana prodavao  7 meseci. davao i zimske gume plin atest blablabla
a ljudi su hteli bukvalno da im poklonim auto.
sve zavisi kakav si pregovarac  :palica:

stjepcevic

Steta.
Dao sam oglas, ali je verovatno mrtva sezona sad (nego, da ne potraje).
Registrovan je jos 10 meseci, a nije mi hitno, tako da cu prodavati bez nervoze.
Pozdrav.

stjepcevic

Prodat Logan za 4000e.
Cini mi se da je postena cena, a i auto je bio OK.
Hvala na pomoci i pozdrav drugarima sa foruma.

saša61beograd

Posle 5 godina Dačija (očuvana) je pala na 35% svoje ondašnje cene????A cena jeste poštena,štaviše odlična,s obzirom na okolnosti.
Čitam u "Sat" reviji da trenutno daju popust od 500eur na Sandera ambijens plus (klima i sve ostalo), pa sad košta 7300eur,skoro kao Base nekad.
Da li da se svi komplet radujemo ili očajavamo zbog ovoga?

DrJekyll

Gledaj ovako, za koliko god prodas auto cena ce ti biti manja kada budes kupovao nov :doh:
Horse Power is how fast you will hit the wall but TORQUE is how far will wall move after you hit it...

Loganovac

Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

Veterinar

http://polovniautomobili.com/oglas2635440/dacia_logan_16_sa_klimom/  Da nesto bolje stojim, odmah (ma, odmah) bih pazario ovako nesto. Naravno, uz dobru dijagnostiku i sirom otvorene oci.

hobbista

Hm, mala mi je kilometraza za to godiste. I nisam znao da je bila opcija ESP  :ne:
Postao sam Kalif umesto Kalifa  :D

zac

Sto Hobi mala kilometraza? Pa moj je 2007 i presao tek 43000  km.  :ne:

hobbista

Onako... a, da, to je baba vozila do pijace?
Tablice I - Brescia , auto-putevi i magistralni putevi na sve strane. Uz to sam upoznat sa njihovim stilom voznje.
Postao sam Kalif umesto Kalifa  :D