Cene polovnih Dacia vozila

prethodna tema - sledeća tema

gomilos

@Veterinar za ovo "lud" i svi ostali prezorativi bice ubuduce izbaceni iz upotrebe na ovom mestu, nego me iziritiralo koliko su ljudi van sveta i vremena. Pa ja mog opelcica, kad ga je ovaj video samo trepce, nikad necu moci da dam za pare koliko vredi i kako je zahvalan za odrzavanje samo ako ima na cemu da stoji motoro i ostalo sto treba da se auto vozi.
I za to da ljudi svasta stavljaju napamet da ima od opreme sve je tacno.Uzmu samo copy / paste i to je to, i kad zapalis kroz pola grada samo kazu *biga nisam znao. MOre bre.. Sto rece kum gde nalazis ove indijance, ali izgleda da je malo ok ljudi koji su realni kod prodaje
Sto se tice benzinaca ovi koji se razumeju u motore kazu samo 1.6, jer u auto onda ulazi skvent plint. Tako da za sad ovaj otpada, video sam cak i ovog
http://www.polovniautomobili.com/oglas2247513/dacia_sandero_14mpi_ambienc/
Ali je 1.4
Mislim da me @Loganovac potpuno podrzava u tome, mislim prejako je podrzava nego da je to to. Voleo bih da znam da li je 1.4 motor toliko losiji od 1.6, namerava da vozim lepo sledeci auto (isto kao i ovaj sad) pa nebih bas ako mi se sad ne zuri sa kupovinom da se za**em
A sto se tice ovog
http://www.polovniautomobili.com/oglas2196515/dacia_sandero_16mpi/
sve je super, inace je drzao cenu 6400 a sad je 5800 posto se biju oko njega da ga kupe samo sto je registrovan jednom i prvi vlasnik se trampio sa sadasnjim (mehanicar i trazio zamenu za taxiranje) za nekog pezoa i bio je udaren branik prednji kao nista strasno. Tako da bi taj trebao da se vidi ali.. videcemo nesto mi tu onako smrducka
Posto za dve nedelje idemo na odmor, u Bec bre, tako da opusteno

zac

Posteni i iskreni ljudi brze prodaju auto, oni koji lazu i muljaju, vuku ga mesecima po oglasima.  :to:

Sto se tice odabira motora 1.4 ili 1.6, ne znam ko ti je rekao da je 1.4 motor losiji od 1.6  :doh: ...pa dovoljno je da pogledas teme koje je pisao nas clan @taxsista 1974, on vozi Logan 1.4 i do sada je presao 610 000 km.   

Jel to malo?? Da li je to dokaz da je 1.4 los motor?  :kava:

1.4 a i 1.6 motori su podjednako pouzdani i trajni.

PS: Ovaj sivi sa 7500km je interesantan, deluje kao nov... jedino treba povesti racuna o papirima i regisraciji....nema ni stare tablice?    :ces:

speedo

Taj sivi bez tablica bi od 2008. trebao da bude na više servisa, a ne da mu piše "još nije bio na prvom servisu". Ulje nije mijenjano četiri godine :fiju:

zac

To sto ulje nije menjano 4 godine, ne mora da bude problem, ako je auto stvarno toliko presao i ako je sve uredno oko papirologije, prvi vlasnik i dr....... i ako @gomilos moze toliko da plati.....vredi.  :to:
Naravno treba spustiti cenu sto vise.

Loganovac

Jedino ako nema ASR i ESP!  :Smiley:

Opet je neko kliktao...
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

gomilos

Otprilike tako @Loganovac.
Ne znam da li si procitao moj post od
http://www.daciaforum.in.rs/index.php?topic=1140.180
U vezi sa tvojim "kolegom" Prestige

stjepcevic

Iako duze vreme pratim forum i mnogo toga korisnog sam procitao na njemu, moj prvi post dolazi u trenutku kada se rastajem od Logana. Stigao je novi kucni ljubimac (Octavia), i uz plac dece i zapevanje zene, prodajem Daciu.
Zelim da odredim korektnu cenu, ni da precenim, ni da potcenim, pa mi je svaka pomoc dobrodosla.
Automobil je prvi put registrovan aprila 2007. (proizvodnja 2006.).
Motor 1.5dci, oprema Laureat plus (tada najjaca, sada ne znam).
Tada placen 11.000e, sada ne znam koja je cena.
Presao bezmalo 83.000km, otprilike pola grad, pola putovanja.
Odrzavan iskljucivo u ovlascenim servisima (Auto Ziva, pa Reno Sava), sto je, pretpostavljam, lako proveriti.
Neudaran. Garaziran sve vreme, osim nekih par meseci 2010.
Odradjeni svi redovni servisi, a osim toga je zamenjen neki poklopac termostata, 2 puta prednji diskovi i neki delovi vesanja (kugla, kraj spone?).
Nedostaci: Vise tragova sa raznih parkinga (ogrebotine , ulegnuca). Obijen pre nekoliko meseci, pa zato nema originalni CD. Tada sam ugradio Excalibur alarm.
Dosada nisam oglasavao, pa pre nego postavim oglas na onom poznatom sajtu, pitam da li je 4300e realna cena?
Hvala na svim komentarima, siguran sam da ce biti dobronamerni.
U prilogu su fotografije.
Pozdrav!

oliver83

Po meni je to ok cena...E sada s obzirom kakvo je trenutno trziste, svasta je moguce  :whistling:
Mozda bi bilo bolje da sam saniras to ulubljenje, jer ce to vise skiniti cenu, nego sto ce ti uzeti limar.
Ali prepustio bih i drugima da kazu nesto vise...

gomilos

Pozdrav drustvo, uskoro postajem i vas pravi clan, ne da se slepam, kaparisan stepway 1.6 crni 2011.
Boze zdravlja sve zavrsavamo sledece nedelje. Dotle pozdrav svima, do predstavljanja, i hvala na savetima . :woo-hoo:

Veterinar

:to:

@Stjepcevic
Lično ne bih ništa sanirao niti farbao ako je auto ceo u prvoj boji. Da kupujem auto više bih voleo da vidim sitno udubljenje nego ofarbano krilo (sto je i kupac mog auta rekao kada je video izgrebana mesta). Ako treba zbog toga malo da se spusta cena, neka tako bude. Mislim da je to korektna pocetna cena.

ivan-bgd

Ok je cena, a i auto .Eto da si se ranije javio možda bi sa gomilošom napravio kombinaciju.Samo mi nije jasno čemu menjanje diskova dva puta do 83000 km? :ne:

P.S.Eto da si se ranije javio možda bi sa gomiloš-om napravio kombinaciju

Zoran

Cijena je ok. Da kupujem i ja bih rađe kupio auto sa oštećenjima nego tek ofarban...
P.S. Veterinar - izvini ali nisam prepisivao od tebe, ovo je samo moj lični stav  :wave:.
Sam svoj gazda - vazda.

stjepcevic

Citat: ivan-bgd poslato 09.06.2012. - 21:22
Ok je cena, a i auto .Eto da si se ranije javio možda bi sa gomilošom napravio kombinaciju.Samo mi nije jasno čemu menjanje diskova dva puta do 83000 km? :ne:

P.S.Eto da si se ranije javio možda bi sa gomiloš-om napravio kombinaciju

Pojma nemam. Na 78000 su rekli da moze jos par hiljada, a ja rekao da promene.
Hvala i pozdrav.

Boka

Danas mi je brat kaparisao jedan clio u Becu, pa sam bacio pogled na cene dacia u Austriji. Mogu da kazem da Dacie u austriji drze cenu.

http://www.gebrauchtwagen.at/ergebnis_suche.php?order=datum_erstellt&aktseite=1&orderby=desc&limit=25&nostat=1

zac

@stjepcevic: Nesto su mu mnogo istrosene pedale od kvacila i kocnice za tu kilometrazu? 
Ovaj presao 144 000 km, pa su pedale u boljem stanju  :ces:

http://www.polovniautomobili.com/oglas2258286/dacia_logan_14_sekventgas/

i na ovom sa 256 000 km.    :conf:

http://www.polovniautomobili.com/oglas2133219/dacia_logan_ambiance/