Cene polovnih Dacia vozila

prethodna tema - sledeća tema

gomilos

verovatno nalupetao onaj koji je kacio posto lik zivi preko  (javio se covek koji je tu za pomoc ako zatreba oke majke vlasnika),ovaj auto sluzi kad dodze u zemlju i za potrebe voznje do lekara (majke) do banje i tako (posto dolazi leti). Pa ove godine dolazi za stalno, i ima drugi auto koji je vozio i uvezao, pa ovaj zato prodaje.

zac

Citat: ivan-bgd poslato 01.06.2012. - 20:55
Zanimljiva ponuda samo odakle mu ESP i ASR.. :ces:

Pa covek kupio kod Kineza i ugradio.  :lau:

ivan-bgd

zac

Jedino sto nema klimu, to je kao moj "Preferance".

A pogledaj te ovo... u cemu je fazon sa cenom i slikama, da li je ovo aukcija ili ... ???  :ces:

http://www.ooyyo.rs/detail/dacia-logan-1.5+dci-srbija-arandelovac/c=CDAE1D7114D28567111B756FBA4B355BB1A01D6117C487/-5946520623030720054.html/

ivan-bgd

Ima klimu kako nema.Tj piše , a i koliko vidim ima dugme na konzoli? :ces:

zac

ivan-bgd

Ne  :doh: nego  :bonk:    :lau:   nego ne znam koji se prodaje  pošto  ima dva na ovom oglasu rasklopljeni ili sklopljeni..ili je to neka fora ,,kako da rasklopite svoj auto u 28 koraka,, :lau:

p.s. ovaj auto je u oglasu skoro godinu dana.

zac

Veterinar

Plavi logan deluje dobro. Ako se ne varam, Montane su napred ili cak Kormoranke. Registrovan je narednih devet meseci... Cena nije fiksna i mogla bi se sigurno spustiti solidno. Ja sam prodao svog za 3000, a moj nije imao klimu i imao je vise nego duplo vecu kilometražu.

gomilos

Inace ovaj koji sam zvao veceras (http://www.polovniautomobili.com/oglas2180136/dacia_logan_15_dci/) koliko vidim je u preference opremi, sto je tada bila valjda nesto pre najbolje opreme
I auto deluje besprekorno.
Da li neko zna koje su gume tada stavljali na logane, mada znam da na gumi mogu i da procitam datum proizvodnje. Inace sam coveku spomenuo problem sa dci koji je presao 18k, i on kaze da je sve perfeto "slobodno dodzite i vidite, a moze i u servis".
Da li nesto znaci sto je euro 2, posto vidim ostale koji su isto godiste ali registracija iz decembra, da imaju euro3. I da li ima neka fora kad se ide preko, zbog standarda motora (osim sto tocimo nas euro dizel mesan sa ko zna cime kod nas)

Loganovac

U Logana nikad nije ugrađivan Euro 2 motor.
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

gomilos

Onda je batler pogresio, covek koji se javio je ipak samo batler. A zar u onim filmovima agate kritsti nije batler kriv za sve.. :hihi1:

VaskezNS

Ako nije lupan i nema skrivenih mana, ovaj http://www.polovniautomobili.com/oglas2180136/dacia_logan_15_dci/ deluje ok.

Ali ima jedan problem - cena. Koliko god da je malo prešao, ovo je 6 godina star auto.

Zato - 5.000 za auto 2006. godište...ni pod razno. Da se nađete na oko 4.000 i malo više, pa i možda, ali sumnjam da taj "posrednik" ima slobodu za toliko odstupanje u dogovoru cene. Zato auto i "visi" u oglasima već više od 2 nedelje. Da je cena realnija, ne bi sada pričali o njemu.

Ja sam imao jedan sličan slučaj kada sam kupovao auto. Prodavac je tražio 5.000, a ja sam mu glat ponudio (početnu) cenu 4.000. On uvređeno odbrusio "ni pod razno" i otišao. To je bilo pre 8 meseci. Eno ga i dalje traži kupca...
Ovo je mesto za sLogan ;-)

gomilos

Ma da ako je sve ok max 4500 i to je to.

Veterinar

I to je mnogo. Takodje ne smatram realnom cenu koja se mesecima drži u oglasima. Ponovo bih gledao "plavog".