Cene polovnih Dacia vozila

prethodna tema - sledeća tema

zac

Cekaj, jel ti kupujes auto ili bicikl?   :)

gomilos

Sto, ne kontam  :c1:
Nisam ozbiljan,ili ...

zac

Pa prvo gledas automobile pa sad neki Fordov bicikl....   :write:   :laugh:

bmiillan

moje iskustvo sa auto kucom kompresor je izgledalo ovako:

pre kupovine stepwaya gledao polovne automobile. nasao na oglasu u kompresoru suzuki svift
star dve godine, presao 50000 km. preko telefona auto besprekoran bio na lizingu vlasnik ga
vratio doplatio za nov itd. predjem  s kraja na kraj beograda dodjem tamo, pritom pada neka
kisica, vode me da vidim auto koji nije na placu kao ostali vec negde unutra, prodjemo kroz salon
u unutrsnje dvoriste i eto ga. gledam ga ali mi nesto cudan a ne mogu da vidim sta mi bode oci.
(nisam trgovac automobilima ali sam menjao automobile na 6 meseci do godinu dana i moj i zenin,
tako da sam se nagledao svega i svacega). elem da nastavim uzmem papirnatu maramicu da obrisem
zadnji levi prag posto mi tu nesto farba ne izgleda original kad ono obrisah i farbu. onaj sto me doveo
do auta i koji mi je od parkinga kovao auto u zvezde i koji me je pre gledanja auta vukao odmah na probnu
voznju pobeze negde glavom bez obzira. udjem ja u salon pomenem im majku prevarntsku i lopovsku na
sta niko od zaposlenih glavu da digne, da pita neko u cemu je problem. posle kraceg monologa i recitacije
odem kuci i onako vec iznerviran od gledanja raznoraznih izlupanih a novih kazem zeni kupujemo NOVI auto
da ne bi odlezao zbog nanosenja teskih telesnih povreda. i tako prvi put u zivotu kupih nov auto.
nikad nisam hteo da kupujem nove automobile zato sto smatram da se na njima najvise gubi, uvek sam
kupovao automobile stare oko dve godine, ali dosla su i takva vremena da vas gledaju u oci i lazu i ne
trepcu i nije ih sramota.

malo sam se raspisao ali i sad se iznerviram kada se toga setim
nemoj na silu uzmi veci cekic

ivan-bgd

gomilos

@bmiillan sve si upravu, ja se kao jos nadam da cu nesto i iskombinovati jer mi se i nezuri bas toliko. Inace ono testno vozilo sto sam danas pomenuo iz AK Kompresor, njih sam putem mejla kontaktirao kao da li moze nesto kao Dacia finansiranje i odgovorise:
Za vozilo koje Vas zanima nije moguće uzeti Dacia finansiranje ili tzv.mikro kredit od 3000€, s obzirom da se vodi kao polovno. Za ovaj  auto je moguće dobiti drugi auto kredit, takođe preko Dacia finansiranja, sa tom razlikom što je kamatna stopa na ove kredite 5.88% fiksno, na period finansiranja do 36 meseci. U ovom slučaju niste u obavezi da prebacujete tekući račun u Societe General banku preko koje se ovaj kredit i realizuje. Ono što je još važno, mi ovaj auto ne možemo isporučiti pre 20.8.2012. s obzirom da smo u obavezi da test vozilo koristimo minimum 3 meseca. Ako se Vi ipak odlučite za ovo vozilo možete ostaviti depozit u visini od 400€ i da ga na taj način rezervišete za sebe. Ostatak prodajne cene isplatili bi ste pre isporuke vozila, znači oko 20.8.2012.
Pozivamo Vas ovom prilikom da dođete do naše auto kuće da pogledate i eventualno probate vozilo.

ivan-bgd

,,A do 20.08 da ga mi još mali izakamo da mu pomerimo creva ali nema veze vi ostavite kaparu,,...kakvi papani da ne veruješ..pa to samo kod nas može..daj pare pa ćemo da ti damo auto...nisi lud valjda...odj..te kombinacije.Šta je bilo sa onim bordo sanderom sa polovnih automobila?

zac

Vala bas, bezi od tog testnog vozila. On do augusta moze teoretski da predje 50 000 km. sa vise vozaca.

ivan-bgd

I koj ga pa testiraju i šta mu testiraju?Ako ga testiraju po naški jao si ga tom vozilu. :banghead:

gomilos

@Ivan-bgd: "Šta je bilo sa onim bordo sanderom sa polovnih automobila?"
Vidi na prethodnoj strani post od danas, ako mislis na 1.5 dci. To je to od info, ostatak je negde u buducnosti
I naravno testno vozilo odpada

ivan-bgd

Znači to je taj što mu se šuje tandrkanje...??

p.s. man' se tog forda..pogotovo tog 1.6 16 v troši ko lud a i nije neki motor za hvaljenje...odosmo u  :offtopic:

vraćajmo se u temu da ne dobijemo kritiku :c:

gomilos

da man se tog forda, pogotovo sto je sa lizinga  :offtopic:
Inace danas kod kuma upoznah coveka koji ima coveka procenitelja automobila vracenih za lizing kuće. Tako da kaze da od sto je 5 da lice da je kako treba, bar po onom sto se moze videti okom a i po servisnoj knjizici (mad ni ona nije vise danas sto bi trebala biti)

Tale

Druže da sam na tvom mjestu ja bi pobjegao i od onoga sa sumnjivim motorom i od ovoga testnog kome sigurno ni motor nije razrađen po propisu već je tjeran Bog zna kako. Traži nešto jeftinije, čak i Logana 1.6 benzinca koga dobrog možeš naći za male pare, a pošto nije u garanciji jeftinije ugradiš plin i navozaš se ko čovjek.

gomilos

Vrlo rado 1.6, to sam i negde napisao da ako je benzinac onda je najbolje da bude taj motor. sandera bas i nema u toj opciji, mada ni logana nesto preterano. Cekamo pa kako bude, ne zurim se posto me moj opel za ono sto meni treba po ovoj nasoj lepoj Srbiji lepo sluzi (da ga ne ureknem)
Nego sad videh ovaj, izgleda bas po meri, videcemo za vikend o cemu se radi
http://www.polovniautomobili.com/oglas2180136/dacia_logan_15_dci/

ivan-bgd

Zanimljiva ponuda samo odakle mu ESP i ASR.. :ces: