Prvi član sa 500.000km

prethodna tema - sledeća tema

Zoran

Zemljak svaka ti je na mjestu...
Sam svoj gazda - vazda.

saša61beograd

Nema mesta euforiji.Osma godina kako se prodaju Logani u Srbiji a RNS se setio Kluba,Ginisa,majica i hemijskih olovaka!U Hrvatskoj lično poznaju svakog kupca Dačije(koliko ih je puno!) a nas se setili tek sad.Dok smo (mi,u Srbiji)na neviđeno verovali i kupovali bilo im je lepo, sad kad se konkurencija namnožila setili se...Zašto nema besplatnog pregleda kao u HR?
Neka RNS dovede servisere u red, to im je obaveza a ne da dele kalendare i hemijske olovke!
Izgleda da im u marketingu rade isti amateri kao i u servisima.
P.S.Vidite post "Gde kupiti Elf ulje",koliko košta ,a koliko ga plaćamo u ovlašćenim servisima!

Aleks

Da se RNS ogresio o taxsisti-jeste definitivno! Mislim da nije bilo njegovog pojavljivanja u SAT-u i clanka u novinama, nebi mu se ni javili! Ma koliko "neiskusna" bila sluzbenica sigurno je za toliko bila inteligentna da kaze sefu da se javio covek koji je Daciom presao 500.000km?!

silent

Citat: taxista1974 poslato 09.03.2011. - 16:04
idem u ovlasceni servis u Vrnjacku banju, gde ce mi biti otvoren nalog za sve sto treba da se zameni na Loganu

Hm, zasto u V. Banju kad Dacija ima (tebi) blizi servis i u Cacku (ak Raketa)? Da li to znaci da ni oni sami ne veruju (dovoljno) odredjenim servisima?

Na poligonu NAVAKA, bice organizovano okupljanje vlasnika Dacie, formiranje kolone od oko 350 vozila.

Kako li su dosli bas do ove brojke od 350 vozila? Ovo se vrlo cudno poklapa sa brojem korisnika foruma!

p.s. Naravno, ovo nisu pitanja za tebe, vec za njih, tj. RNS.

A tebi svaka cast na postignutom, i za volanom i u medijima   :respect:   :hall:

DarioGTI

Ovo su divne vijesti!  :ziveli: :woo-hoo:

I čestitke taxisti!  :ziveli:
Nekada:
'03 SupeRNova E7J LPG Europa - 219.200km (prodan)
'07 MCV K4M LPG Laureate A/C- 55 000km (prodan)
'02 SupeRNova E7J LPG Europa - 114.150km (prodan)
A tu je još:
'05 Logan K7M Laureate A/C - 200.000km and counting (HR)
'21 Sandero 1.0 ECO-G H4Dt LPG Comfort - 10.000km (HR)

dejanz

Neka Taxisti sledece vozilo bude Duster da lakse prelazi predele sa Nacionalne geografije  :lux:  :too:

mladja73

Citat: saša61beograd poslato 09.03.2011. - 17:25
Neka RNS dovede servisere u red, to im je obaveza a ne da dele kalendare i hemijske olovke!

Sustina Sale  :aplause:
Trčeći il' polako, svi na kraju stižemo na isto mesto.

ziki_the

Konacno neka lepa vest od RNS za taxistu :lux: :lux: :lux: :respect:
A ko organizuje ono okupljanje, 350 vozila itd?

brankovs

:aplause: ja bih ti dao novo vozilo ali......,pojavićemo se mi na poligonu pa da vide koliko smo jaki!

taxista1974

Potrudicu se koliko mogu da odgovorim na sve prethodne diskusije i komentare, bez zelje i potrebe da branim RNS.
Zoran i zemljak, mislim da danas niko nije toliko dokon da se vozi 400 km,da popije pice samnom i isprica mi neke prazne price. Da je to u pitanju, mogli su to preko telefona, a nisu ni morali. Sutra cu se cuti sa vlasnikom servisa i potvrditi dolazak za sledeci cetvrtak
Ziki, okupljanje organizuje RNS, brojka je okvirna i nije jos definitivna.
Sasa61beograd, uvoznici za Daciiu su se menjali, ranije je to bio Hit auto, sada je RNS, kao i njihova servisna mreza. U njihov odnos prema kupcima i serviserima ne ulazim.
Aleks, da su podbacili po pitanju reakcije na predjenu kilometrazu, svesni su i oni. Clanak u SATu, kao i komentari na ovom forumu su dosta doprineli njihovoj reakciji. Da li je doticna sluzbenica imala sluha za taj podatak, nikad necemo saznati.
Silent, izbor servisera je licno moj. Ponuda je vazila za bilo koji njihov servis, a ja sam se opredelio za Vrnjacku banju. Sve redovne servise u garanciji sam tamo radio, imao sam i po potrebi jos uvek imam fer i korektnu saradnju sa vlasnikom servisa. Inace, kad sam bio u AK Kompresor u BGDu, zbog clanka u SATu, primetio sam tabelu na kojoj su rangirani svi ovlasceni serviseri. Doticni servis je bio u sredini.
Jos jednom bi se zahvalio svim clanovima foruma bez cije pomoci i podrske sigurno ne bi bilo svega ovoga. I komentari na forumu se pazljivo citaju i prate  :nami:

jasho

Citat: taxista1974 poslato 10.03.2011. - 02:12
I komentari na forumu se pazljivo citaju i prate  :nami:

S obzirom da Đura ne spava :40: :D

Moj predlog bi bio da ti daju Dustera free of charge ti njima logišu zauzvrat i nek ture svoje reklame i na njemu- Dusteru napišu vlasnik ovog vozila je prešao 500 000 km, mislim da bio to bio ekstra marketinški potez!!! Više plate reklame po novinama nedeljno nego što bih ih koštao taj Duster!!!

david

leotar

LeNgenda

Novo pojmljenje opsirnosti... :bonk:

Zao im je zbog nesporazuma oko reportaze u SATu, devojka koja je odgovarala na moje mejlove je neiskusna i nije bas najbolje razumela o cemu se radi.

Praznjikavo zvuci, zar ne... :ces:

Sledece sedmice , najverovatnije u cetvrtak, idem u ovlasceni servis u Vrnjacku banju, gde ce mi biti otvoren nalog za sve sto treba da se zameni na Loganu, a moram priznati da ima puno toga da se odradi. Bez ikakvih ogranicenja. :aplause:

Jesam kaz`o, jesam lepo kaz`o! Realno, mislm da je to prava mera, da ti srede autic, da ti teras dalje, a ako i kada ubijes milionce, da se onda vidi sta dalje.

Zatim, pozvali su me da nam predstojecem sajmu automobila u Beogradu, budem njihov pocasni gost, oni snose troskove i sve ostalo.  :woo-hoo: Logan ne moze da bude izlozen, jer to ne dozvoljava pravilnik sajma, koji je internacionalan.

Taman da lanem kako su gilipteri cekali Sajam da te nazovu, pa da se nareklamiraju na kvarno, ali ako tvoj Logan nece biti izlozen, onda ok, sto da ne blejis malo na Sajmu, gledas Mercedese o Dacijinom racunu  :baeh:  :whistling:.

Uskoro sledi i otvaranje zvacnicnog Dacia kluba, na kojem cu imati svoj blog i iznositi svoje iskustvo i misljenje.

Ajd` da vidimo i to cudo... Ne za blog, to mozes i sam, nego za osnivanje kluba. Opet ce tesko sta da prodje bez DFS-a, ko je hteo Daciju na internetu, dosao je ovde.

A onda krajem maja, sledi prava poslastica za sve ljubitelje Dacie. Na poligonu NAVAKA, bice organizovano okupljanje vlasnika Dacie, formiranje kolone od oko 350 vozila i prisutvovace ljudi iz Ginisove knjige rekorda da sve to zabeleze. Dogadjaj ce biti i medijski propracen i sa zemlje a i iz vazduha. Snimace se iz helikoptera a bice i voznje istim. Nadam se da ce se vecina sa ovog foruma pojaviti na ovom druzenju, jer ce svi biti zvanicno pozvani i preko foruma.

Sutra malo ce oni da na`vataju 350 ili koliko vec Dacija ako se ovde ne oglase, a ako se oglase, onda treba leeepo da nas zamole. Drago mi je sto ce to biti u NAVAK-u, ja odande nosim jako pozitivne utiske, zasluzili su svaku dobru reklamu. Bice lepo ucestvovati u postavljanju/obaranju jednog Ginisovog rekorda ako se to stvarno organizuje.

I ponudu, da ako ponovo budem kupovao nov auto, da cu od njih imati sve moguce povoljnosti preko Renault finansiranja.

Log(an)icno, ali ti teraj ovo cudo dok ne obrne cajger, pa ti njih Renault isfinansiraj.

Citat: taxista1974 poslato 10.03.2011. - 02:12
Jos jednom bi se zahvalio svim clanovima foruma bez cije pomoci i podrske sigurno ne bi bilo svega ovoga. I komentari na forumu se pazljivo citaju i prate  :nami:

Verujem da je zadovoljstvo samo nase.  :hall:  :wave:

Mogu oni da budu svakakvi, ali glupavi sigurno nisu, bitno je pustiti uvo da se cuje sta raja gundja...

Nego, ako se ne registrujes, DFS redukuje sadrzaje koje gost moze da vidi. To znaci da ili postoji jedan ili par registrovanih clanova sa jednim ili par postova koji se redovno loguju i samo citaju, citaju, citaju...i zapisuju :write:, ili medju nama aktivnijima postoji Skrtica!  :ces:

Drago mi je sto se nesto desava i sto sve to mogu gledam iz prvog reda sedista. :too:
Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.

Nikolagavijal

Konkurencija čini svoje...Bitka za kupca se dobija cenom vozila i kvalitetnom servisnom uslugom a tu za sada,koliko vidim,
nema bitnog napretka.Mada,svaki pomak je dobrodošao.

Čestitke za kilometrazu,iskoristi benefite-dobro će ti doći!