Prvi član sa 500.000km

prethodna tema - sledeća tema

ziki_the

Citat: taxista1974 poslato 10.03.2011. - 02:12
Jos jednom bi se zahvalio svim clanovima foruma bez cije pomoci i podrske sigurno ne bi bilo svega ovoga. I komentari na forumu se pazljivo citaju i prate  :nami:
Hvala tebi sto si nam jos vise ulio poverenja u vozila :respect: :kolo:

perke21

:aplause: :aplause: :aplause:
Nadam se da ce na tom okupljanju u NAVAK-u biti neko pragnje  :)

mladja73

Ako dobijes olovku ili upaljac budi sretan, kakvo pragnje...
Trčeći il' polako, svi na kraju stižemo na isto mesto.

ziki_the

:offtopic:
A jel ce biti vitamin Ce? :hihi1: prasen-Ce..pilen-Ce..jagnjen-Ce.. :crazy:

taxista1974

Sutra mi je rodjendan, i moram priznati da cu dobiti najlepsi poklon do sada, servis u Vrnjackoj banji, sve sto treba da se zameni :woo-hoo:, danas definitivno potvrdjeno. A imace sta i da se zameni. Lepo od RNSa sto su poceli da ispunjavaju obecano  :aplause:

Loganovac

Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

david

Bravo, cestitam i svaka cast

Deda

VeDuS

Taxista.... jesil' razmislj'o onako ...koliko ces jos da ganjas tog logisu posle sredjivanja. Jel' pucas na neki novi rekord?
p.s. da li si i pre odrzavao auto u V.Banji (ovlasteni servis)?
Javi sta su ti sve uradili i pitaj reda radi za nas koji smo daleko od pola milionceta koliko bi to kostalo da se RNS nije podmetnuo.
 pozdrav !

Tica

Ako želiš da me kupiš daj fotke automobila. Tih 5.... meni ne znači ništa bez opipljivog dokaza, daj jedinicu vremena u kojoj si provezao tih 5.... daj auto u kojem si to ostvario...daj neki dokaz da je to realno! :ces:

Ako je sve to istina - da bi da voziš još 2 miliona a onda je uistinu dosta zar ne?

VeDuS

Tica.... bez ljutnje ali... pretrazi forum a i probaj da nabavis reviju SAT (pretprosli broj) da ne moramo ponovo da skeniramo .
Uzgred taxista je sve sa svojim logisom veeeeeeoma realan i pre svega stvaran.Nema potrebe za takvim cinizmom jer ....realno, taxista je vec kako ti kazes "kupio" skoro sve na forumu,pa i sire.

Zoran

Valjda smo tu da vjerujemo jedni drugima ? Ili sam ja zalutao ovamo? Kada se sjetim zadnjeg druženja (meni prvoga) dobro znam da nisam zalutao.
Sam svoj gazda - vazda.

perke21

Ko je bre ovajTica? Čoveče iskuliraj. Ako nećeš da veruješ čoveku nemoj ni da komentarišeš  :ranting:  :gun:
:offtopic:

Jelenko

Citat: perke21 poslato 16.03.2011. - 19:18
Ko je bre obaj Tica? Čoveče iskuliraj. Ako nećeš da veruješ čoveku nemoj ni da komentarišeš  :ranting:  :gun:

:offtopic:Ja mislim da je to "Milence",po nacinu pisanja i izrazavanja 99% sam siguran... :whistling:

Zoran

Jelenko p6 :to:, bogami si dobar - meni ni na kraj pameti. Imaš ti  :fiju:.
Sam svoj gazda - vazda.