Prvi član sa 500.000km

prethodna tema - sledeća tema

Veterinar

Ko zeli da opipava dokaze, neka to cini na drugom mestu. Mnogi od nas, ukljucujuci Taxistu1974, su dugo na ovom forumu, tako da imamo priliku da pratimo kako napreduje cije uzivanje, kilometraza, servisi, korozija...  Da, tu smo da verujemo jedni drugima. Toliko o tome.

Taksisti cestitam, jer je uspeo da ostvari deo od onoga sto smo, iskreno, svi podrzali i ocekivali. Ocekujem da cemo biti informisani o radovima koji su izvedeni i nastavku voznje do novog rekorda.  :to:

taxista1974

Trenutno u servisu cekam da RNS odobri ceo spisak delova potrebnih za zamenu. Cifra je oko 170000 din sa radom. Izgleda da se nismo bas razumeli oko dela dogovora "zameniti sve sto treba"

silent

E ako sad Reno pocne da zateze oko 100 evra gore ili dole, onda su stvarno...

Aleks

Pa nasta su mislili? Na filtere i ulje?!

Loganovac

Još smo svi pomislili da će ići glatko...  :bonk:

Neće valjda sad da počinje cigančenje, sramota...
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

Jelenko

Taxsista 1974,obavezno javljaj sta se desava,stvarno me interesuje sta ce od toga da bude.

A sta su oni ocekivali od auto koji je presao vise od pola miliona kilometara?Zasluzio si da ti sve zamijenu sto treba,nece oni to priznati ali ti si im velika sansa za njihovo poslovanje,vjeruj mi imace vise koristi nego ti pa red bi bio da bar ispostuju svoj dio dogovora sto se tice zamjene i ugradnje potrosnih dijelova.Ja ti iskreno zelim da to sve bude kako je obecano mada cisto sumnjam da ce od toga i pola ispostovati.U svakom slucaju neka ti je sa srecom.. :wave:

taxista1974

Odgovor se jos ceka. Veliki servis su odradili (ulje, filtere, kaiseve). Bice da sam se ja previse zaneo i ponadao.

david

Bilo bi lepo da ti to sve odrade, pa da budes neko vreme miran  :dobro: :hall: :ziveli:

LeNgenda

Jel auto kod njih ili ga ti odvozis kad se dogovorite? Jesu ti dali neki zamenski auto?
Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.

taxista1974

Evo izvestaja sa uradjenog servisa. Limit je bio 800 €, to su u toku dana odredili. A evo i zamenjenih stavki i cena. Pa da podjem redom:
1) Ulje 3,3 lit 2178 din
2) Filt ulja 890 din
3) Filt vazduha 1290 din
4) Filt goriva 994 din
5) Set linijskog kaisa 8920 din
6) Set zupcastog kaisa 9500 din
7) Vodena pumpa 8620 din
8) Antifriz 3 lit 1620 din
9) Kocione plocice 3050 din
10) Sajla rucne 2760 din
11) Silen blokovi zadnjeg mosta 3470 din
12) Viljuska leva 8012 din
13) Nosac menjaca, donji 6420 din
14) Lezaj prednjeg tocka 4890 din
15) Garnitura paknova sa cilindrima 10250 din
16) Reglaza 1200 din
17) Rad 7 sati 8400 din
Ukupno 82464 din
P.S. Stvarno ne znam odakle je doletela Tica, sa koje planete  :Smiley:
I da dodam, moja zelja je bio jos i set kvacila i poluosovine.

Zoran

Imajući na umu kakve su stipse budi zadovoljan...
Sam svoj gazda - vazda.

ziki_the

Ma vazno da bar nesto daju, pa i 800 evrica nije malo...  :too:
A za BG sajam, jos uvek ono stoji, njihov trosak itd?...

taxista1974

Vise ne iznosim svoja ocekivanja i njihova obecanja, kad budem sigurno znao sve detalje BG sajma, obavesticu vas.

Saša

Citat: taxista1974 poslato 17.03.2011. - 19:15
Vise ne iznosim svoja ocekivanja i njihova obecanja...
To je korektan stav.

david

Svaka cast nema sta, malo li je 800€