Prvi član sa 500.000km

prethodna tema - sledeća tema

stojakovicv

Nisam odavno posećivao forum, zauzet sam oko nekih drugih stvari....i tek sada vidim razvoj dogadjaja oko kilometraže.

Svaka čast za Taxistu!   :too:

razmislite malo i o tome da ovaj forum sigurno čitaju i odredjena gospoda iz RNS, pa nije baš umesno ovde razvijati razne taktike, šta bi bilo kad bi bilo,...itd....i davati im ideje ! 
nisam skeptik...mada   ovo je SERbia

taxista1974

Gospodja iz RNS je obecala da ce se javiti 21. ovog meseca, i od toga za sada nista. A i to sto se javila verovatno je bilo mazanje ociju, ili ono kad detetu daju lizalicu da ga pohvale. A mene od pojavljivanja u novinama ubise maleri, prvo mi je bio propao zupcanik u menjacu koji pokrece davac impulsa brzine, a prosle sedmice dihtung glave, koji je za sobom povukao jos neke stvari koje su mi oduzele dragoceno vreme  :badmood:Igleda da je ova kilometraza maksimum komercijalnog koriscenja vozila.

mladja73

Trčeći il' polako, svi na kraju stižemo na isto mesto.

Sir Oliver

Malo li je...
A da su ovi iz RNS gay-evi, jesu, tu nema diskusije.
I drink to make other people more interesting.

Veterinar

:(

@Taxista1974 - Kako stoji tvoj kolega sa dci motorom? Ni on nije mnogo zaostajao sa kilometrazom.

taxista1974

Taman kad izgubim svaku nadu da ce se ovi iz RNSa javiti oni se jave. Tako se Dejana, RNS, javila nesto pre prvog i rekla mi da je bolesna i da ce se javiti za par dana. Od tad prodje deset i eto nje. Juce smo se culi i sutra definitivno dolazi u Ivanjicu  :aplause: . Bice to kao kad prosci idu za devojku i nose punu torbu obecanja  :Smiley:

dsit

I sta ce da ti rade?  :ces:

Damir Oravec

Mozda dobijesh plaketu..ili paket promo materijala ..hm  :ces: E..kada bi shvatili kakav si im marketing odradio..pa te pochastili sa novim Loganom..to bi bilo.. :woo-hoo:

Zoran

Ne očekuj puno. Šta god dobiješ budi zadovoljan.
Sam svoj gazda - vazda.

david

Videcemo, sacekati cemo taxistit odgovor

taxista1974

I evo izvestaja sa sastanka sa ljudima iz RNSa. Na pocetku moram da se izvinim za sve moje strahove i zlobne komentare u vezi sa njima. Trenutno, ja sam presrecan i vise nego zadovoljan posle ovog vidjanja. Zao im je zbog nesporazuma oko reportaze u SATu, devojka koja je odgovarala na moje mejlove je neiskusna i nije bas najbolje razumela o cemu se radi. Ali dobro, idemo dalje. Sledece sedmice , najverovatnije u cetvrtak, idem u ovlasceni servis u Vrnjacku banju, gde ce mi biti otvoren nalog za sve sto treba da se zameni na Loganu, a moram priznati da ima puno toga da se odradi. Bez ikakvih ogranicenja. :aplause: Zatim, pozvali su me da nam predstojecem sajmu automobila u Beogradu, budem njihov pocasni gost, oni snose troskove i sve ostalo.  :woo-hoo: Logan ne moze da bude izlozen, jer to ne dozvoljava pravilnik sajma, koji je internacionalan. Uskoro sledi i otvaranje zvacnicnog Dacia kluba, na kojem cu imati svoj blog i iznositi svoje iskustvo i misljenje. A za to mi sledi i neka novcana nadoknada  :write:. Umalo da zaboravim, bicu i pocasni clan tog kluba. Onda, obecali su mi da ce mi u skorije vreme dati Dastera na par dana, sto me posebno raduje  :lux:. A onda krajem maja, sledi prava poslastica za sve ljubitelje Dacie. Na poligonu NAVAKA, bice organizovano okupljanje vlasnika Dacie, formiranje kolone od oko 350 vozila i prisutvovace ljudi iz Ginisove knjige rekorda da sve to zabeleze. Dogadjaj ce biti i medijski propracen i sa zemlje a i iz vazduha. Snimace se iz helikoptera a bice i voznje istim. Nadam se da ce se vecina sa ovog foruma pojaviti na ovom druzenju, jer ce svi biti zvanicno pozvani i preko foruma. Jos jednom moram priznati da sam stvarno odusevljen i da je ovo mnoooogooo vise nego sto sam ja ocekivao. U svom ovom euforicnom raspolozenju, zaboravih da pomenem da sam od njih dobio i prelep duks sa kapuljacom, na kojem pise "podignite prasinu", prsluk sa natpisom "Duster" i dve prvoklasne hemijske olovke. I ponudu, da ako ponovo budem kupovao nov auto, da cu od njih imati sve moguce povoljnosti preko Renault finansiranja. Mislim da je sve ovo i vise nego za pohvalu i zelim da se zahvalim ljudima iz RNSa sto ipak imaju sluha i cene ono sto sam uspeo da uradim sa Loganom. 

mladja73

Lepo ... Da nisu citali komentare na DFS? :zloca:
Trčeći il' polako, svi na kraju stižemo na isto mesto.

svrle

:aplause: :aplause:
Ja bih bio takodje presrecan...
Bravo...

Jos cu poceti da imam pozitivno misljenje o RNS  :)

dsit

Lepo,lepo :jea:
A sad svi rednom da se izvinu rns-u  :D

Jelenko

Rijeci su rijeci a dali ce se one ispostovati to cemo da vidimo :rtfm:,tako dok ne bude to odradjeno sto se treba odraditi ne treba odmah vjerovati,to je moje razmisljanje.Ja se iskreno nadam da ce to da odrade,ide i njima u korist i taksisti1974.U svakom slucaju nadam se onom najboljem.... :aplause: