Prvi član sa 500.000km

prethodna tema - sledeća tema

brankovs

Sir Oliver

I drink to make other people more interesting.

taxista1974

Vec sam napisao da se komentari na forumu prate, e sad koliku tezinu imaju i koliko se ozbijno shvataju, ne znam. Znaci da nismo neprimeceni.

perke21

Ajde navataj neke nove kupce pa da unovčimo ove poklon bonove

taxista1974

Zbog nekih privatnih problema, nisam bio na Sajmu u cetvrtak, kao sto je bilo i dogovoreno. Ali su iz RNSa imali razumevanja tako da sam sutra, u nedelju, gost na Sajmu. Prvi izvestaj u ponedeljak.

Raja

A je l' ovo znači da sutra tj. u nedelju treba svi da nagrnemo na sajam? Teško.

(Ja bih radije do Stražilova na roštiljče, mada, imam i kućnih obaveza. Tako da će ostati nerešeno.)

taxista1974

Ne primecujem da moja poruka poziva na masovno histericni dolazak na Sajam. Ako sam ih dobro razumeo, ja necu biti eksponat za prikazivanje. A ja, svake godine dolazim, iz licnih razloga.

taxista1974

Sajam kao sajam, a na njemu svega kao na vasaru. Prijem od strane osoblja RNSa je bio fenomenalan, od hostesa (oko kojih se nisam muvao) pa do direktora prodaje. Upoznali su me sa planovima u vezi Dacia brenda, sa pokretanjem zvanicnog Dacia kluba i sajta, koji je poceo sa radom u cetrvrtak 31.03. ali koliko sam ja primetio, jos nije profunkcionisao punom parom. Tu su i planovi za okupljanje za Ginisa, 28. maja (o tome cu vise na posebnoj temi u vezi okupljanja). Dobar deo vremena proveo sam u razgovoru sa direktorom prodaje a dotakli smo se i ovog foruma, kao i problema koje iznose clanovi. Kao sto sam vec rekao, forum se redovno prati, ali je nemoguce da jedan covek odgovori na sva pitanja i probleme. Najlepsi trenutak posete, bio je slikanje u Prostovom Andros Dusteru. Ko je bio na Sajmu, video je da je auto bio posebno odvojen i da mu prilazak nije bio dozvoljen. Moram priznati da sam sa teskom mukom ,zbog svoje visine, usao i izasao iz auta. Jos jedan deo obecanja ce ispuniti, a to je da cu u sledeci ponedeljak doci u Bgd da preuzmem Dustera na probnu voznju. Prvo ce mi dati verziju sa pogonom na prednjim tockovima a posle toga i 4x4. Predeli Ivanjice ce biti idealni za test jednog ovakvog vozila. Sve u svemu, ja sam prezadovoljan posetom i zao mi je sto nisam mogao da dodjem u cetvrtak kada je i bilo predvidjeno.

dejanz

Veterinar

ppejic

Kada je neko poterban RNS-u, veoma su predusretljivi. Prosto da ne poverujem coveku koji je podneo tuzbu protiv njih.

Odoh u offfff.

Veterinar

Misljenje o RNS imam. Da je sjajno auto bi se i dalje odrzavao u njihovoj mrezi. Ipak, tema je "Prvi clan sa 500.000 km". Malim koracima isti clan ostvaruje beneficije za koje smo se svi nadali da ce ostvariti. To je (i logicno je da bude) obostrana korist.

Deda

:lux: @taksista BIG RESPECT  :aplause:

Aleks

Drago mi je da su te lepo ugostili i da si se samim tim lepo proveo!

Keka

Citat: taxista1974 poslato 04.04.2011. - 11:54
Dobar deo vremena proveo sam u razgovoru sa direktorom prodaje a dotakli smo se i ovog foruma, kao i problema koje iznose clanovi. Kao sto sam vec rekao, forum se redovno prati, ali je nemoguce da jedan covek odgovori na sva pitanja i probleme.

Iako je  :offtopic: ne mogu da izdrzim: da li je moguce ili ne da neko odgovori ne znam, ali znam da niko ni na jedan problem nije zvanicno odgovorio.
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!