Prvi član sa 500.000km

prethodna tema - sledeća tema

krle

Naravno da je malo imajući u vidu  marketinški efekat koji su dobili.

Pa za reklamu  su u stanju da daju gomilu para, a ovde našli neki "limit" od 800e.  Stipse! ! ! 

:ces:  Mada...  Kada bolje razmislim  "od koga je , dobro je".

hobbista

Sve, sve, ali ova stavka:

Citat: taxista1974 poslato 17.03.2011. - 18:41
...
17) Rad 7 sati 8400 din
...

:banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
Postao sam Kalif umesto Kalifa  :D

saša61beograd

Mislim da nije loše.Takođe mislim da je Taxista,uz našu "pomoć" malo pogrešio.Trebalo je možda ovako:Gospodo,spreman sam da vašem marketingu ponudim svoje pozitivno i nesvakidašnje iskustvo sa Dačijom.Nadam se da shvatate vrednost moje priče za promociju vašeg brenda.U očekivanju vaše ponude,srdačno vaš... Ako su pametni jurili bi oni Taxistu,i oni i Alvirko.

LeNgenda

I, oseca li se razlika, mada je sve ovo manje-vise potrosni materijal? Jel Logancetu malo bolje?
Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.

Zoran

Saša 61 beograd i ja mislim da je to bio jedini i ispravan nastup.
Sam svoj gazda - vazda.

VeDuS

Posle bitke..... svi generali su...
Kako je kilavo pocelo dobro je i ovako.
Posto pretpostavljam da nisi nista potpisao sa njima (ili jesi?) sad lagano i ne daj da te koriste do besvesti... odredjuj ti sad malo "limite" ako budes u prilici.Pominjali su i neki skup.... moze.... al' ko dodje da im pravi reklamu da daju kupon za jedan besplatan servis :zloca: . A?

taxista1974

800 € nije malo, ali ni cene nisu male. Radi poredjenja evo cena sa jednog od redovnih servisa

Sesti servis na 62 460 km 17.05.07.
Ulje 1700 din
filter ulja 350 din
filt vazduha 1051 din
filt goriva 994 din
set zupcastog kaisa 9500 din
set linijskog kaisa 2315 din
kocione plocice 3350 din
paknovi 4180 din

A evo i danasnjih cena
1) Ulje 3,3 lit 2178 din
2) Filt ulja 890 din
3) Filt vazduha 1290 din
4) Filt goriva 994 din
5) Set linijskog kaisa 8920 din
6) Set zupcastog kaisa 9500
9) Kocione plocice 3050 din
15) Garnitura paknova sa cilindrima 10250

Cene delova privatnih servisera necu iznositi.
A razlika se oseca. Narocito u stabilnosti, zbog zadnjih silen blokova.
I dalje ostajem pri stavu da necu iznositi neka svoja ocekivanja i njihova obecanja dok ne dodje do konkretnog dogovora. A trudicu se da dogovor bude tacno preciziran i nikako na moju stetu.

david

E to je posao

taxista1974

Sto se tice neke dalje saradnje, za sada je sve mrtvo slovo na papiru, tj obecanje. Ako se jos nesto desi, obavesticu vas. Licno mislim da ce ova tema uskoro da ide u OFF TOPIC. :thanky:

ziki_the

:offtopic:
Evo prijave za najduzu kolonu dacia vozila 28. maja 2011, za ginisovu knjigu rekorda ...

http://www.dacia.rs/rekord/index.php

E sad, jel bojkotujemo ili se prijavljujemo? :whistling: :zurka:

Damir Oravec

Svojim pojavljivanjem tamo chinimo iskljuchivo njima veeeeliku marketinshku uslugu. No..kako obecavaju simbolichne poklonchice, a pri tome mi mozemo da iskoristimo priliku za okupljanje i da jednom kazemo da smo uchestvovali u akciji za Ginisa.. lichno ne vidim razlog za bojkot, tako da mislim da cu se prijaviti...naravno ako vecina odluchi tako :)

ziki_the

taxista1974

A mene se opet setili, zvali me da u cetvrtak budem njihov gost na Sajmu. I u sklopu toga trebalo bi da se promovise taj njihov Dacia klub. Tako da sam od podneva pa tamo na njihovom standu.

ziki_the

Keka

Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!