GPS

prethodna tema - sledeća tema

Keka

Kako ne vazi?

Napisi ti lepo jedno pisamce centrali Garmina, reci da je crkao, da se nalazis u Srbiji i pitaj gde da ostvaris garanciju.
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

MajorSoul

Upravo sam dobio update od Garmina za SVE kamere koje se nalaze u BG-u  :jea:
:wind:
..need more buttons..

Dachaa

Danas isproban Garmin Mobile XT na duzem putu,veoma sam zadovoljan :D
Dacia Logan 1.5 dCi - (2005-2013) :(

Boris

Danas me zvali iz Garmin sevisa,kazu kvar otklonjen/koji kvar neznam,2000 din platio uredjaj radi.Pitam koji je  problem,kazu nije za nase trziste,OK vazno je da radi.Eto da ustedis na jednom mijestu kao kupio vani povoljno,poslije platis jos toliko,mislim gorivo ,pice i klopa u BG itd.A to da pisem pismo Garminu u vezi garancije ipak za mene je oduzimanje vremena.Hvala na savjetima

nik

Savet za ubuduće za sve koji se nađu u sličnoj situaciji.
Jedan mejl čini čuda. Ovlašćenje za rad servisa mnogo košta, a u ovakvim situacijama se lako gubi.

alexv011

Da, kako da ne. Pisao ja HP-u. Ni odgovorili mi nisu.
Toliko smo malo trziste da ih bas zabole

elem, zna li neko imali tog updatea sa kamerama za Becker ?

nik

:offtopic: ja dobio nov frižider od Indesita sa evropskom garancijom od 2 godine.

silent

A nDrive mape za Android, jel' neko koristio njih?

kiconix

Instalirao sam neku navigaciju na android 2,1, koju ne znam, sto je najbitnije, radi  :jea:
Instalaciju imam, kome treba preko PM.

logandriver

Citat: MajorSoul poslato 15.06.2011. - 07:33
Upravo sam dobio update od Garmina za SVE kamere koje se nalaze u BG-u  :jea:

Da li je rec o SCG Route 2.40NT, ili je poseban update u pitanju? Ako jeste, mozda naziv fajla ili malo vise detalja... Hvala, pozz.

joker

SCG Route je rutabilna mapa, a kamere to jec sasvim drugo. Kamere ured prepoznaje kao tacke na mapi bez razlike koja je mapa instalirana u ured to funkcionise slicno kao POI (Ponits of interest). Svi koji koriste Garmin... izasla je nova AdriaRoute 3.30 NT:
http://garmin.com.hr/Products/Details.aspx?productID=427&kultura=hr

Aleks

Ja sam sebe juce castio jednim GPS-om! Prestigio road scout 5150 full EU. Mio M300 adria me sluzio citavih godinu i po i nedavno blokirao ispred Slovenije. :ranting:

ziki_the

Danas stigla Symorp navigacija 3.5''. U sebi ima IGo prime, sad za sad nije lose, videcemo kako ce se pokazati. Cena 4500din :whistling:

Aleks

:help:
Preo oko godinu i po, moj drug je kupio gps uredjaj Mio300 adria. Radio je super po Srbiji, znam jer sam ga koristio vise ja nego on.Pre oko 2 meseca dao sam je kolegi da neki njegov prijatelj koji se bavi racunarima ubaci kartu Grcke. On je to uradio, na kratko smo je probali po gradu, radila je ok, primetio sam da je ubacen IGO 8 sa mapama Evrope iz 2010.-e. Pre oko mesec dana drug ciji je gps krenuo je u Italiju i poneo je da je proba van Srbije i tada se javio problem! Kada ju je ukljucio ispred Slovenije ona je zablokirala. Samo se ukljuci oranz pozadina sa logom Mio i ni makac. Ne reaguje na restart, praznili smo je do kraja, sta sve nismo probali i nista! Jos jednom liku iz grada je blokirala M300 u Srbiji a na njoj nije nista dirano oko softvera.Cak je i racunar ne prepoznaje kada se prikaci na usb. Kontaktirao sam ACR mobile u bgd-u, ali su mi oni rekli da je jedino resenje da se menja ploca, ili sta vec, a to se ne isplati.
U medjuvremenu sam kupio Prestigio 5150 full eu, i super mi je radila po Grckoj, ali bih ipak zeleo da osposobim i Mio, jer ipak osecam dozu odgovornosti jer sam je ja vise koristio nego njen vlasnik mada sada zajedno koristimo Prestigio. Hvala unapred!  :wave:

Sale

Ima mnogo dobrih navigacija koje nisu skupe,a rade odlično...šta god da kupite moj jedini savet je da obavezno skidate držač navigacije sa šoferke kada je ne koristite jer su meni obili auto čisto da provere da li sam je ostavio u kolima.