GPS

prethodna tema - sledeća tema

mrsp

Možeš  :to:
To sam ja uradio kod mene.Uređaj izašao iz garancije a ovi po radnjama traže od 1000-1500din da ti ubace samo nove mape.E onda se ja bacim na internet i nađem sve to sam kako da uradim.Trebalo je neki dan dok nisam sve provalio ali sad radi za 5  :too:
Ubacio  novi softver i nove mape.
Kad smo već kod mapa ako nekog zanima mnogo su bolje odrađene Contrast mape za Srbiju nego ove druge :too:

Loganovac

Citat: mrsp poslato 13.12.2011. - 21:03
Ja kod mene ubacio sam Igi Primo 1.2 sa Dimka skinom i  novu mapu za Srbiju , najbolja je  Contrast mapa (Serbia_83_Contrast_2011.07_110812.fbl) i sve kamere po Srbiji i radare takođe,naravno sa reljefnom mapom.
Mogu da kažem da sam za sad prezadovoljan  :too:

I ja sam sinoć na svom Kinezu (XDrive 430SX) odradio na novoj kartici (za svaki slučaj) Igo primo 1.2 i Contrast 2011.07 mapu. Morao sam naravno da kopiram  i prepravim shell.ini fajl i još jedan da bih promenio GPS port - na mojoj navigaciji je port 7 a bio je setovan 1 pa zbog toga nije mogao da pronađe nijedan satelit. Moj utisak je  - ništa naročito, osim što je mapa relativno nova i što ima upisana ogrničenja brzine. Kad neko čuje da je Contrast izbacio novu verziju nek javne. Nego, brate mrsp, kako si ubacio reljef, kamere i radare, ja dobijam samo 2D prikaz iako sam setovao 3D?
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

mrsp

Loganovac evo ti dole slika gde sta treba da ubacis.A za 3d mod moras da podesis u podesavanjima.Mislim da je u postavke karte tu ima 3d mod a ispod je tacka posmatranja e tu stavi na nisko. :to:

Loganovac

:to: Probati ću večeras pa da platim piće.

ivan-bgd

Lepo izvadis 1000 dinara i ne boli te glava... :nami:

Dachaa

Dobio cale na poklon od Coca Cole neku no name navigaciju,kineska je 100%,al kad je dzabe i sirce je slatko  :lux: Ima sve i svasta jos uvek se upoznajem sa svim detaljima.Evo i neke slike..

Dacia Logan 1.5 dCi - (2005-2013) :(

ivan-bgd

Ovo mi lici na roadstar....

Andrix

Svojevremeno sam dobio na poklon mio moov 400 i dobro je radila onda sam je prodao i uzeo Nokiu e52 i ubacio Garmin xt, i to je radilo, posebno mi se svidjalo jer dugo drzi bateriju, radila je i po 8 h bez dopune bat. Ali sada sam presao na android tel, ubacio Igo, i najbolji je za put, kazem za put jer su detaljnije mape od Garmina, imaju cak i neka sela po Grckoj obali, ali zato malo su pobrljavljeni neki brojevi u nekim ulicama u BG. Naravno tel sam uzeo preko operatera za 1 din, Igo sam dzabe ubacio pa vidite koja je najbolja i najjeftinija...
Nisam toliko bogat da bih kupovao jeftine stvari

staracstol

Samo se ti hvali piraterijom, pa kad crni helikopter sleti u dvorište...  :Smiley:

Vihor

prodao poklon  :-)1  to nije lepo
Sve što radi na struju ima beli dim u sebi. Kada taj beli dim jednom izađe, to više nikada neće ponovo da radi.

Andrix

Nije piraterija, jer ja samo skidam za dz sto je na netu, ne distribuiram, ne umnozavam niti prenosim dalje..... :whistling:
A poklon...da...kako dosao tako i otisao, kako sam ga birao tako sam ga i udomio...
Nisam toliko bogat da bih kupovao jeftine stvari

staracstol

Gagi1/2

Loganovac

Paranoja...  :kava:

mladja73

Trčeći il' polako, svi na kraju stižemo na isto mesto.