GPS

prethodna tema - sledeća tema

acalisse

Citat: Boris poslato 15.06.2011. - 22:26
Danas me zvali iz Garmin sevisa,kazu kvar otklonjen/koji kvar neznam,2000 din platio uredjaj radi.Pitam koji je  problem,kazu nije za nase trziste,OK vazno je da radi.Eto da ustedis na jednom mijestu kao kupio vani povoljno,poslije platis jos toliko,mislim gorivo ,pice i klopa u BG itd.A to da pisem pismo Garminu u vezi garancije ipak za mene je oduzimanje vremena.Hvala na savjetima

:bullshit:
Zajebali su te i to zestoko, uzeli ti pare ni za sta.
To mogu da ti kazem iz licnih iskustava, posedujem Garmin Nuvi 200, star preko 3g. Kupljen u Londonu.
Navigacija ne poznaje trziste jer je G (globalno) P (pozicioni) S (sistem).
Stalno ubacujem nove mape, menjam kartice, a fenomenalno radi u celoj Evropi, od Londona do Soluna.

Isto sam tako prijatelju pomogao, koji je dobio Garmina jer "kao ne radi", a u sustini neko ko nije znao i ubacivao mape, slucajno je prevukao deo file-ova u drugi folder.
Jednostavnim vracanjem na originalno mesto, navigacija je proradila. I tako je ni kriv ni duzan na poklon dobio 150e navigaciju.

U Srbiji vlada "banda", moze im se jer nema zastite potrosaca.
Idi do njih i zahtevaj specifikaciju radova.

Ma stoka. :ljut: :ljut:

mrsp

I meni nije imalo logike da nije za naše tržište  :bullshit:

Maki007

Sale izvini, ali kako znas da su ti auto obili jer su videli drzac za GPS?
Takodje planiram da okacim drzac......

mrsp

Bolje nemoj i meni su pokušali isto.Od kada ga skidam nisam imao sličnih problema  :too:

Aleks

Zbog dugog izlaganja suncu dešava se da guma na držaču koja pravi vakuum se nešto zezne pa posle ne drži kako bi trebalo. Još jedan razlog da držač ne stoji non-stop na šoferci (bar ne preko leta).

Sale

CitatSale izvini, ali kako znas da su ti auto obili jer su videli drzac za GPS?
Takodje planiram da okacim drzac

Znam zato sto sam taj dan iz nekog razloga u autu ostavio prednji panel na plejeru i mp3 transmiter...nista od toga nije pipnuo vec je skinuo drzac navigacije ali kako je nije pronasao u kolima drzac je bacio  i otisao.
Od tada drzac stoji u gepeku pa ga stavljam kad koristim navigaciju...jeste da sam ugradio alarm al nema veze nova steta zbog GPS-a mi nije potrebna.

Maki007

Tako je, bolje spreciti nego leciti! Pozdrav

DejanNS

ja skidam drzac zbog slicnog razloga... a leti i zbog toga da bi mogao da stavim onaj stitnik od sunca :D smeta mi da ga zakacim :)

mrsp

Da li neko zna kako da unesem nove mape na Prestigio 430 i gde mogu da ih nađem?

Aleks

http://www.gps-srbija.com
Mozda na ovom forumu nadjes neku informaciju.  :ziveli:

mrsp

E pa ljudi ja ubacio nove mape na Prestigio 430 i to Igo primo 1.1.Mogu da vam kažem da za mene radi super ali imam i Primo 1.2 kažu da je on još bolji ali videćemo.
Radi sve na srpskom i meni a i ona cura što ti priča gde da ideš  :whistling:.
Nije baš bilo lako provaliti kako sve treba naštelovati (šta u pisati u autoran a šta u sys file) jer sad sam morao da mu dam smernice odnosno putokaze odakle treba da povuče mape a i ostale stvari koje treba podesiti. Sad su mi mape na memoriskoj kartici a one stare su ostale u uređaju integrisane.
Hvala ljudime dobre volje  koji hoće da podele svoje znanje i da pomognu drugima  :woo-hoo:.

ppejic

Da li ima neko izkustvo sa Crown 4.3" 2010 "limited edition"

mrsp

Zare82

Moj komsija na svom sanderu uredno ostavio papiric na vidno mesto... SVAKO VECE UREDNO VADIM NAVIGACIJU IZ KOLA!!! odmah napred kod soferke  :pera:
Zaljudjenik!!!

ivan-bgd

I ja imam taj crown..ukljucuje mi se obavestenje da su mi mape stare..a kupio sam je letos..tj u avgustu.Dobra navigacija..mada je i ne kroistim jer se nesto i ne motam po nepoznatim krajevima..samo kuca posao...a to znam napamet :nami:..nego gde da apdejtujem mape..ili da se obratim uvozniku?