Cene polovnih Dacia vozila

prethodna tema - sledeća tema

Veterinar

Piše i da ima farove za maglu napred i pozadi, pa nema.  :doh:  Ne mora biti da je curilo ulje (mada sam ubeđen da sam upoznao čoveka koji mi je rekao da je imao curenje na 1.6 motoru). Dovoljno je da je čovek radio veliki servis na 4 godine, a da nije hteo da menja pumpu, pa je remenove menjao ponovo kad mu je pumpa propiškila.  :ne:

zac

Citat: Veterinar poslato 13.01.2014. - 21:21
Piše i da ima farove za maglu napred i pozadi, pa nema.  :doh:

:ces:

O kom auti ti pricas? Jel ovom sivom od 3600 e... pa on ima maglenke??   :ne:

Kico, a da li se na tim motorima cesto desavalo curenje na bregastoj ili je tvoj u manjini...ako si cuo takav podatak?

kiconix

Tu i tamo.
Nisam bio jedini ali nije se pojavljivalo masovno.
Sve u svemu, za 20 evra se resava problem.

igmi

Kao što sam najavio u svom predstavljanju, ja kupih auto za suprugu.
Pazario sam Sandero 1.4MPI sa svom potrebnom i nepotrebnom opremom:
-Metalik boja
-Fabički plin
-Klima
-ABS
-4 vazdušna jastuka
-Maglenke
-Centralno zaključavanje
-Elektronski podizači stakla
-Elektronski podesivi retrovizori
-Grejači retrovizora
-Podesiv volan
-Podesivo sedište po visini
-Auto radio
... i verovatno sam nešto preskočio ...
Auto je proizveden Decembra 2009, prva registracija 2010. prešao 32200Km.
Deda ga kupio novog, vozio 2-3 godine, preživeo infarkt i nemože više da ga vozi.
Sa prenosom me je koštao 4.900€
Odzirom na iskustvo sa mojim MCV koji je za to isto vreme prešao 66.000Km i nema tragova korišćenka,
ovih 32.000Km mogu da zanemarim jer odprilike u isto vreme kada sam ja kupio moj MCV, hitna pomoć u Svilajncu je kupila istu.
Prešli su do sad preko 330.000Km i za to vreme su samo zamenili menjač jer je ispadao iz 5. brzine.
Znajući da se na tom autu menjaju vozači i da ga "teraju kao tuđeg", auto još uvek radi kao nov.
Mislim da je ovo sasvim dovoljan dokaz Dacia vozila i Reno motora.
Imajući u vidu da nov auto sa ovom opremon koju sam ja dobio košta preko 9.000€ i da sam već prezadovoljan svojom Daciom,
mislim da nisam pogrešio.
Voleo bih da čujem (pročitam) vaše mišljenje.

P.S. Nadam se da nisam  :offtopic: , ako jesam neka me moderator preparkira, hvala

Goky

Laureat paket opreme... ja vozim isti takav samo nemam plin... pun pogodak...
Sandero Stepway 1.0 TCE 90 Expression
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sandero Stepway TCe 90 Prestige
Dacia Sandero 1.4 MPI Laureate
Fiat Punto Mk1 1.2 8v + TNG
VW Buba

vujanovgoran

Odlican pazar.Neka je sa srecom  :wave:
Dizla je dizla
i opet dizla!!!

Ivan

Odličan auto, izdržljiv, 32200km to nije ništa za njega, to je tek razradjen motor. Neka je sa srećom :to:

Vihor

Sve što radi na struju ima beli dim u sebi. Kada taj beli dim jednom izađe, to više nikada neće ponovo da radi.

nemanja.jeza

procitao sam gore da sandero ima 4 vazdusna jastuka. da li stvarno ima 4 ili 2?
www.daciapolovnidelovi.com
najpovoljniji polovni originalni delovi za daciu 064/107-16-56

Loganovac

Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

vujanovgoran

Novi Sandero i novi Logan imaju dva jastuka napred i dva bocna na sedistima.
Dizla je dizla
i opet dizla!!!

zac

igmi

Pojma nemam kako, ovo je sandero 1, ali ima oznake AIR-BAG i na prednjim sedištima sa strane.

Keka

Dobijali su se uz doplatu.
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

kapsid

Dragi drugari,
nadam se da nije problem da na ovaj način pokrenem novu temu.
U zadnje vrijeme sam se sve više zainteresovao za nove modele Dacie a i porodica se uvećala :bebac: pa se javila potreba i za malčice više prostora.O aspiracijama bih kad dođe vrijeme naravno u novoj temi,a sad me interesuje sljedeće.
Posebno mi mogu pomoći forumaši iz BiH koji se razumiju u sadašnje tržište polovnih Dacia u Bosni,ali savjeti i ostalih kolega nisu na odmet. :dobro:
Posjedujem Sandera 1.4 mpi,iz 2011.(proizveden i kupjen iste godine) kupljen u ovlaštenom servisu,još dvije godine traje garancija,redovno održavan, u ovlaštenom servisu,Metalik crvena boja.Paket Ambience(Ručni klioma uređaj,maglenke i dva zračna jastika,za vozača i suvozača),a dodatak je
Holiday oprema(nadogradnja na ambience opremu(uključuje el.podizače prednjih stakala,naslon za ruku,krovne nosače,senzore za parkiranje pozadi,patosnice,presvlake holiday).Nije udaran,očuvan,maksimalno nema nikakvih oštećenja.Priešao 21500 kilometara do sada.
Interesuje me kad bih ga prodavao koliko mogu očekivati,kupljen je za 15200KM(oko 7600 eur).
Išao sam u ovlaštene servise da se raspitam o procjeni staro za novo i uglavnom kažu dovezite pa ćemo procjeniti.U jednom od tih servisa jedan se "izletio" prodavac i rekao da bi orjentaciono vrijednost bila smanjena za trećinu od početne znači oko 10000KM(5000 eura )  :bonk: bi ga procjenili da uđe u račun.
Molim za savjet kad bih ga prodavao koju bi realno cijenu stavio a za koliko mogu očekivati da bih ga mogao prodati.
Unaprijed hvala svima :respect:!
Ne može somun bez najmanje četiri kifle da balansira!