Cene polovnih Dacia vozila

prethodna tema - sledeća tema

Logan1.4MPI

Mislim da je jako bezveze da prodas NOV auto... Cestitam na prinovi, ali mislim da ce proci 5 godina dok ti uopste bude trebalo vise mesta.

speedo

A teško da ćeš dobiti toliko keša i to brzo... Na tvom mjestu ja bih ili nastavio voziti auto ili ga prodao nekom bliskom, rođaku, komšiji, prijatelju, koji zna šta kupuje i neće mnogo da filozofira o smanjivanju cijene.

kapsid

Hvala Vam Logan 1.4 mpi i speedo,u potpunosti se slažem,ali mi je trebalo  ohrabrenje nekog ko eventualno ima više iskustva ili malčice drugačiji stav :friends:
Ne može somun bez najmanje četiri kifle da balansira!

Logan1.4MPI

kapsid

Ha ha ha :njanja:,samo ohrabrenje za svaku odluku  :gun:!

astmario

Pazario sam Sandera 1.4 Laureate Plus 2009 godiste pre nedelju dana, od opreme jelte klima, maglenke i ostalo sto ide u taj paket opreme.
Mimo toga, u auto je ugradjen LandiRenzo plinski uredjaj, ima dva seta tockova(letnje gume cu morati da menjam dogodine najverovatnije), mp3/usb muzika + 4 zvucnika. Pored toga, Meta alarm i lavlja kandza.
Auto je presao 64.000km, uradjen veliki servis na 49.000, placen je 3.700e, registrovan godinu dana. Ceka me mali servis i servis klime, a porez i ugovori su izasli oko 120e.

Jelenko

@kapsid; prijatelju,ako planiras prodati auto nemoj ocekivati da ce se otimati za te pare.Kao sto Keka kaze trziste je jedno od faktora koje odredjuje cijenu auta.Na nasu zalost,kad smo kupovali cijene su nam bile velike ali kad se prodaje to je druga prica.Dacia u BiH je relativno slabo zastupljena a bogami i prodaja tesko ide tako da ti za svoje auto ako dobijes 11000-11500 KM to je puna kapa.

Pogledaj cijene ovde,sve ce ti biti jasno...http://www.pik.ba/pretraga?trazilica=dacia+sandero&stranica=1&t=

Zoran

Otprilike 15200 x 0,87 x 0,87 x 0,87 = 10 000 KM . Vjerujem da ti je malo. Možda dobiješ koju marku na malu kilometražu  :ne:  :wave:.
Sam svoj gazda - vazda.

kapsid

Hvala Jelenko i Zoki.
Tako mi je Zorane rekao orjentaciono ,čiko iz ovlaštenog servisa...Vidjećemo,tiha voda :huh:,da ne bude ko žurio.... :t2:

jasho

Citat: astmario poslato 19.04.2014. - 17:03
Pazario sam Sandera 1.4 Laureate Plus 2009 godiste pre nedelju dana, od opreme jelte klima, maglenke i ostalo sto ide u taj paket opreme.
Mimo toga, u auto je ugradjen LandiRenzo plinski uredjaj, ima dva seta tockova(letnje gume cu morati da menjam dogodine najverovatnije), mp3/usb muzika + 4 zvucnika. Pored toga, Meta alarm i lavlja kandza.
Auto je presao 64.000km, uradjen veliki servis na 49.000, placen je 3.700e, registrovan godinu dana. Ceka me mali servis i servis klime, a porez i ugovori su izasli oko 120e.
Pa ti si ekstra prošao :hall:, po meni da je moj ispod 4500 eura ga takvog ne  bih dao! :-)1

sasaborg

@kapsid meni je ovaj izmakao neki dan, zakasnio sam 24 h, a i bio sam iz pogresnog entiteta :)
http://www.pik.ba/artikal/11886594/dacia-sandero-1-4-75-ks-kao-novo/
covjek ga dao za 7000 KM, mada je bio malo u zurbi jer mu je u salon stiglo novo vozilo

s obzirom da sam u potrazi za polovnim vozilom, drzim se nekog proracuna da prve godine cijena novog auta pada 20% i onda svake sljedece po 10%

kapsid

Srećno Sašaborg,prostom računicom tako dođe,budi uporan,naletiće  :)!

jasho

Po toj logici za 11 godina tebi bi trebao prodavac da plati da ga uzmeš, nije ti loša taktika   :D  :Smiley:

A sad ozbiljno, daću primer mog bivšeg jugiše tempo 1.1 crveni, kupljen maja 2000 ganc nov u Zastava promet Karaburma , plaćen 6500 DM (u evrima na dan zamene euro-DM oko 3250 eura, ako se ne varam, neka me neko ispravi), prodat decembra 2008, sa 79000 km za 2000 eura (ja ga cenio na 2500 evra na bubanj potoku, prodat iz prve isti dan kad i dovežen, dva dana nakon kupovine Sandera), po ovoj tvojoj računici, trebao sam ga prodati za oko 800 evra! :cul: tako što reče kapisd sve stvar vage i procene! :dobro: :friends:

kapsid

sasaborg

@jasho pa i nije baš tako, račun kaže da nakon 11 godina auto vrijedi 27.9 % cijene novog, naravno ako je ona moja računica od gore drži vodu
0.8*0.9^10=0.279

@kapsid hvala, sve više se nosim mišlju da uložim 5000 u korsu :D, i poletim