Da li se kajete?

prethodna tema - sledeća tema

ppejic

Da li se kajete (sto se kupili auto iz familije DACIA)?

Milence

Sa mojom polovnom dačijom - logan 1.6 lauerate prešao sam nešto više od 2k a kupio sam je sa pređenih 87k u solidnom stanju. Da li se kajem? Zašto bih se kajao. Imam auto 4 godine star a za pare koje sam za nju dao mogao sam da dobacim za polovnjaka 2000-2001 sa "pređenih" večitih 130000...
Imam li problema - imam. Treba da utopim yuga i ugradim plin  :whistling:
Za razliku od pomenutog polovnjaka koga bi morao za koju godinu ako pretekne 2x godišnje da registrujem, o tome trenutno ne berem brigu. Vozim i uživam. Imao sam priliku da skoknem do Valjeva, pustio muzikicu i uživao u vožnji.
Ko se kaje - nije normalan! :cekicem:

Veterinar

Aleks

I da se kajem isto mi se 'vata, ali se ne kajem! Samo mi je krivo sto sada za iste pare daju klimu, abs,maglenke...

Sir Oliver

Ne kajem se...  :Smiley:
Samo mi krivo što izbaciše alu felne iz laureata.  :place:
Jednostavno, kao i što sam rekao, po pitanju šminkerice mi je premašio očekivanja. Sve mi je nekako na mestu.
Što se tiče mehanike, we'll see, valjda mi je zapao ok komad... auta.
I drink to make other people more interesting.

taxista1974

Kajem se sto sam ikad isao u ovlasceni servis, zbog kupovine auta ne. Zadnji veliki servis sam radio pre oko 100000 km, u privatnoj radionici, kostao oko 18000 dinkica, svi skinuti delovi su jos uvek bili u odlicnom stanju.

Zoran

Ne kajem se sto sve radim sam.
Sam svoj gazda - vazda.

todo23

Ja sam kupio 2005. godine Logana i ne žalim ni dinara koji sam dao.
Tada sam se dvoumio da li da kupim Logana ili Astru i moram priznati da nisam pogrešio.
Prezadovoljan sam, verovatno kao i svi ponosni vlasnici.

zveki66

Osam dana posle kupovine, obrnula se prva trocifrena km-100. Ako je suditi po prvim utiscima onda se nisam nijednog od ovih osam dana pokajao, a svako jutro kada sednem u kola uverim se da je ova kupovina pun pogodak. Do Sandera sam bio veliki fan Fijata i vozio sam Una, Tipa, Mareu i Punta (pravog italijana), sve su to bili dobri automobili ali polovnjaci. Da sam imao 20000e, a na neciji nagovor kupio Daciu verovatno bih se pokajao. Ovako za pare sa kojima sam raspolagao dobio sam najbolji auto. Em je nov, em je moj.

LeNgenda

Citat: zveki66 poslato 23.03.2011. - 21:21
Da sam imao 20000e

...ostalo bi ti 12.000 evra, a bio bi jednako zadovoljan.

Kad malo bolje pogledas, glupo je mob platiti vise od 100 evra i auto vise od 10.000 evra. Srbija prosto nije takva zemlja da ostavis 20.000 evra na parkingu ili uz ivicnjak.

Dacia za 8.000 evra je prava mera za nas ovakvi kakvi smo, a da pritom vozimo automobile cija upotrebna vrednost i opsti utisak osetno premasuje ulozeni novac.
Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.

zveki66

Moze se i tako razmisljati, pogotovu ono za Srbiju, na zalost  :place:

Dragan.vi

Potpuno se slažem sa Lengendom  :too:

MajorSoul

Predjenih 4.000km za ova dva meseca i potpuno sam zadovoljan i ne kajem se.  :to:
:wind:
..need more buttons..

Demilut

Citat: ducato poslato 13.09.2009. - 21:45
Eto, prošlo je vreme (godine) ,pređena je kilometraža pa da vidimo kakva su iskustva tj.da li se kajete što ste kupili logana?

Ne, ni najmanje se ne kajem... Auto je super za tu lovu i pokazao se po mnogo cemu bolji nego sto sam mogao i zamisliti. I dalje mislim da su malo ipak previse stedeli (ovde mislim na sitnice koje stvarno jako malo kostaju i ne bi uticale na cenu), ali ipak auto je super. Prostran, pouzdan, cak mi je i simpatican.  :too:

hemicar

Da li se kajem, hm, paaaaa, kajem se sto ga nisam ranije uzeo  :zurka: