Da li se kajete?

prethodna tema - sledeća tema

Zoran

Autom sam prezadovoljan. Ne kajem se ni malo. Moj auto je pravi radnički platiš malo a uradi ti puno posla. Baš to mi treba.

P.S. Nadam se da će PPejić ovo naći da pročita jer me pitao u drugoj temi. Ovde sam odgovorio da ne pravim off .
Sam svoj gazda - vazda.

saša61beograd

I ja sam zadovoljan,i ja sam Dačiju,kao Veterinar, godinama merkao i na kraju kupio i nisam pogrešio.I opet ću (jednom).
Ipak se pomalo kajem:
-da sam je kupio 2009. umesto 2008. prošao bih 800 evra jeftinije i dobio ph2.
-možda je trebalo da uzmem "base" verziju,ne toliko zbog para,već zbog jednostavnosti,što je najveća vrlina svake tehnike.

ppejic

Slazem se sa Sasom. Trebao sam sacekati jos 6 meseci, da bih dobio za isti novac novog logana sa mnogo lepsim enterijerom i MOZDA pocinkovanim zadnjim krilima.

srdjoni

Moram da priznam da sam se malo pokolebao kada je pištolj u praonici skinuo boju sa (novog :brutal1:) praga. Sada ga ne bih menjao ni za šta :). Prezadovoljan - i komforom, i potrošnjom, i zapreminom, i poslušnošću!
Homesick for a place you've never been...

speedo

Ne kajem se. Auto ne pravi nikakve probleme, servis nije skup (bar za moj 1.4 motor). Za te pare koliko je košta (cca. 7100E) nije se moglo ništa drugo novo i odgovarajuće kupiti. Polovno je polovno, alternativa je Golf TDI (ili sličan auto slične klase) star desetak godina sa 250.000km na satu. Poštujem i one koji su se odlučili ta takav izbor, to je njihov problem.
Neću se žaliti na potrošnju, moj prosjek se kreće oko 7 litara gradske, međugradske (najviše preko Vjetrenica - znat će Zoran) i autoputa. Nije mnogo, posebno što auto sluša, ali moram napisati da je potrošnja dCi modela baš primamljiva. S druge strane dCi je skuplji u nabavci i održavanju...
A i između stepwaya 1.6 i ambiance + 1.4 uvijek bih izabrao ambiance. Prednosti stepwaya su krovni nosači, djeljiva klupa i kožni volan. Ostalo su nedostaci, posebno potrošnja i performanse, a i bio je skuplji od ambiance opreme....nije mi toliko stalo do izgleda, tj. šminke.

luckasti

Veoma sam zadovoljan. Malo sam se jedno vreme razmišljao da sam trebao kupiti sa 1.6 motorom, jer kad je cela porodica u autu, pa još sa ptrljagom i uključenom klimom, auto je malo lenj, ali smo to prevazišli (u odnosu na prethodnog juga ovo je avion). Naročito mi se dopada što je malo uzvišeniji pa sa lakoćom prelazi preko višljih prepreka (bankina, uzvišenih parking mesta i slično). I posle četiri godine nemam ama baš nikakvih problema  :bonk: (kuc-kuc, da ne ureknem).

loganri

Zadovoljan sam Loganom jer sam dobio više nego sam očekivao  :to:.  U sedam godina korištenja otišle tri žarulje  :aplause:

Dragan.vi

Da li se kajem? Odgovorno i kategoricno NE  :too:

Andrix

Da dodam jos jedno veliko DA, sto se auta tice, nisam nesto merodavan sa predjenih 56000 km, kupljen nov, svojevremeno je bio skup plin za ugradnju i to sam progutao i osim zamene zadnjeg lezaja tocka na 30000 km koji je crkao iz nepoznatog razloga ostalo je tekuce odrzavanje
Nisam toliko bogat da bih kupovao jeftine stvari

kiconix

Nisi imao problema sa kolima a kaješ se, ili ja nisam dobro razumeo post. :ces:

Andrix

Ako se na mene odnosi, ne kajem se i opet bih uzeo Daciu, mislim da je odnos cena/kvalitet ok, uzimajuci u obzir i raubovanje. Mada sam jednom pitao u servisu kolika bi bila cena servisa da sam doterao Megana mesto Logana i odgovor je bio// ista, isti delovi za motor, ruke isto kostaju.U globalu zadovoljan...

Black

Druzim se sa loganom tacno godinu dana, kupio polovnog  od kolege taksiste sa 192K. Sada ima 240K i rekao bih da logan nije najbolji, najlepsi, najudobniji, najbezbedniji, najekonomicniji auto koji sam vozio ali meni lepe parice zaradio za ovih god. dana. Bilo je tu sitnih zahebncija ali NISAM se pokajao ni jednog jedinog trenutka, veliki  :respect: za dacianu!! :aplause:
Kaniš li pobijediti, ne smiješ izgubiti!

dacijetina

Mene samo limarija nervira. :banghead: Možda je i do majstora, ali rubovi zadnjih blatobrana i zadnjih vrata će po treći put u poslednjih godinu i po morati na sređivanje zbog korozije. Sve je krenulo zbog saniranja par ogrebotina i ulubljenja sa parkinga. Izgleda da to kad se jednom načne ...

Svim ostalim segmentima sam i dalje veoma zadovoljan.  :aplause:
Ako si ikada probao da letiš, šetaćeš Zemljom pogleda uprtog ka nebu;
tamo gde si bio i gde se čezneš vratiti.
                                                                   Leonardo da Vinči

zac

Citat: dacijetina poslato 26.01.2013. - 20:09
Mene samo limarija nervira. :banghead: Možda je i do majstora, ali rubovi zadnjih blatobrana i zadnjih vrata će po treći put u poslednjih godinu i po morati na sređivanje zbog korozije. Sve je krenulo zbog saniranja par ogrebotina i ulubljenja sa parkinga. Izgleda da to kad se jednom načne ...

Do majstora je, nije sanirao ostecenje, vec je preko korozije nabacao git i ofarbao...kada se dobro odradi..nema tu vise problema....cim imas problem tri puta za godinu dana...menjaj majstora, ili uradi sam...sto je najkvalitetnija solucija.

Andrix

Ja sam onda bas baksuz sa drugim stvarima od limarije, na 30000 menjan zadnji levi lezaj tocka, problemi sa plinom, na 56000 menjao bobinu, zezanje oko step motorica x3, crklo rikverc svetlo / resio sprejom, ALI NE KAJEM se, vec bih pohvalio forum jer mi je ustedeo prilicno para oko majstora, a i sve sam sam odradjivao. I zato bih za promenu uzeo jedan novi Sandero sa dci motorom ali od 90 ks i teraj.