Da li se kajete?

prethodna tema - sledeća tema

Veterinar

Za mnogo jeftinija, nisam siguran, ali da smrdlja - smrdlja. Nema kajanja.  :to:

david

Vecina me prije pitala da sta sad uzeo. Loganaaa pa ti si budala a budala se vozi a oni se godinama voze Opel tabanicima...

Jeca

kad smo resili da se ratosiljamo malo pre pomenutog Opela i Flinstons rukovanja istog,posle dve nedelje smo pali u ocajanje i nameri da ga oglasimo~cena,1000 evra,sifra~necu Punta!
i za badava prodat auto kupili nam najlepsi,crveni,Sandero!

Zoran

Ne kajem se, ali svaki put kad mijenjam ulje u motoru i moram staviti novu podlošku zapitam se zar jedan fića da to riješi prije 40 godina a u renou nema niko sposoban da prepiše?...

Zoran
Sam svoj gazda - vazda.

krle

Da je Fića imao aluminijumski karter i kod njega bi morala da se menja podloška.

rookie

Ja se već kajem a nisam ni dobio auto. Kajem se jako što ga nisam ranije naručio, makar 10 dana ranije.  :nami:

Zoran

Krle jeli i na Renault 5 1.4 aluminijski karter a ima podlošku. Čak i R 4 GTL je ista stvar.

Znači nije aluminijum nego nešto drugo?...

Zoran
Sam svoj gazda - vazda.

krle

Mislim da R5 nema alu karter. 

Uostalom, ta bakarna podloška je 0.35 Eura.

Zoran

Ma nije problem cijena koliki je problem ako je nemaš pa staviš staru nazad. To ti je nepotrebna obaveza. Zamisli kako je šibica jeftina ali ako je nemaš a treba ti to su problemi.

Zoran
Sam svoj gazda - vazda.

kiconix

Dosadan sam i sam sebi, ali,
                                                                             DRZITE SE TEME

MajorSoul

I ja se kajem sto auto nisam porucio ranije pa sad cekam isporuku od tricavih 6-7 meseci..  :ranting:
:wind:
..need more buttons..

scepo

Koliko price oko podlocke koja je 40 centi , brate Zoki da si mi blize pred svaki servis bi te castio za podlosku  :Smiley:

Zoran

Đe ću se kajati kada mi je scepo ovako na usluzi. Hvala ti.

Zoran
Sam svoj gazda - vazda.

Loganovac

Svaki dinar znači.

Loganovac
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

Keka

Slazem se.

Keka
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!