Da li se kajete?

prethodna tema - sledeća tema

david

Pa to i jeste to, skuplji u startu a trosi 5L posle i tata bi sine..

Keka

:offtopic:
Trosi 5 litara po ~135 dinara po litri.
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

rookie

Opet bolje nego 9 litara po 135 RSD/l  :c:

Keka

9 litara po 135 moze da bude po 64  :whistling:

david

Ayrton

A kad,iz čista mira, ode električni servo,sve što sam uštedeo na maloj potrošnji dam za drugu pumpu?!
Servis se radi češće i da bih bio malo sigurniji menjam filter za naftu na svakom servisu,a on košta od 2000 pa na više (kod ovlašćenih servisa i do 4000 din.).Dođemo na isto, samo što ne idem na atest svakih 5 godina , kao "plinadžije".
Sve u svemu još se ne kajem,jer mislim da sad, kad promenim pumpu, neću imati više većih problema.
U protivnom ću već razmisliti da li je Dacija prava stvar (uz dužno poštovanje svih kolega forumaša !).
Znaćeš ko si ako vodu nosiš!

Keka

Za odrzavanje si u pravu. Ja sam atest obavio po starom na 10 godina. 1.2 16V nije za plin (ili jeste?), ali ostaje cinjenica da dCi ide kao nevreme. Da li ce i kada Dacia preci na TCE motore ostaje da vidimo, a do tada mislim da niko ne treba da se kaje.

LeNgenda

Citat: Keka poslato 20.05.2011. - 13:38
Da li ce i kada Dacia preci na TCE motore ostaje da vidimo

Verovatno kad svi ostali budu zujali na struju ili antimateriju. Mislim da ce prava stvar biti kada se Reno u sledecoj generaciji potpuno presaltuje na turbo motore i poneki na struju, a Dacija nasledi aktuelnu 16v gamu motora.
Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.

Veterinar

Filter goriva kupujem na 20000 i kosta me oko 1500 dinara. I dalje mislim da je Logan prava stvar. I dalje mislim da je 1.5 dci po mojoj meri.

Daniel

Do saznanja da mi nov auto rdja, nisam se kajao. Bilo je manjih nedostataka koji se mogu preboleti.
Ali nakon cinjenice da na auto posle 5 godina bez tragova fizickih ostecenje prosvira krilo, sa obe strane lima....e to je vec nesto drugo.
A kada nakon intervencije, posle godinu dana saznas da krilu nema spasa. E onda dolazi debelo razocarenje.
Da li je to put ka kajanju, ne znam. Mislim da jeste.
The good thing about being a pessimist is that you are always either proven right or pleasantly surprised.

goran79

sli sta je sa garancijom od 6 god? ja poznam dosta decki koji imaju logane iz 2004god pa ne hrdjaju

ppejic

Za decke u EU je verovatno i EU kvalitet.

Daniel

I ovde ima puno njih kojima ne rdjaju. Ili nisu primetili. Slaba je to uteha. Ovde ima mnogo vise logana i mnogo vise problema. Od prosle godine posmatram svakog logana. I bogami ima kvantum njih koji imaju ovaj problem.
Nakon jucerasnjeg dana sve slikam i sve kacim.
A sto se tice famozne reklamacije. Prelistaj stare teme na ovu temu.
A kad udjes dublje u problem rdje sa desnim krilom, videces da je svaka klasicna limarska intervencija samo vrrrrlo kratko resenje. Drzi vodu dok majstori odu.
The good thing about being a pessimist is that you are always either proven right or pleasantly surprised.

goran79

dali je na sanderu to bolje sta rijeseno?

kiconix

Tema je da li se kajete, tema o koroziji vec postoji, molim da se sve u vezi korozije postuje u odgovarajucoj temi.
Da me ne shvatite pogresno, vrlo sam zainteresovan za koroziju na Dacijama, samo radi buduceg pregleda, slike i sve u vezi korozije
http://www.daciaforum.in.rs/index.php?topic=1077.0