Da li se kajete?

prethodna tema - sledeća tema

ivan-bgd

Citat: hibernacija poslato 16.02.2013. - 16:13
. I zato bih za promenu uzeo jedan novi Sandero sa dci motorom ali od 90 ks i teraj.
Uzeo sam stepway-a s namerom ,a i nisam bio u mogućnosti za skuplji auto, odnos cena kvalitet je ok.Nov auto,puzdan,dovoljno komforan,na oko mi se dopada jedino sam voleo da bude bordo ali bila mi frka bio sam bez auta i morala je siva metalik.E sada bih ko što citirah kolegu uradio isto kao i on.Mnogo mi se sviđa novi model i to ona plava boja...uhhh :too: :hihi1:

Jelenko

Ne smijem puno da hvalim logana da ga ne ureknem ali stvarno me sluzi,ovo je prvo auto sa kojim apsolutno nikakvih  problema nisam imao,a kuda sve prolazi i kakvim putevima ga vozim dobro se pokazao,i naravno ne kajem se ni naj manje

Andrix

Ma meni nije do boje nego dizela, a ja kada sam ovaj moj porucivao, daleke 2004 g. bilo je - stanes u red, pa kad stigne, kao dzabe da su delili. Ovaj moj je neka van-serija, tada doslo 20-ak kola iz Renoove fabrike u Turskoj, sve sa razlicitom opremom i cenom. I zapala mi plava boja jer sam jurio 1.6, i tada uz doplatu od 250 e, na ambience pack dobih i abs i klimu i prednje podizace.
Nisam toliko bogat da bih kupovao jeftine stvari

Keka

U Turskoj ne prave Logane, nikad ih nisu ni pravili.

2004. je ABS isao samo uz Laureate pack, sa alu felnama, prednjim i zadnjim podizacima itd.
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

glavonja3

Ja se kajem, ali zato sto nisam kupio sa vecim paketom opreme (abs, servo, klima, podizaci itd.), mogao bih ga takvog vozati jos x godina (x tezi punoletstvu) dok se bukvalno ne raspadne. Gledam cene delova, skuplji su kako nova redizajn/generacija dodju, ali isto tako skuplji su kod predhodnih ne-Reno generacija. Pa ispada da je ova moja 2006 generacija najjeftinija za odrzavanje...

Andrix

@Keka@ Rekli su da je iz Turske, a po opremi ne spada ni u Ambience ni u Laureat, nego izmedju, bila je mala doplata za vec navedenu opremu, pa uzeh. Ispada da su ga po izlasku iz fabrike ogolili, Razlika do full opreme je sto nemam alu felne, cd, zadnje podizace, board comp, maglenke, zadnje zvucnike.

Damir Oravec

Citat: Keka poslato 16.02.2013. - 20:18

2004. je ABS isao samo uz Laureate pack, sa alu felnama, prednjim i zadnjim podizacima itd.

Decembar 2004, Ambiance Pack: ABS, prednji podizači, klima, AirBag za suvozača. A tako si samouvereno napisao ovo gore :)

Andrix

Ondak sam opet srecan sto sam za doplatu od 250 e, dobio klimu i abs

Keka

Citat: doravec poslato 16.02.2013. - 22:22
Decembar 2004, Ambiance Pack: ABS, prednji podizači, klima, AirBag za suvozača. A tako si samouvereno napisao ovo gore :)

http://www.daciaforum.in.rs/index.php?topic=3675.msg110573#msg110573
http://www.daciaforum.in.rs/index.php?topic=907.msg10398#msg10398

Jesam mator i izlapeo, ali se secam sta je 2004. bilo po cenovnicima  :D

Damir Oravec

Ima ona: " piše na autobusu Komercijalna, a nigde para".. Moj Ambiance Pack, 1.4MPi je imao sve gore navedeno. Rekoše mi, pamtim to k'o da je bilo danas: neka čudna serija je stigla, ima skoro sve.. pa ti biraj boju... I ja izabrao :) E da - nikada, nigde nisam pronašao tu kombinaciju opreme u ponudi sa nazivom Ambiance PACK.

Keka

:pera:

Kako tata kaze!

krle

Uopšte se ne treba sporiti oko  ovoga  jer je na početku prodaje bilo izvesnog šarenila  u opremi prilikom isporuke  vozila.

U osnovi Laureate ne definiše oprema poput  klime ,već    razlika   u enterijeru (presvlake,tapacir na vratima, sedište vozača,ukrasne  lajsne na pragovima...) , el.oprema (bord, maglenke...), spolja je različit po obrubu maske.

Veterinar

Kako vreme prolazi, odredjeni nazivi "paketa opreme" sadrže različitu opremu. 2006 godine ambiance pack koji sam kupio (na nalepnici "Preference") nije imao ABS.

Loganovac

Koliko se sećam, u to vreme nijedan paket opreme osim Prestige nije podrazumevao zadnje podizače. Međutim, i alu felne nisu bile obavezno sastavni deo paketa. Iako sam kupio najjači nivo opreme, nisam dobio alu felne (a baš sam to i tražio). Dugo sam sumnjao da su nekome uvalili budaline alu felne, sve dok lično nisam u Renoovoj bazi lično pročitao da je moj auto takav izašao iz fabrike - u Prestige opremi a bez alu felni. Dakle, šaranja je itekako bilo.

Kajem se, ne mogu dovoljno da se nakajem, što sad nemam onu pamet i one pare...  :Smiley:
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

VaskezNS

Citat: hibernacija poslato 16.02.2013. - 21:02
@Keka@ Rekli su da je iz Turske

Ovo jeste zanimljivo pitanje jer i mene bakće gde su se tada pravili Logani za rusko tržište. Ako je zaista iz Turske, to bi trebalo da se vidi po broju šasije  :ces:
Ovo je mesto za sLogan ;-)