Da li se kajete?

prethodna tema - sledeća tema

Raja

U mom selu se kaže: Ko mu nađe manu, "pozdravim"  mu nanu.

Boris

Ne samo da se ne kajem, već sam prezadovoljan.

Kupovina auta ti je slična kupovini cipela, sto čuda postoji za sto različih cijena. Jedino bitno pitanje je što ti želiš i koliko si to spreman platiti.

Do sada oko 73 000 km i zadovoljan sam

ijanjic

Nema kajanja jer je sve kako treba.
Autić je odličan i samo nek nastavi da me služi kao i do sada i neće biti zamerki ni u buduće !
:lazy:

petar313

Kajem se što nisam uzeo jači paket opreme.

Autom sam stvarno zadovoljan.

srbenda

kajem se zbog istog razloga kao i ovaj Gdin iznad mene.
A auto kao auto sluzi i to odlicno

abc123

Citat: petar313 poslato 21.04.2010. - 10:21
Kajem se što nisam uzeo jači paket opreme.

Uze mi rec iz usta  :) . Ali neka, za sledeci put - FUUUL :to:

Rikson

Dobio sam ga u novembru 2005. kao službeni auto, utešni slogan /logan/: službeni auto najbolji auto, pre toga službeni automobili bili su Fabije. Vrlo brzo se pokazalo da su troškovi i servisi mogo jeftiniji i ređi pa se flota Logana povećala. Žena i deca bili su zadovoljni prostorom, a ja sam se posle 105000 i zamene samo jednog termostata i dve sijalice, uverio u sve prednosti Logana - održavanje je minimalno, majstor /vožnje/ može da mu spusti potrošnju na 5.5l, mirno spavam i ne gledam kroz prozor u toku noći tako da sam mu ugradio plin i otkupio ga. Sada ciljam na Duster. 

snob

No remorse!

Je ne regrette rien!

Pokazao se super za dug put sa sve familijom.

I meni polako pada na pamet Duster. Ako ne, onda MCV... Ipak, Duster.    :zloca:

wvojin

Koliko para, toliko muzike. Naravno da se ne kajem. Ima mana (koje ne smetaju preterano), ali za te pare nema bolje kupovine. Ukupna slika koja ostaje i utisci su naravno pozitivni - inace ga ne bih vozio  :woo-hoo:
Dacia Logan 2005, 1.4MPI + LPG,
Dacia Logan 2010, 1.5 dCi

Deki

NE - U odnosu na cenu je sve savršeno i više od toga.
Svi smo mi deca. Jedina razlika je u našim igračkama.....

Mandrak

Nisam  :fiju: da se kajem :)

Dobio sam i više od onoga što sam hteo. U poređenju sa Kecom (tačnije 128-om) u kojoj je stalno promaja, a i prokišnjava Logan je Mercedes :D

A da, i nečujan. Kad smo devojka i ja, prošle godine, išli u Kragujevac, morali smo da se nadvikujemo da bismo se uopšte i čuli od silnog urlanja motora (na 100-110 km/h) i fijuka promaje  :badmood:

wvojin

Jao da, kad se samo setim te buke dodje mi da se  :bonk:
Srecom, tome je dosao kraj. Sad se svi vozimo kao ljudi, za male pare!  :woo-hoo:
Dacia Logan 2005, 1.4MPI + LPG,
Dacia Logan 2010, 1.5 dCi

Zoran

Čekao sam Sandera 1.4 bazni model i kupio sam ga prije 6 mjeseci.Već sam prešao 28000 km. jako sam zasovoljan autom a dobio sam baš što sam i očekivao.Prešao sam do sada dosta kilometara sa različitim autima. Izdvojio bih samo Mercedes 123 240 D sa kojim sam prešao nešto preko 300000 km. Kada mi auto bude služio samo za vozanje kupit ću opet Mercedes.Dok radim ( bravar ) naj bolji auto je sandero. Dosta je čvrst a ima veliku nosivost. Ko god kupi neće se pokajati.

Zoran
Sam svoj gazda - vazda.

fanatic

E narode, stigao i meni moj MCV ( baš ovakav kao sa mog profila ). Ne znam šta da vam kažem, oduševljen sam. Nesto vise o utiscima sem o prvom ne mogu da vam dam jer tek imam 160km pređenih, ali ono sto sam dobio za moje pare je super. Nego imam sad drugi problem, sta da radim sa plinom, ovi iz ovlašćenog servisa za ugradnju mi traže 1000 evra da bih zadržao garanciju  na motor i menjač a 450 ako se odričem garancije. Dajte neki savet. I još nešto, pošto sam imam MCV, moja Lada karavan koja je u perfektnom stanju mi je visak, pa ako nekom majstoru treba tenk da ga služi još 10 godina neka mi se javi, a evo vam i link:    www.mojauto.rs/polovni-auto/559540

Goja

Pa pitanje bi moglo da bude da li se kajete što niste odvojili više novaca za auto? Što se mene tiče ne kajem se. Super je što za 7800eur može da se kupi Sandero sa ovim nivoom opreme. Ove godine je samo Reno na francuskom tržištu imao povećanje prodaje od mislim 3% i to zahvaljujući modelima Dacia. Znači u pitanju je trezveno razmišljanje potrošača.