Zatamnjivanje stakala

prethodna tema - sledeća tema

Keka

Ne znas dobro. Pogledaj clan 72. Pravilnika u prilogu. Sve to posle moras da atestiras u AMSS, dobili su uredjaje za merenje propustljivosti. Sta mislis zasto sam ja skinuo folije?

Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

DrJekyll

Znači svi su oni debili, videću sutra da onda stavim providne folije...potpuno sam zaboravio na taj dodatak u zakonu...koji će nadam se opet da izmene na onaj stari. Sad bi opet psovao i ...grrrrrrrrr Što sam se bre ženio, mogao sam lepo da odem iz ove ***** države i da mi bude gore nego ovde, ali bar bih bio malo mirniji i malo manje zbunjeniji.
Horse Power is how fast you will hit the wall but TORQUE is how far will wall move after you hit it...

MajorSoul

Da na zalost jos uvek vazi novi pravilnik. Nesto se kao suska da ce da ga izmene i vrate stari gde je bilo samo ogranicenje od 25% na prednjim prozorima.
Mada luda drzava nista se ovde ne zna zasigurno  :ha:
:wind:
..need more buttons..

DrJekyll

Drugar mi je u skupštini pa ću da ga pritegnem čim se vratim sa letovanja. Hoću bre da znam kada će biti promenjena ova nebuloza od zakona. Šta sad, ako vozim neki VAN ja vozim nebezbedan auto jer su mu stakla sa strane pokrivena. IDIOTI!!!
Horse Power is how fast you will hit the wall but TORQUE is how far will wall move after you hit it...

Sale

evo javno da se zahvalim svim vozacima Stepway-a koji me zaustavljaju na ulici sa pitanjima vezana za zatamljivanje staka i njihovim pohvalama za rad :)
Hvala drugari jos jednom  :ziveli:

Keka

Da li si atestirao to?

Pazi da ne pocnu  :cap: da zaustavljaju i pitaju.

Razmisli gde ces na tehnicki pregled sa takvim staklima.

Sale

sve je sredjeno nista nemoj da brines...stara uigrana ekipa cuda cini :D osim toga folija nije skupa mogu da je skidam i stavljam i hiljadu puta ako treba.

Keka

:Smiley:

Hajde i meni sredi atest.

Meni je preselo jedno skidanje Lumarovih folija, kakvr crne hiljade  :fiju:

Sale

dogovoricemo se kad se vratim sa odmora
pre neki dan sam skidao foliju sa suvozacevog stakla i stavljao novu i nikakvih problema nije bilo...mislim da sam se uvezbao sa skidanjem,sad sam kompletan majstor za folije  :hihi:

DrJekyll

DrJekyll

Zbog obaveza sam morao da otkažem zatamnjivanje stakala u servisu, a sada se razmišljam da ipak kupim ove folije i da sam stavljam.

ivan-bgd

Vidim da se odavno ne piše o ovoj temi,ali pošto je mene zanimao zakonski deo ove usluge a i hteo sma da zatamnim stakla na svom stepway-u,pronašao sam ovo      http://www.tamnastakla.com/Pravilnik.pdf

DrJekyll

Ja sam već kupio folije oko 25% i nikako da ih stavim. Mislim da sam čekao saleta, a i nikako da ga zovem da pitam hoće li da pomogne :doh:

Keka

Citat: Keka poslato 19.07.2011. - 19:34
Ne znas dobro. Pogledaj clan 72. Pravilnika u prilogu. Sve to posle moras da atestiras u AMSS, dobili su uredjaje za merenje propustljivosti. Sta mislis zasto sam ja skinuo folije?

ivan-bgd

A koliko košta atest?To se uradi jednom i to je to?