Zatamnjivanje stakala

prethodna tema - sledeća tema

Sale

CitatGulices i lepak sa stakala do groba

:hihi:  :hihi:  :hihi:  :hihi:  :aplause:
ma nek su oni nama zivi i zdravi...sredicemo sve cim usvoje nove promene pravilnika i posle toga vise nema da ih ljustimo,a do tad moramo malo da se strpimo,jedino sto ce biti malo ruznije zbog razlike u stepenu zatamljenosti ali
i to je bolje nego golih prozora :)

http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/RTS+1/856812/SAT.html

Evo ko nije gledao SAT moze da pogleda sve o trenutnom stanju na ovu temu u Srbiji

MajorSoul

Samo treba sacekati dok ne donesu konacan pravilnik. Ovo je zezancija
:wind:
..need more buttons..

Aleks

.....a dok ne dogovore o konacnom pravilniku ja koristi ove dve stvarcice:

Roletnu ne skidam uopste.

Bocne zavesice stavljam samo preko leta zbog dece.
Jes' da nije k'o folija al' privremeno vrsi pos'o!

wvojin

Gde si uzeo roletnu i koliko para je placena?
I ja cekam definisanje Pravilnika pa da znam da mogu da zatamnim stakla i da budem miran...
Dacia Logan 2005, 1.4MPI + LPG,
Dacia Logan 2010, 1.5 dCi

Dachaa

A jel donet taj zakon o zatamljivanju stakala,ne znam dal' i ja da skidam ili ne  :conf:

Kad se jednom skinu predpostavljam da vise ne moze da se vrate te koje su skinute ?
Dacia Logan 1.5 dCi - (2005-2013) :(

Aleks

Roletnu sam kupio u Grckoj, tacnije u Asprovalti, a platio sam je 20 ili 25€ nesecam se tacno ali je extra kvaliteta, uopste nije izbledela ni posle 4 godine.

Keka

@ Dachaa: Aman, zakon je donet jos prosle godine. Po trenutno vazecoj varijanti dozvoljeno je do 25% sto znaci da ne mogu da prodju nikakve folije ni na jednom staklu.

Mozda, ali mozda ce promeniti dozvoljeni procenat na staklima iza vozaca, sto znaci da na prednjim staklima i dalje nece moci nikakve folije.

Teorijski, ne moraju nista da menjaju zato sto se zakon odnosi na naknadno zatamnjivanje, tako da fabricko zatamnjenje bez obzira na procenat prolazi i sada.
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

Dachaa

Nisam u toku s'tim,u svakom slučaju hvala :)
Dacia Logan 1.5 dCi - (2005-2013) :(

brankovs

Posle mnogo dvoumljenja skinuo sam prednje folije  :ne: :(

MajorSoul

Koliko sam procitao u SAT reviji opet ce izgleda da dozvole naknadno zatamnjivanje. Opet ce da menjaju pravilnik  :Smiley:

..need more buttons..

Svarog

Sale

ljudi pogledajte ceo prilog evo ponovo vam kopiram link...nema potrebe za nagađanja i oko postojećih pravilnika i budućih izmena :)

http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/RTS+1/856812/SAT.html

MajorSoul

Sale to si vec postavio par postova iznad.  :njanja:

..need more buttons..

Sale

znam i ponavljam jer ljudi nastavljaju da nagađaju i pišu o onome što je tu rečeno  :njanja:  :hihi:   :ziveli:

david

Za sada je jos uvek stari zakon ali kako kaze u najavi je izmena, videcemo