Dacia Sandero II

prethodna tema - sledeća tema

Damir Oravec

Jutros na NBG su me obišla dva nova Sandera. Svetlo i tamno plavi. Ovaj na slici nije imao MediaNav sistem. Interesantno je što ni na jednom semaforu nisam uspeo da im pariram u startnosti. Stizao sam ih tek na sledećem crvenom. Mnogo bolje izgledaju u živo. Od napred i sa strane, kada se gledaju, ne bi pomislio da je Sandero u pitanju.

Sir Oliver

Ovo mi deluje kao Stepa. Kažem ja, kad sam video Sandera u salonu, ostao sam bez teksta.
E sad, meni se ne sviđa ideja oko 1.2 16v. Sve je to ok, rezak je on, startan, al' ipak mislim da pun sa klimom ne može da ide uzbrdo kao 1.6 8v. Jes da ova slina treba da se tera do 4500, al će bar da ide.
I drink to make other people more interesting.

samsung

Bio sam danas u AK Kompresor da vidim sandera.Utisci su vise nego pozitivni i primetna je razlika samom dozivljaju novog sandera u odnosu na stari logan/sandero.
Jedina mana po mom misljenju je prostor za noge na zadnjoj klupi kojeg je dosta menje nego na mom loganu 2006.g...
Garancija je 5 godina na novi sandero.

pozdrav iz St.Pazove

kiconix

Koliko sam ja danas pročitao u novinama, u oglasu piše da 5 godina imaju samo kupci koji pazare preko Dacia finansiranja.
Ko ide u šoping nove Dacie neka se dobro raspita o svemu.

samsung

Reče mi prodavac da moze kredit  3000e za sandero na 36 meseci  bez kamate. Ja se ponadao da  daju kao za  clio 5000e bez kamate na 3.g
pozdrav iz St.Pazove

Svarog

Čini mi se da je Dacia ponovo zadala udarac konkurenciji ovim Sanderom s sasvim pristojnom opremom za 7790 Evra. Ipak, ja ću da sačekam Logana  :whistling:

Keka

Dacia finansiranje je tu veci udarac od svega ostalog  :nami:
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

LeNgenda

...jer nigde nema da ti neko pozajmi 3.000 evra na tri godine, a da ti ne uzme kamatu za to.

To je taman kad neko nameri 5.000 za auto, pa ide po placevima, a ovako mu se nudi ostatak do 8.000 na pozajmicu da uzme novo.

Vrlo dobar potez koji daje rezultate, a i svidja mi se filozofija odvaracanja od polovnjaka.
Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.

Loganovac

Dijelim mišljenje.  :to:
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

Sir Oliver

I ja. Pa ja spremio kintu za Senika 2008. Kredit 3000 tisuće i eto novog Laureata. Koji je, naravno, lepši od prethodnog modela.   :Smiley:
I drink to make other people more interesting.

cika mili

Dobar potez Reno-Nisan Srbija. Prije 2 godine sam kupio Megan Generation. Presudan faktor je bio baš taj beskamatni kredit na 3 godine. Garancija na auto mi je 5 godina.

dzule

meni je jako lep novi sandero. bas su ga uboli....
steta sto nemamo sredstava da menjamo automobile posle tri godine...
sigurno bih opet uzeo sandera....novog.....
jedino sto mi se ne svidja je varijanta da uz model sa navijem dodatno ubacivanje mape evrope staje 100 evra, pa ceo gps nov nije toliko....

Loganovac

:laugh1: A jasno ti je kad u kafiću platiš piće 200 dinara a u Rodiću košta 30?

To im je najslađa para, kao kad ti nude ugradnju parking senzora za 200EUR a oni koštaju 2500 dinara...  :whistling:
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

Keka

Ali ti za 2500 din nemaju onaj dugmic P levo od volana  :Smiley:
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

miki-bgd

Citat: Loganovac poslato 08.02.2013. - 08:25
To im je najslađa para, kao kad ti nude ugradnju parking senzora za 200EUR a oni koštaju 2500 dinara...  :whistling:
Osisali me :c:  :whistling: