Prvi član sa 500.000km

prethodna tema - sledeća tema

Raja

Sačuvaj svoje ideje do okupljanja pa ako dođe taxista1974 da svi zajedno iznesemo ideje i razmotrimo mogućnosti, pod uslovom da se i taxista slaže. Mislim, bilo bi bolje, da se
ne ofiramo preko foruma.

Veterinar

Citat: John Reynolds poslato 12.02.2011. - 11:48
...da mu ga oni besplatno održavaju, sve popravke naravno ulaze u servisnu knjižicu i konačni spisak svega što je na automobilu rađeno. I tako sve do 1.000.000 km kad bi auto pripao RNS kao reklamni ili muzejski primerak, a Taxista bi dobio nov.

Daaa, to bi bila i moja zamisao. Isplativo svima.

John Reynolds

Dame i gospodo iz Dačije, samo da znate da sam malopre imao brainstorm i da mi je pala na pamet veoma jeftina marketinška kampanja čije biste delove mogli upotrebiti čak i van Srbije.  :write:

Ali detalje iznositi neću.

:njanja:

Loganovac

Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

mladja73

Sve je to lepo ali mislim da domaca gospoda iz Renaulta imaju drugu racunicu. Njima je to 6-8000 EUR gubitka ako daju nekom automobil na poklon, bez obzira na marketing i kampanju i sl.
Trčeći il' polako, svi na kraju stižemo na isto mesto.

DarioGTI

A zamislite kad bane vijest "Logan 1.4 presao 1 000 000 kilometara"  :gun: :gun: :woo-hoo: :woo-hoo: :ziveli: :ziveli:

Taxista - samo naprijed!  :respect: :wave:
Nekada:
'03 SupeRNova E7J LPG Europa - 219.200km (prodan)
'07 MCV K4M LPG Laureate A/C- 55 000km (prodan)
'02 SupeRNova E7J LPG Europa - 114.150km (prodan)
A tu je još:
'05 Logan K7M Laureate A/C - 200.000km and counting (HR)
'21 Sandero 1.0 ECO-G H4Dt LPG Comfort - 10.000km (HR)

david

Sacekati cemo da vidimo sta ce oni da ponude, malo li je 500000km rodjaci..

Sir Oliver

E j*beš firmu kojoj je žao 7-8000e za takav marketinški potez...
Pa do juče su svi "polovnjaci" trubili kako će Dačija da pogubi točkove na našim drumovima!
I drink to make other people more interesting.

kiconix

Skuplji su bilbordi i reklame na radiju (o tv-u da ne pricamo), nego ubaciti par hiljada u ovog i za par godina kupiti novog.

Svarog

Da milion kilometara lepo zvuči - to stoji. Ali, ipak treba imati na umu da je na reklami za pouzdanost Dačija vozila navedena kilometraža 200001 km (dvestotinehiljadaijedankilometar). Dakle, 500000 nije uopšte zanemarljivo. Mislim da se gospoda iz RNS jednostavno povode za konvencionalnim marketinškim principima i tehnikama ma koliko one koštale. Oni ipak nisu entuzijasti i zaljubljenici kao mi.

taxista1974

Videcemo se u nedelju, 20.tog, pa cemo pricati. U principu, kad se vidim sa doticnom iz RNS, obavesticu vas o njihovim planovima i ponudi. Mislim, nemam nameru ni ja da se izlecem, nisam se ovome nadao od njih, ali sad kad su tu, pregovori mogu da pocnu.

Farscape

Mislim da nije losa ideja obavestiti i ljude iz BRC-a , ipak i njihov uredjaj je izdrzao  500k .Mogli bi i oni malo da se ukljuce u celu pricu.

taxista1974

BRC uredjaj je davno zamenjen, i isparivac i dizne. Skupi su za odrzavanje i traze kvalitetan plin.

sinnet

Citat: taxista1974 poslato 13.02.2011. - 11:54
... pregovori mogu da pocnu.

Tako je. Samo polako, vreme radi za tebe. Prelazis 10 000 mesecno. Oni su nasli svoju racunicu
         sad ti nadji svoju. Sto bi rekli englezi: ''Who cut their hair.''   :nami:
Sve tece,a narocito se u tome istice Dunav.

Loganovac

:aplause: "How yes no!" (Kako da ne!)
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.