Prvi član sa 500.000km

prethodna tema - sledeća tema

MajorSoul

Moze neko da skenira taj broj?  :help:
:wind:
..need more buttons..

Szerbo

Evo izvolite i moj mali doprinos ovom forumu :c:

strucnjak79

Sir Oliver

Au brate alal ti vera!!!     :pera:
I drink to make other people more interesting.

msegovic

Hvala Szerbo!!  :dobro:

@taxista1974: Svaka cast...Impresivno...

taxista1974

A ovaj cosak na noslovnoj strani me posebno iznenadio. Ja kupio primerak a ovi iz redakcije me kontaktirali danas, da mi posalju jedan primerak. Eto i ja dobih nesto  :Smiley:

david

Dobro su se setili..

Zoran

Stručnjak 79, mislim da u Mercatoru u Tuzli ima da se kupi ova revija.
Sam svoj gazda - vazda.

Jelenko

abc123

Evo sad procitah ceo tekst. Pa ova kola su prosla pravo bojno polje sunce ti...  :hall: I jos se kotrljaju. Bravo ti ga bate, sta drugo da kazem. A ja ovog mog mazim i pazim k'o mladu a on moze da povuce...ceo puk, pardon tenk :Smiley: .

Loganovac

Hvala za ovaj sken. Taxista1974, svaka čast!  :dobro:

Međutim, ne mogu a da ne primetim ton u kome je članak napisan... Plastika neugledna... Logan neugledan? :ranting:  Sve, sve, ali baš je pronašao epitet!
TNG instalacija zahteva štelovanje ventila?  :agr:
Upitao bih još odakle mu objavljeni fabrički podaci o potrošnji TNG-a?
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

gromovnik

@taxista1974,
kolko sam dobro video, piše da si set kaiševa menjao samo na 60.000km. Zar nisi posle još menjao?

silent

Szerbo, hvala za sken  :to:

strucnjak79

Citat: Zoran poslato 03.02.2011. - 17:30
Stručnjak 79, mislim da u Mercatoru u Tuzli ima da se kupi ova revija.

Hvala Zorane, sutra cu svratiti da vidim na putu do posla. Ovo vrijedi pokazati ljudima!

Keka

Na stranu epiteti koji se nekima ne svidjaju, clanak je korektno uradjen. Smatram da je ovo veliki uspeh i velika, pozitivna reklama za Daciu kao brend. Da li ce uspeti da anulira los pristup i odnos prodajno-servisne mreze, videcemo.

Posebno treba na umu imati kilometrazu od 500.000+ km, koja je vecini smrtnika, pa i meni, narocito na jednom automobilu, nepojmljiva, kao i sve sto ta kilometraza sa sobom donosi. Bilo bi interesantno videti jos neki test nekog drugog vozila sa 500.000+ km, npr. Punta  :zloca:

Zao mi je sto se nigde ne spominje Forum.
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!