Stize Duster!

prethodna tema - sledeća tema

wvojin

:friends:
U zdravlju da ga vozis! Cestitam!
:too:
Dacia Logan 2005, 1.4MPI + LPG,
Dacia Logan 2010, 1.5 dCi

Raja

I da okačiš sličice da i mi vidimo lemozinu. :lux:

MajorSoul

Imam tablice :)

Jos samo da me pozovu za preuzimanje  :woo-hoo:
:wind:
..need more buttons..

david

dzule

lepo, lepo...e sad, vozis ga popodne, uvece, pa ga lepo parkiras, sednes, uzmes otvarac i kazes ziveli!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lux:

MajorSoul

Hvala svima :)
Idem da ga preuzmem!

:lux:
..need more buttons..

Sir Oliver

Samo četvrta, pun gas i polako. I naravno  :ziveli:
Srećno ti bilo  :too:
I drink to make other people more interesting.

Raja

Major, da li je stigla ažbaha?  Je l'  bljuje vatru i baca asfalt?

mladja73

Nema vremena cika Rajo... Mora da ceka red u MUP-u za nove tablice... :whistling:
Trčeći il' polako, svi na kraju stižemo na isto mesto.

Milence

Nek ti je sa srećom, pa da ubiješ jedno milion kilometara u zdravlju i sreći :party:

pilvax

Vozi ga dugo i neka ti je sa srećom!slike obavezno stavi.slikaj ga i sa spolja i iznutra! :lux:

MajorSoul

@ Mladja - Tablice sam uzeo jos jutros i odradio mi je drugar koji drzi agenciju tako da nije bilo cekanja u redu.

@ ostali -  STIGLA AZDAJA!
:crazy:  :woo-hoo:  :cool:

Auto je fenomenalan, ogroman, udoban, ide ko lud i stvarno nemam zamerke. Prelazi preko lezecih i preko ovih nasih rupastih puteva bez da mi lomi bubrege.
Bukvalno je isti auto kao te slike koje sam postavio na prvoj strani.

Jedina stvar za koju su me ukinuli jeste da mi je stigao model bez muzike. Ali ima jedna pozitivna stvar u tome, a to je da sam i onako hteo da menjam taj radio tako da sam odmah pazario ovaj model
http://www.kenwood.eu/products/car/receivers/bt_receivers/KDC-BT50U/details/
Ima sve sto meni treba USB dodatak, Bluetooth i plocicu koja se skida i jos sam prosao jefinije oko 160 eur. :)
Ugradnja ce se obaviti veceras ili sutra najkasnije pa se nadam da cu i da uzmem malo fotoaparat pa da ga slikam.
..need more buttons..

kiconix

Cestitam, da ga vozis u zdravlju i veselju. Nadam se da se vidimo 20.02.2011.
Samo jos promeni potpis u avataru, sad je stigao (nije jos malo).

Jelenko

E,hvala Bogu neka je vec jednom stigao,sta reci nego sa srecom.... :ziveli:

Damir Oravec

Pre pola sata parkirah i ja Dustera pred zgradom  :lux: Kako sam ga naruchio u Shapcu, imao sam lepu voznju do BG. Koliki auto!!!! Fantastichan je. Chvrsto lezi na putu, volan je malo "tezi" nego na Loganu. Lezeci..koji lezeci? :) Sve je stiglo shto sam naruchio, muzika, komande pri volanu, Laureat.. ajooooooooj.. E da..dobih original patosnice na poklon  :aplause: Continental gume, zimske. Mada sam visok 191, kad izlazim iz kola poskochim, jer ne mogu sa sedishta da dohvatim zemlju. Mnogo je tishi od Logana, prostora koliko hocesh. Pishti kao lud ako se ne vezesh. AAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..