Stize Duster!

prethodna tema - sledeća tema

Vihor

epa, svaka ti čast, uzdravlje da se voziš  :dance:   :dobro:  , samo, mislim da ima negde na forumu  :ces: , potraži, ne preporučuje se parkiranje sa neispravljenim volanom, proveri  :ces: , verovatno važi i za Dustera, mislim.   :ne:
Sve što radi na struju ima beli dim u sebi. Kada taj beli dim jednom izađe, to više nikada neće ponovo da radi.

MajorSoul

@ sphex - Sirena je i dalje na rucici  :( nemas pojma kako mi ovo smeta al sta ces tako je kako je.
@ vihor  - U 90% slucajeva ispravljam volan kad se parkiram (10% je samo kad zurim i nemam vremena da razmisljam kako sam stao), a ovo na slici je namerno ostavljeno nekako mi lepse izgleda kad su mu tockovi u stranu. Cim sam zavrsio "fotosesn" vratio sam tockove u pravilan polozaj.
:wind:
..need more buttons..

DarioGTI

Citat: Zoran poslato 27.01.2011. - 10:57
izgleda da je on za vezivanje putnika koji sjedi nazad u sredini.

Ista stvar je i na MCV-u, a sluzi upravo za putnika koji sjedi u drugom redu u sredini...
Nekada:
'03 SupeRNova E7J LPG Europa - 219.200km (prodan)
'07 MCV K4M LPG Laureate A/C- 55 000km (prodan)
'02 SupeRNova E7J LPG Europa - 114.150km (prodan)
A tu je još:
'05 Logan K7M Laureate A/C - 200.000km and counting (HR)
'21 Sandero 1.0 ECO-G H4Dt LPG Comfort - 10.000km (HR)

sphex

@MajorSoul: lako se navikne čovek na ručicu ne brini ;) par dana i to je to. Ja moram da priznam da je retko i koristim, tako da mi je skroz ok, samo u početku je bio zbunjivanje kad ruka sama krene ka sredini volana :P
we brake for nobody!

MajorSoul

Ja sam imao jednu situaciju gde mi je lik samo uleteo u traku i isekao me uzasno, dok sam ja shvatio gde mi je sirena bilo je kasno, srecom sam uspeo na vreme da odreagujem i zakocim pre nego sto je on i skontao sta je uradio.

E da zaboravih da kazem da mi kvacilo odgovara savrseno tako da nista ne treba da podesavam.
..need more buttons..

sphex

we brake for nobody!

darconny

@MajorSoul

Sve cestitke za novi auto.. ekstra je!!  :woo-hoo:
Kod mene u Sanderu Blackline isto ima taj pojas nazad na plafonu, koji je za trece mesto nazad u sredini.

I mali OT, ako je ovo tvoja garaza, gde si kupio ovu metalnu plocicu 'ne parkiraj' sa nacrtanim paukom? Treba mi jedna pod hitno.

MajorSoul

Hvala Darconny  :to:

Da da moja garaza.
Imas na buvljaku, ima svakakvih ne znam tacno gde bese taj gde sam kupio ali pitaj neko ce te vec usmeriti na pravu tezgu.
..need more buttons..

darconny

E hvala mnogo, buvljak je zakon :D

sphex

OT: dva spreja crveni i plavi, šablon od kartona i voula ;) ko voli da se igra
we brake for nobody!

jasho

Čestitam :ziveli:!!!!

Mislim da je ovaj zadnji pojas namenjen za vezivanje deteta koje je u dečijem sedištu!!!

scepo

MajorSoul Jesu li promijenili na Dastera zvuk sirene , ili je ostao onaj ko da fiću vozis ? I ako ti nije tesko koju sliku unutrasnjosti jos da izbacis  :ziveli:

sphex

^misliš ko kod nas u sanderu ;)
A jeste stvarno, par puta mi se desilo na zasviram nekom ko zaboravi da krene na semaforu, a da se taj ni ne okrene - ni ne primeti :P
we brake for nobody!

kiconix

Kopca je za pojas na zadnjoj klupi (za putnika u sredini).
Slike su za  :respect:
:to: :to: :to:

MajorSoul

Postavicu jos slika sutra u toku dana, malo da vidite i radio kako svetli ko disko kugla :)
Bluetooth radi odlicno!  :lux:

Sirena je kao na fici samo za nijansu glasnija  :hihi:
Ali mislim da nije problem da se promeni zvuk sirene  :kava:
..need more buttons..