Stize Duster!

prethodna tema - sledeća tema

Damir Oravec

Idem danas da ga registrujem. Naravno da ponuda vazi :) Sholje te chekaju..
Hvala svima! Neka me sluzi kao Logan..i necu se zaliti. Potroshnja je bila zanimljiva :) krenuo je BC sa 25.1 l/100 i negde pred Beograd je doshao do 8.3 l/100. Treba preci nekoliko stotina km da bi pokazao potroshnju..ali neka bude 9l po ovoj zimi..nije loshe :)

DarioGTI

Citat: doravec poslato 26.01.2011. - 12:25
Valjda se ovako ubacuju slichice..

Jos jednom cestitam na novom autu! Ali moram ti reci jedan mali savjet - nemoj ostavljati auto parkiran na duze vrijeme sa tako smotanim kotacima, probaj ga uvijek ostavljati sa kotacima u prirodnom polozaju, tj prema ravno... Duze ce trajati servo pumpa  :to: :ziveli:

Nekada:
'03 SupeRNova E7J LPG Europa - 219.200km (prodan)
'07 MCV K4M LPG Laureate A/C- 55 000km (prodan)
'02 SupeRNova E7J LPG Europa - 114.150km (prodan)
A tu je još:
'05 Logan K7M Laureate A/C - 200.000km and counting (HR)
'21 Sandero 1.0 ECO-G H4Dt LPG Comfort - 10.000km (HR)

Zoran

Samo treba paziti da se ne mota do graničnika kada pumpa počima da cvili, a što su točkovi nakrivo mislim da nije problem jer tako radim već 16 godina ( M,L508DG i M123 D)
Sam svoj gazda - vazda.

Sir Oliver

E ljudi mašine su vam kao lutke, vredelo je čekati!!!
Srećno i  :ziveli:
I drink to make other people more interesting.

sphex

Auu, svaka čast!
Opako, a sad na razgazivanje ;) Sve najbolje, uživajte!
we brake for nobody!

Vihor

u zdravlje da se voziš, i ti i tvoja porodica!    :to: :ziveli:
Sve što radi na struju ima beli dim u sebi. Kada taj beli dim jednom izađe, to više nikada neće ponovo da radi.

MajorSoul

Evo i slika - jesu slikane mobilnim ali mislim da su sasvim ok :) Slikacu i danas kad mi ugrade radio  :cul:

Nije mi jasna svrha pojasa koji se nalazi u gepeku (slika br.10), mislim jasna mi je svrha da moze recimo da se pricvrsti prtljag ali mi nije jasno kako onda nisu ugradili i mehanizam u koji se on zakljucava.  :ne:

p.s. Na slici gde sam slikao unutrasnjost mozete videti najnovije patosnice  :Smiley:

:wind:
..need more buttons..

mladja73

Lepo nema sta... A najlepse od svega je onaj miris novoga...
Trčeći il' polako, svi na kraju stižemo na isto mesto.

silent

Da nije taj pojas namenjen za jos jedan red sedista? (koji ocigledno nije ugradjen).

Jelenko

Prelijep auto,u zdravlju da ga vozis... :ziveli:

dejanz

Damir Oravec

Hm.. ja nisam naruchio sredishnji naslon.. ali kakva je ono zica pozadi? Ili mreza? Nemam ni to!

Zoran

Kod mog Sandera ima taj pojas koji nikada nisam koristio a izgleda da je on za vezivanje putnika koji sjedi nazad u sredini.
Sam svoj gazda - vazda.

MajorSoul

Citat: silent poslato 27.01.2011. - 09:40
Da nije taj pojas namenjen za jos jedan red sedista? (koji ocigledno nije ugradjen).

Stvarno ne znam, mada mi nekako nelogicno, a evo i zasto mislim tako. Da je pojas namenjen za jos jedan red sedista onda bi trebalo da ih ima sa obe strane, kod mene ima samo jedan plus ima dve zakacaljke + na zadnjem sedistu nema pojaseva pa nije logicno da ima pojas tamo gde nema sedista, a tamo gde ima sedista nema pojaseva.  :fiju:

@ Dorovec - Mislim da mozes dosta jeftinije da prodjes ako sam kupis i ugradis. Cena u servisu je oko 115eur sa ugradnjom. Ono pozadi je pregradna mreza, to sam uzeo zbog kuceta da ne preskace napred posto ga vozim u gepeku.
:wind:
..need more buttons..

sphex

heheh, pa kad ga je MajorSoul maksimalno nabudžio u startu ;) svaka čast!

Nego jedno pitanje, gledam sad fotke i pade mi na pamet - da nisu možda premestili sirenu sa ručice na volan? Ili je isto kao i kod logana/sandera/francuza? Logo me povukao ;)
we brake for nobody!