Stize Duster!

prethodna tema - sledeća tema

Jelenko

Samo da se pridruzim cestitkama,mogu da zamislim kolika ce sreca tek biti kad ga parkiras ispred kuce-stana... :dobro:

MajorSoul

Jos sam u soku mogu ti reci ali sreca ce biti najveca kad prvi put sednem u njega i kad ubacim kljuc  :woo-hoo: 

stize stize stizeeeeeeeeeeeeeeee  duster stize stize duster sreca sreca radosttttttttttttttttttttttt  :too:  :lux:  :jea:
:wind:
..need more buttons..

Sir Oliver

:Smiley: :Smiley: :Smiley:
Ti si gori od mene...   :Smiley: :Smiley: :Smiley:
I drink to make other people more interesting.

Damir Oravec

Mozda je to onaj shto sam ja naruchio.. svake nedelje mi pomere rok isporuke na sledecu..  :conf:
Chestitam.. u zdravlju ga vozio :) :)  :ziveli:

Svarog

Baš večeras prođoh pored jednog Dustera, pred novu godinu sam na pumpi razgovarao s čovekom koji ga ima. Mnogo sladak auto, nema šta.
Čestitam!

MajorSoul

Hvala svima na cestitkama  :ziveli:
@ dorovec - Verujem da ce i tebi stici za ovih par dana, mozda samo nisu stigli da te obaveste.  :ces:
Znaci nikad duze mi ne traje dan, kud mi javise bolje da me je zvao kad je stigao!  :bonk:
..need more buttons..

dzule

majore, nemoj da se nerviras...meni se desilo sledece: krenuo na more sa fordom fiestom koji je otkazao na 30km od novog sada, pa se vratih kuci. uzmem clia od tasta, odem do majstora dfa ga pregledam pred put, kad njemu neispravne kocnice,  pa odustanem od istog..odem u agenciju i uplatim 320eura za 4 buske karte da stignem na tassos, vozim se 20 sati, jedino deca uzivala...da bi me peti dan na moru nazvali iz auto kuce i rekli:" postovani, vas sandero je stigao... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............
ali nema vece srece nego kad sednes u njega, i provozas ga ganc novog...pricala mi zena, kaze da je super filing bio. :Smiley:
ajd pa ga ti lepo vozaj i uzivaj.....bar 250.000 km, pa onda kupi novog............

Sir Oliver

Izraubaj ga (što kaže Zoran  :) ) bar 300 tisuća... Pa opet!
                                 Zoran

Sir Oliver
I drink to make other people more interesting.

MajorSoul

@ Dzule - Auuu pa ti covece bas nisi imao srece taj dan. Mora da si hteo da propadnes u zemlju kad si tamo stigao pukao dodatni kes, a oni ti jave auto vam je stigao.
@ Sir Oliver AKA Zoran - Ce ga izraubam nije da necu! :Smiley:

Jos vise sam se odusevio ranijom isporukom jer planiram da idem na zimovanje (skijanje) negde krajem februara pa cu taman da testiram kako mali ide po snegu, pa cete dobiti utiske iz prve ruke
(jes da nije 4x4 ali opet sam citao dobre kritike da se lepo snalazi kad sidje sa suvog kolovoza).

Joooj dan kao da je 48h, a ne 24h.
..need more buttons..

sanderoman

Jadan tvoj Duster, kad ga sad stisnes ce da bude svasta! :laugh:

MajorSoul

Nece nista da ga boli..  :lol1:

..need more buttons..

pilvax

Razmišljam o kupovini Dustera pa me zanima kako prolazi registracija,tehnički i ostalo.Dali košta puno više nego kad registrujem običan auto od 1.6?Jel se vodi pod luxuz ili ne?

kiconix

Vise ce ti reci vlasnici Dustera, ja mislim da u saobracajnoj pise putnicko vozilo, ne bi trebalo da ima razlike izmedju njega i Logana.

pilvax

Uff bilo bi dobro da piše da je putničko inače odustajem.Ionako ću jedva sastavljati kraj skrajem ako ga kupim.

MajorSoul

Ne vodi se kao luksuz, vodi se kao putnicko vozilo.
Registracija je negde oko 24.000 i to sa novom tablicom, nalepnicama i novom saobracajnom.

Danas popodne bi trebalo da preuzmem vozilo :)

..need more buttons..