Stize Duster!

prethodna tema - sledeća tema

dzule

bravo, super je auto. sto se tice pojasa, jednom je taksista iz ns na forumu imao pitanje u vezi pojaseva nazad, pa smo sve sazvakali vec. to je pojas za trecu osobu koja sedi u sredini na zadnjem sedistu. prva kopca ide u crnu kacaljku, ( videces, imas nazad 3 sa crvenim dugmetom i jednu sa crnim....) a druga kopca ide normalno u drugu crvenu od desnih vrata....samo ne znam kako ces provuci pojas kroz mrezu....
postavi slike, sa disko radiom, hehe...ja sam se odusevio prvo vece kada sam video kako mi svetli tabla na sanderu...
inace noviji paketi laureate se razlikuju od starih i po displeju: displej bc-a je crn, a samo brojevi su narandzasti, dok je kod ranijih modela obrnuto....
jjbg. moram pozajmiti neki digitalni aparat da islikam sandera...ja inace licno vise volim stare fotoaparate, razvijam slike, slazem ih u albume... odo ja u neku drugu pricu...dosta....

MajorSoul

Imam ove tri slike.. nisu nesto, postavicu bolje ovih dana.

:wind:
..need more buttons..

wvojin

Bombona od auto!! U zdravlju da ga vozis!  :ziveli:
Dacia Logan 2005, 1.4MPI + LPG,
Dacia Logan 2010, 1.5 dCi

MajorSoul

Evo jos slika unutrasnjosti:

..need more buttons..

Jelenko

Mozda sam negdje propustio ali ajde da pitam...

Ovi rukohvati jesu takvi fabricki ili si ti tako trazio?

Znas i sam  kod logana i sandera kakvi su...,Auto je extra. :hall:

mladja73

Trčeći il' polako, svi na kraju stižemo na isto mesto.

MajorSoul

@ Mladja - Hvala  :to:
@ Jelenkop6 - Thx :)
Ovakvi rukohvati se dobijaju samo uz opremu Laureate.

Pitanjce da li ste uz auto dobili i knjigu od auta, ovo pitam posto ja nisam dobio pa rekoh da zovem i da kukam.

..need more buttons..

Jelenko

Ako mislis upustvo za upotrebu ja jesam naravno,mada mislim da je i logicno uz svaki proizvod treba da bude i upustvo-knjiga.Ako nisi dobio zovi i kukaj... :Smiley:

sphex

ej pa obavezno, pa izgleda da su zaboravili, ccc. Trebao bi da dobiješ uputstvo, zatim servisnu knjigu i eventualno za radio, ali pošto si ti sam to sređivao ondak ove prve dve obavezno. Ajd sređuj to ;)
we brake for nobody!

Povratak

Citat: doravec poslato 25.01.2011. - 20:15
Pre pola sata parkirah i ja Dustera pred zgradom  :lux: Kako sam ga naruchio u Shapcu, imao sam lepu voznju do BG. Koliki auto!!!! Fantastichan je. Chvrsto lezi na putu, volan je malo "tezi" nego na Loganu. Lezeci..koji lezeci? :) Sve je stiglo shto sam naruchio, muzika, komande pri volanu, Laureat.. ajooooooooj.. E da..dobih original patosnice na poklon  :aplause: Continental gume, zimske. Mada sam visok 191, kad izlazim iz kola poskochim, jer ne mogu sa sedishta da dohvatim zemlju. Mnogo je tishi od Logana, prostora koliko hocesh. Pishti kao lud ako se ne vezesh. AAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..
Gde si uzeo u Šapcu? Kod Vukovića?

Damir Oravec

@Povratak ---- da u Shapcu.
@MajorSoul --- u kaseti imam i to uputstvo za Dustera :) Verovatno su zaboravili da ti daju.

Keka

Kljuc za skidanje ratkapni?
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

Zoran

Jelenkop6, mislim da sam prilikom prijema te knjige morao da potpišem negdje da sam je dobio.
Sam svoj gazda - vazda.

Jelenko

Ja sam auto kupio polovan,i dobio sam ovo upustvo i jamstvo,i uvedeno je samo da sam drugi vlasnik,zbog servisa...ako je to to ... :ne:

Povratak

Citat: doravec poslato 31.01.2011. - 14:57
@Povratak ---- da u Shapcu.

hehe, znam da je u Sapcu, to sam procitao vec, nego gde? koji prodavac?