Kupovina nove Dacije

prethodna tema - sledeća tema

Veterinar

Citat: Zoran poslato 17.05.2022. - 11:48
Ja bi obavezno stavio zeleno i crveno polje.

+1

Novom vlasniku samo uživanje u vožnji želim.  :ziveli:

maestral5747

Citat: szs poslato 17.05.2022. - 23:12
Nažalost te verzije nije bilo kod nas u Srbiji a Stepu nisam želeo
Da je bilo...sada bi ti i ja vozili "blizance"

Uživajte u vožnji, prelep auto  :aplause: :aplause:

Hvala. Nema više ni kod nas pojedinačno naručivanje dodatne opreme već samo u paketima. Po toj novoj politici plus šta cijene stalno idu gore došla bi me skoro 1000E više

@Veterinar: hvalaaaa. Inače kad izađe da je neki Rumunj ofarbao crveno polje, nabudžit ćemo ;)

Veterinar

Na prvom Loganu sam bio stavio crvenu nalepnicu, kako bih sprecio derane na tehničkom pregledu da istrazuju zašto ne moze da se vrti motor do 7000 o/min (dCi).

maestral5747

kod nas ako auto ima plin, ne rade eko test pa ga i ne turiraju.

dekiv68

Blago vama. Kod nas turiraju duplo, prvo za merenje gasova na benzinu, pa potom za merenje i na plinu

maestral5747

kod nas turiraju samo stare diesele kad mjere zacrnjenje. Benzince drže na nekih 2700 radi eko testa. Plinaši ne podliježu eko testu pa ni ne pokušavaju. Novije diesele također ne turiraju, najviše zato što elektronika ne dopušta na leru dizanje preko nekih okretaja, ne znam točno koliko

Veterinar

U utorak preuzimam auto, koji je poručen u januaru. O svakom koraku sam bio obavešten. Konačne utiske cu da iznesem kada sve bude završeno, ali do sada sve pohvale za Reno Savu, sto se tice kupovine novog automobila od njih.

Mare

Zoran

Sam svoj gazda - vazda.

MitarMrgulic

Sretno drugar!

Eto, ipak je bilo manje od 5 mjeseci od porudžbine i to za auto za kojim je sad prilična potražnja na tržištu i u EU :)

Vidjeh jučer da je stigao jedan Jogger i kod ovlaštenog distributera u SA, sa naljepnicama kao testno vozilo... izgleda baš lijepo uživo :)

maestral5747

Citat: Veterinar poslato 19.05.2022. - 23:56
U utorak preuzimam auto, koji je poručen u januaru. O svakom koraku sam bio obavešten. Konačne utiske cu da iznesem kada sve bude završeno, ali do sada sve pohvale za Reno Savu, sto se tice kupovine novog automobila od njih.

Super, čestitam. Baš me zanima koje gume si dobio. Mene plašio frend da ću dobiti nešto rumunjsko plastično, jer je on na Polu dobio nekog Kineza, kad ono kod mene Bridgestone Turanza  :dobro:

Veterinar

Rumunsko plasticno, poput Kormorana, je nekad bilo. Što je najbolje, ja sam se i na njima lepo navozao. U predugovoru i konfiguraciji za porucen primerak Joggera stoji Continental letnja guma, A kategorija uz obelezja kvaliteta i uticaja na potrosnju, B kategorija vezano za buku (71 dB), 205/60 R16  92H.

Trumpeter

Stigla napokon posle 6 meseci. Danas je preuzeo posle celodnevne jurnjave oko papira i registracije.

Zoran

Sam svoj gazda - vazda.

szs

@Trumpeter
Super izgleda  :too:
Čestitke i da se lepo navozate i nauživate :aplause: :aplause: :aplause:
Za 44 god vožnje: VW 1300,Zastava 750,Lada 1600,Fiat 650P,Trabant 601K, Trabant 601L,Fiat 650P,Audi 80 1.6D,Yugo 1.0,Mercedes 190D,Yugo 1.1,Corsa 1.7D,S Oktavia 1,9D,F Punto 1.3mjt, D Sandero 1.4,T Avanza 1.3,T Agya 1.0,D Sandero 1.5D, T Aygo X-Play, T Yaris 1.5 Stella