Kupovina nove Dacije

prethodna tema - sledeća tema

Capriolo

Čestitke.
Da te lepo i dugo služi !

kiconix

Veterinar

U zdravlju neka te sluzi.  :ziveli:

Trumpeter

:ziveli:
Ta gumena kadica je i meni interesantna, ajde slikaj je. Moj set za krpljenje guma nije u torbici već u bloku stiropora uglavljen na mestu rezevnog točka, zato imam i onaj šaf sa velikom plastičnom maticom koji drži rezevni točak što je odlično jer planiram da kompletiram jedan točak iz seta sa zimskim gumama i obrnuto.
Zvao prodaju u servisu da pitam za čelične felne, rekli mi neku budalaštinu od cene, a one plastične ratkapne ispadnu skoro 100e za komplet, tako da odustajem od toga.
Jel zna neko da li pašu neke druge 16" felne sa 4 rupe iz renolovog programa ili nekog drugog brenda da potražim polovne preko oglasa.

maestral5747

Kadica ti je gore na linku koji sam stavio.
Hvala svima na čestitkama
Možda bi odgovarale felge sa megane 2 ili scenica 2 one su isto 4 rupe, a vidim da mi je upidana i dimenzija 195/55 R16 pored standardne 185/65 R15

rubiroza

Evo ga i moj Stepway CVT. Slikan pre neki dan kada sam ga preuzimao u Hit autu. U gepeku su mi spakovali i zimske gume :)

Trumpeter

Kako mu dobro stoji ta atakama boja
:ziveli:

Zoran

To je prvi CVT na Forumu? Čestitam. :ziveli:
Sam svoj gazda - vazda.

Loganovac

Boja je - ne može biti lepša po mom ukusu. Ali, jutros sam vozio u sendviču između dva bela, isto izgledaju fenomenalno a jeftiniji su...
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

maestral5747

odličan! Da te dugo služi bez problema.
Par sitnica koje me malko smetaju su neobložena vrata prtljažnika i goli utovarni rub. Ostalo sve 5

Veterinar

Kupljena jos jedna Dacia. Jogger, po ugovorenoj ceni od pre nekoliko meseci. Sve pohvale za Reno Savu. Pre preuzimanja automobila pokazali su mi svaku funkciju i demonstrirali sve sto su mogli. Sve sam znao, ali za svaki slučaj sam pažljivo slušao. Auto će biti predstavljen u odgovarajućoj temi.  :ziveli:

nik

Neka je sa srećom, druže. Da vas dobro služi i u zdravlju da ga potrošite.  :woo-hoo:

PS: Ako si ga danas preuzeo u Reno Savi u Mirijevskom bulevaru, video sam ga jutros ispred salona.  :whistling:
Lep k'o lutka.  :dobro:

slavko_bgd

@Veterinar: neka vas novi auto dugo i lepo vozi, služi i čuva. Čekamo pre'stavljanje :)  :ziveli:

shole

Neka je sa srećom i da uživate u svakom kilometru! :aplause: I ja imam takođe vrlo pozitivno iskustvo sa Reno Savom,od kupovine i preuzimanja auta do kasnijeg održavanja istog.

Veterinar

Hvala, drugari.  :ziveli:

@Nik. Jeste, to je taj.  :friends:  Sad sam dosao kuci, a u četiri ustajem, pa nisam siguran da cu veceras stici da ga predstavim.