Kupovina nove Dacije

prethodna tema - sledeća tema

Veterinar

I profitirali iz toga. Našli Spring u prtljažniku.

svrle

Sada video na dacia sajtu...nova opcija za Stepway..."Električni klizni panoramski krov sa štitnikom od sunca"...cena 430evra.

Zoran

Eeee, to dame vole...
Sam svoj gazda - vazda.

maestral5747

probao iskonfigurirati svoj sandero. Sada je 1500€ više

jovan

O JOGGERu...
HIT ima cenovnik od 29.03., SAVA od 01.06., ostali dileri bez cenovnika, a na zvaničnom DACIA sajtu najnovije, veće cene.
U razgovoru sa jednim od prodavaca, obavečten sam da je rok isporuke od 6-12 meseci, kapara od 35k-50k, i potpisuje se klauzula u ugovoru o konačnoj ceni na dan isporuke.

rubiroza

Upoređujem cene Sandera u cenovnicima od 29.03 (Hit auto) i 01.06 (Reno Sava). Cenovnici su identični, samo je u novom izbačena opcija alu felni. Da li je moguće da je sada problem sa njima? Dok sam čekao auto, reče mi u jednom trenutku prodavac i da su alu felne jedan od razloga zbog kojeg se duže čeka isporuka auta.

Capriolo

Ako ja juče dobro videh u konfiguratoru za Srbiju, sada Sandero Stepway bazno ( zapravo, u jedinom paketu ) ima i zadnje parking senzore. Ali, kada dodaš sve one ponudjene opcije opreme na TCE 90 sa 6MT, prebaci on i 16.500-16.600, a mislim da Jogger može da dobaci sada i do oko 20.700  (ako se dobro sećam).
Nisu to velika povećanja cena, ali, da cene lagano rastu, rastu. Kod mnogih rastu. Pa i kod dacie.

brankovs

Kako rastu izgleda da će Dacija biti želja svačija...i onih sa predrasudama i onih što ne vole Rumuna.
A mi je svakako volemo  :too:

jovan

Capriolo

Budu li sa novim uvoznikom Dacije za Srbiju formirali za Daciju "MSRP" ( preporučenu maloprodajnu cenu ) na način i kod mečke i drugih koji kod nas imaju formirane cene uz ogromne marže, ali i uz istvovremene ogromne popuste ( što u Srbiji radi i FCA, pa vam "na dobar dan" za Fiat, Jeep ili Alfu daju popust od bar 10-15 % na cenu iz cenovnika i to pre nego i počnete istinski da pregovarate ), tada za kupce Dacije u Srbiji dolazi sasvim novo vreme.

Nadam se ipak da će sa načinom iskazivanja cena za Dačiju i sa novim uvoznikom ostati sve isto.

Trumpeter

Imali smo dileme oko antikorozivne zaštite. Gledajući ovaj snimak zamišljam rumuna u fabrici kako mistrijom nabacuje tu bitumensku zaštitu  :D

https://www.youtube.com/watch?v=COOk3UOAdi8

Loganovac

Meni izgleda baš kako treba.
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

saša61beograd

Gore prikazan Sandero je pre mazao neki Marokanac nego Rumun.Izgleda kao zanatska škola na letnjoj praksi.Učenik koji je ovo radio je dobio jedinicu,a kontrolor kvaliteta koji je ovo pustio dobio je otkaz zbog rušenja ugleda Reno-a.Bar bi tako trebalo da bude,po meni.
Ako je oprema bogata,a sigurno jeste,onda ovo može da prođe.Izdržaće 6 godina sigurno.

Andrix

Odozdo i treba da bude zastita najbitnija a ne izgled. Ja sam svojevremeno na Loganu 2004.g. udario par ruku sa nekom zastitom u spreju ispod blatobrana i  delom u pravcu iza tockova, gde se najvise nabacuje voda.
Nisam toliko bogat da bih kupovao jeftine stvari

saša61beograd

Danas primetim da Reno Sava ima u ponudi Logana 1.0 Tce sa CVT menjačem za 15.690 evra.Isporuka odmah po uplati!Skuplji od onoga sa ručnim menjačem za oko 1.000 evra.Vrlo,vrlo zanimljiva ponuda,imajući u vidu opšte ludilo sa cenama.Za nekoga kome treba ozbiljno veliki auto sa automatskim menjačem.
CVT menjač je možda malo čudan u vožnji (pretpostavljam,nisam probao),ali sa potentnim motorom može biti zanimljiv nekome kome je neophodna automatika.Ili je digao ruke od pravog "šoferisanja" i hoće da vozi bez napora i razmišljanaja.Kako je Fiat Tipo 1,4 sa manuelinim menjačem oko 14.500 evra,ovo je zaista zanimljiva pojava na našem tržištu.