forumaske nalepnice

prethodna tema - sledeća tema

Loganovac

Dobra neka duša ovaj Vihor, samo što suzu ne pustih...

Što mi bre kvariš koncepciju?  :ljut:

... šalim se, normalno. Pa i taj vaš susret bio bi mini okupljanje, dobar prvi korak...  :to:
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

Raja

DrJekill, je l' si mislio ovako, kao kod mene?
Nalepnicu sam dobio u NIšu, na okupljanju, od Vihora. Hvala još jedanput Vihoru.

Vihor

Sve što radi na struju ima beli dim u sebi. Kada taj beli dim jednom izađe, to više nikada neće ponovo da radi.

david

Dobiti cu nalepnicu tralalalala...

sanderoman

Odlicna ideja. "Kako cemo se u boju raspoznavati? Raspoznavacemo se po hrabrosti deda!" Samo meni se ova nalepnica bas ne svidja i ne bi lepo stajala na mom celjadetu.
To bi bilo dobro kad bi postojao Dacia klub a ovako forum ima gazdu koji mlati masne pare pa nek sam plati reklamu :hihi:.

Loganovac

Citat: sanderoman poslato 22.09.2010. - 09:17
Samo meni se ova nalepnica bas ne svidja i ne bi lepo stajala na mom celjadetu.

Rotkve tebi strugane! Napravi slobodno lepšu...

sanderoman

Ok, probacu! Jbg, malo sam estetski problematican...

david

Nisi jedini ali to je to, uzmi ili ostavi, samo da vidim gde da je nalepim...

sanderoman

Ma ne pravim problem nego mislim da je ovo resenje iz zaglavlja foruma mnogo lepo i trebalo bi napraviti slicnu nalepnicu, eto predloga. Probacu da napravim pa ako se ostalima svidi.... Reno klub Srbije je imao odlicnu nalepnicu koja se lepi sa unutrasnje strane stakla pa bi moglo i tako nesto evo kakva je i mnogo dobro izgleda kad se zalepi.

Vihor

Svaka ideja i realizacija je dobrodošla, u svakom slučaju, ova "moja" nalepnica je i malo na brzinu, ali bolje i takva nego baš nikakva. Svaka nova ideja, realizacija sto posto podržavam i odobravam i finansijski pomažem, lepo bi bilo, jedna nalepnica, drečave boje, čitka, i da se lepi iznutra.   :to:
Sve što radi na struju ima beli dim u sebi. Kada taj beli dim jednom izađe, to više nikada neće ponovo da radi.

sanderoman

Ok drugar, HVALA za podrsku. Evo napravicu i ja neka resenja pa ako ti nemas nista protiv i ako se ostalima svide da ih razmnozimo. Moze i neko glasanje da bude... Ako je vecini lepsa stara onda stara ostaje!

david

dzaga

sanderoman

Evo nesto na brzinu, bice jos....

Loganovac

Mislim da ovako nešto ne bismo smeli da lepimo po kolima, i zbog oblika kao i zbog boje.