forumaske nalepnice

prethodna tema - sledeća tema

Loganovac

@Hobbista: Pa ne misliš valjda da firma proizvodi bambije?

P.S. Marko, ostavi nam 24 sata za offove pa briši, krenulo nas je...
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

ppejic

@hobista

bela slova sa crnim okvirom na providnoj foliji = sito stampa, sa 2 boje

samo bela boja bez provisne folije = kater, a prenosenje transfer folijom

Druga kombinacija je teza za apliciranje, ali lepsa jer ne mozeda se podklobuci providna folija, niti da se zamagli masnim prstima...

@Srbenda
pravice neka stamaprija, mogu se raspitati koliko bi koja kombinacija kostala.

bitno je da je kontrasno, nikakve boje niti prelazi boja ne dolaze u obzir.

Peja

Deki

Svi dosadašnji predlozi izgleda i tehničkih rešenja za izradu nalepnica su odlični.

Sada bi trebalo da se predje na dogovor oko dimenzije nalepnice koja bi, koliko sam razumeo, trebala da se pozicionira u nekom od unutrašnjih uglova zadnjeg i/ili prednjeg stakla a o čemu, koliko sam video, do sada nije bilo reči.
Svi smo mi deca. Jedina razlika je u našim igračkama.....

mladja73

Ma sve je to lepo...

Ali ja vec imam nalepnicu... Ma zalepicu i jos jednu ako treba...
Trčeći il' polako, svi na kraju stižemo na isto mesto.

srbenda

Nalepnica nikad dosta.
dimenzije 15x15 ili 10x25?

Deki

Šta bi sa nalepnicama?

Nadam se da bar ovo neće da bude po sistemu - Započeto a nikad dovršeno!

Loganovac

Ma biće, nego pošto je otkazano okupljanje palo je i raspoloženje. Za sada imamo one prve, Vihorove...

ppejic

Citat: Deki poslato 23.05.2010. - 18:04
Šta bi sa nalepnicama?

Nadam se da bar ovo neće da bude po sistemu - Započeto a nikad dovršeno!

Sumnjas u mene?

Peja

Deki

Keka

Kad smo dobili nalepnice, uzeo sam par komada vise da ih podelim kao propagandni materijal, medjutim bez veceg uspeha. Koliko sam video niko se nije uclanio. Moramo malo da poradimo na marketingu.

Medjutim, da ne bude sve tako crno, jutros na poslu primetih gde i kako je zavrsila jedna od nalepnica:

Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

kiconix

Kud isece ono forum.

Munze

DrJekyll

Dakle, nesto sam razmisljao dok sam se vozio gradom i gledao silne Dacije na putu.
Sta mislite da odradimo jednu zajednicku veliku akciju "Dacija Forum" (uz dopust administratora ovog foruma)?
Naime, mislio sam da na zadnjem delu vozila nesto zalepimo, nalepnicu ili tako nesto, kako se dogovorimo i da nam to bude zastitni znak da se prepoznajemo na ulici iako se ne znamo licno. :)
Mislio sam nesto tipa "www.daciaforum.in.rs" pa mozda ispod toga nadimak sa foruma.
Ovo mi je palo na pamet posto sam prilikom voznje Yuga (dok sam cekao da mi stigne dacija) video Forda sa nalepnicom njihovog foruma i naravno odmah se uclanio jer sam ga vozio vise od 10 godina i obozavam ih.
Mislim da bi ovo bila dobra ideja i da cemo tim putem mozda i poboljsati rad foruma (vise clanova) i da ce neki ljudi moci i da vide da uopste i postoji forum.

:offtopic:
Takodje sam mislio da kada god se dva "forumasa" sustignu da upute jedan drugome 2 kratka spora i 3 brza sviraja sirenom i naravno obavezno osmeh :friends:

E sad, sta vi mislite o svemu ovome i najbitnije sta "admini" misle o ovome :)

P.S.
Za te nalepnice sam mislio da neko od admina (ako mu nije tesko) izracuna koliko bi to otprilike kostalo i da svi na neki "daciaforum" racun uplatimo po nesto para kao donaciju i da tako skupimo za pravljenje tih nalepnica. Sve to moze da se organizuje bez problema, samo je bitna volja.
Horse Power is how fast you will hit the wall but TORQUE is how far will wall move after you hit it...

Loganovac

Auu, pa ti nisi upućen...
( Kat'ce, sine... pa ona ne zna! Umro ti je deda, sine Kat'ce...  :Smiley: )

Nalepnice je već ihahaj otkad napravio Vihor, pa ih je razdelio okupljenima u Nišu. http://www.daciaforum.in.rs/index.php?topic=1003.msg18998#msg18998
Ima na Forumu i fotografija ko ih je kako zalepio, mrzi me da tražim, snađi se sam.

U vezi ovog pitanja, nije najvažnije šta misle admini, niko ne može članovima da zabrani "tajno rukovanje" i slično  :crazy:

Tačno je da Dacia ima puno, ali pravih forumaša je, nažalost, malo  :place:

Žao mi je što nemam foto aparat, slikao bih ti svoje originalno rešenje za postavljanje nalepnice. I da dodam, još uvek imam nekoliko komada viška, uručenje samo lično, na okupljanju u Dražnju.  :to:

Vihor

Pravili smo vec nalepnice, da ti donesem neku popodne, dolazim u bgd, javi se na pm   :to:
Sve što radi na struju ima beli dim u sebi. Kada taj beli dim jednom izađe, to više nikada neće ponovo da radi.