forumaske nalepnice

prethodna tema - sledeća tema

nik

E ovo je vec dobro.  :aplause:

Loganovac

Meni se ovo ništa ne sviđa!

:Smiley: :Smiley: :Smiley:

Šalim se, naravno! Napravi jedno 100 komada pa donesi u Dražanj, delimo troškove. Iako mi se plava više sviđa, iz objektivnih razloga morao bih da prilepim crvenu... Stvarno mi se ne sviđa onaj otvarač za flaše, ali šta da se radi, Dacia je to izmenila, nismo mi! Nego, možda da se još malkice povećaju fontovi, a?

Good work!  :dobro:
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

Vihor

red  :to: , u Boru 100 kom = 1000 din
Sve što radi na struju ima beli dim u sebi. Kada taj beli dim jednom izađe, to više nikada neće ponovo da radi.

DrJekyll

Ja se izvinjavam sto sam operisan od snalazenja na forumu  :cekicem:
Veoma se radujem buducoj nalepnici, i mislim da cu od Vihora da uzmem staru za sada dok se ne naprave nove.

Ja sam uvek za neko "skupljanje", ali mi malo fin. situacija ne dozvoljava da se setkam po Srbiji  :rtfm:
Ali kada se bude u nekom prolazu sigurno ce biti nesto  :friends:
Horse Power is how fast you will hit the wall but TORQUE is how far will wall move after you hit it...

ppejic

Da bi se izvukla rezoulucija i prelazi boja,  bice to skup sport. Inace je OK.

LeNgenda

Svabe imaju stilizovanog Sandera kao amblem na www.sandero-freunde.de...

Ako izuzmemo srednji prst, zasto da web adresa ne prati luk gornje ivice zadnjeg stakla i slova ne budu ovako velika.
Ja bih to napravio da znam kako, ali pusti Photoshop... :ces:

Ili ovako nesto, sa konturama Logana, Sandera, MCV-a i Dustera.

Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.

sanderoman

Drugari drago mi je da vam se svidjaju moja resenja  :) ali i ova dva najnovija su odlicna. Na zalost, ne mogu nikako da dodjem u nedelju, idemo   na slavu (Krstovdan). Danas cu da se raspitam oko izrade i nije nikakav problem da probam vec sutra da ih uradim pa da vam posaljem po nekom (samo ako stignem sve da zavrsim).
Medjutim, posto se ljudi polako javljaju sa dobrim resenjima mozda da sacekamo jos neko vreme i onda da donesemo odluku.
Stos je samo sto je ovo forumaska nalepnica a ako forum preraste u klub onda ce se ponovo menjati. Interesuje da li takve ambicije postoje u skorijoj buducnosti? Ako se nesto planira da sacekamo onda.

Evo i varijante sa vecim slovima

Veterinar

Ko je clan Foruma, imao bi forumasku nalepnicu. Clanovi Kluba imali bi posebnu. Clanovi Foruma i Kluba imali bi obe nalepnice, koje ce se ocito vremenom usavrsavati, tako da verujem da cu kroz koju godinu voziti "leteci poster dci".  :wink:

sanderoman

:doh: aha, moze i tako....

LeNgenda

Citat: sanderoman poslato 23.09.2010. - 09:57
Stos je samo sto je ovo forumaska nalepnica a ako forum preraste u klub onda ce se ponovo menjati.

...ali ce web adresa ostati i ta nalepnica se nece skidati neko duze vreme, a i adresa sama je dobro smisljena i odmah se provaljuje sta je na toj adresi, te je svako dalje objasnjavanje suvisno.

Iskreno, cudno mi je da se neki sponzor vec nije javio i verovatno je da ce se i javiti kad provali veci broj Dacija sa forumaskim nalepnicama i prepozna sansu za zaradu.

Predlazem da se svapski primer sa slike gore usvoji uz eventualne stilske korekcije (gde se ja izuzimam jer sam apsolutni duduk za to) i naravno bez Sanderica, a kada se jednom statutom kluba uredi izgled grba, naziv, skracenice i slicno, onda da se prema tome nalepnice i prave.
Verujem da je cilj unifikacija i zadrzavanje istog dizajna bar pet godina u kontinuitetu.

Sto se tice pozicije, pored zadnjeg stakla, meni deluje pogodno i donja ivica petih vrata/gepeka, tamo gde je na nekim Loganima i novoj Taliji hromirana lajsna, kao i C-stub kod Sandera gde i sam proizvodjac lepi sve i svasta kod nekih posebnih edicija.

Npr. Sandero Kiss Fm

Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.

david

Keka

Ja sam za plavu, crvena mi se ne slaze uz farbu  :ne:
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

david

Da bude prozirna tj da propusta svetlost i da se lepi iznutra npr na zadne staklo da kola iza nas to mogu da vide...

Keka

I da sama pere kola i da ima RFID chip pa da onda drugi clanovi mogu unapred da vide ko je ko, posto se straga ne vidi  :whistling:
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

sanderoman

I da moze sa njom da plati putarina tj. da se ne plati. :lux: