forumaske nalepnice

prethodna tema - sledeća tema

mladja73

Na sledecem okupljanju...
Trčeći il' polako, svi na kraju stižemo na isto mesto.

sanderoman

Posle nekoliko zbunjenih stampara, nasao sam drugara koji moze da mi napravi nalepnice kake ocu. Da li ste jos uvek za novi izgled?

Vihor

Ajmo umetnici, predlozi, konkurs za naj nalepnicu je otvoren do 10.02.2011     :welcome:
Sve što radi na struju ima beli dim u sebi. Kada taj beli dim jednom izađe, to više nikada neće ponovo da radi.

Vihor

ma da, ali mislio sam na nove ideje   :to:
Sve što radi na struju ima beli dim u sebi. Kada taj beli dim jednom izađe, to više nikada neće ponovo da radi.

Deda

Mnogo mrzim da lepim po autu bilo sta, ali sam stavio forumsku nalepnicu. Onu sto je Vihor napravio. Nekoliko sam podelio ljudima koji imaju Logane, Stepweje i ove kratke,lol...
Jedino sto mi se nije uklapala ova nalepnica jer mi je auto crven pa sam je iseko i zalepio samo krug a ono plavo adios...
Ako se pravi nesto novo i lepse, neka bude mozda za staklo, iznutra i da ima crvene boje bre...
Ajd, i tu sledecu cu da zalepim, nek ide zivot...

Sir Oliver

Mislim da bi bilo lepo da nalepnica bude jednobojna i da se lepi na unutrašnju stranu zadnjeg stakla. U tom slučaju nije bitno koje je boje.
I drink to make other people more interesting.

ppejic

Bitno je koje boje. U tom slucaju mora da bude BELA, poput nalepnice za ELF.....

Zoran

Sanderman svaka ti čast, ovo si lijepo dizajnirao.
Sam svoj gazda - vazda.

Keka

Boje i izgled su stvar dogovora i ankete, ali sam ubedjen da ono sto mora-mora da se lepi iznutra.

Prednje, zadnje, bocno staklo-sve jedno.

Kombinacija providne pozadine i belih slova nije losa.
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

Sir Oliver

Citat: ppejic poslato 30.01.2011. - 17:40
Bitno je koje boje. U tom slucaju mora da bude BELA, poput nalepnice za ELF.....
Ok, u pravu si, može da bude kao ELF, skroz će biti ok.
I drink to make other people more interesting.

DrJekyll

Ja sam vec pomenuo da sam dosao na ovaj forum preko nalepnice na nekom fordu koja je bila providna sa belim slovima, naravno da je na toj nalepnici bio fordov forum, ali to mi je dalo ideju da potrazim i za daciju.

Znaci samo providno i sa belim slovima...nema greske
Horse Power is how fast you will hit the wall but TORQUE is how far will wall move after you hit it...

perke21

I ja zalepio nalepnicu (by Vihor). Prvo uradih kao leNgenda, ali mi se nije dopalo. Kasnije razmišljao da bude umesto elf, pa ni to nije bilo dovoljno dobro. Na kraju otišla gore na sredinu.  :woo-hoo: :woo-hoo: :woo-hoo:

petar313

Ja nemam ELF nalepnicu.

Keka

Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!