forumaske nalepnice

prethodna tema - sledeća tema

MajorSoul

Citat: sphex poslato 31.05.2011. - 13:30
odgovoreno dogovoreno  :friends:

Druze drago mi je sto smo se upoznali!  :ziveli:
Nalepnica preuzeta i bice zalepljena tokom dana. Bice i slika  :kava:
:wind:
..need more buttons..

david

Imam i ja jednu viska ali ovde u selu nema aktivnih forumasa i pored cinjenice da ima nekoliko Dacia u ulici

sphex

@MajorSoul: takođe! Nema na čemu  :friends:
Ja sad vidim da sam moju na brzinu zalepio, pojavio mi se mehurić na sredini, baš gde piše sajt. Probaću lepše jednom, natenane...
@david: ej i kod mene u ulici tri komada (logan, sandero i stepway), ako sretnem vlasnike reći ću im za DFS
we brake for nobody!

fidel

Citat: DrJekyll poslato 31.05.2011. - 12:34
Našao sam kući 3 nalepnice koje mi je žena zaturila negde u ormar :palica:
Ako je neko blizu NBGD-a možemo da se nađemo negde i da mu dam nalepnicu.

ja sam na NBGD (doduše, kad nisam na poslu). i voleo bih da imam nalepnicu. ako je još neka ostala javi se na pp.
pozdrav

sibelius

evo da ponovim da bih bio jako zainteresovan za dve nalepnice posto su u kuci i sandero i logan
ako treba da se dorade recite,moze i nadoknada troskova
ljudi smo

mrsp

Jeste da sam iz Kragujevca alii ja sam se prijavio za nalepnicu pre mesec dana, pa ako ima još neka ja sam raspoložen za neku saradnju  :whistling: :whistling: :whistling:

mrsp

Evo da se zahvalim još jednom davidu što mi je poslao nalepnicu, a moram i Vihoru jer se i on ponudio da pošalje. :too:
A evo kako to izgleda

Zoran

Ja još uvijek imam jednu viška pa ako neko iz BiH želi mogu mu poslati poštom.
Sam svoj gazda - vazda.

david

Što je to lepo kad dobijes nalepnicu. Meni je Mladja73 ubacio u haustor kad je prosao mojom ulicom. Sta reci..

Bolence91

Da li moze neko meni da posalje nalepnicu???? :)

Veterinar

Ne znam da li je Vihor ostavio kod sebe koju, posto je nalepnice uputio meni.

Vihor

Sve što radi na struju ima beli dim u sebi. Kada taj beli dim jednom izađe, to više nikada neće ponovo da radi.

Raja

Citat: Bole91 poslato 08.06.2011. - 23:33
Da li moze neko meni da posalje nalepnicu???? :)

Skini je Vihoru ili Dedi sa auta. Bor je malo mesto, niko neće znati da si ti.  :whistling:

MajorSoul

:wind:
..need more buttons..

LeNgenda

Au, brate, kako me iznerviras svaki put kad postavis slike ovog tvog crnila...  :ljut: :psiho:
Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.