Kvalitet i cene gasa

prethodna tema - sledeća tema

Boka

Vlasotince , danas , Nis petrol 90,40din.

drzarkod

Vidim da je na Daki petrolu 82 din. u NS.  :aplause:

Branislav-NIŠ

Sipao malopre na Daki petrolu u Nis-u 89.90   :ne: kako je moguce da je tolika razlika   :hm:

Aleksabgd

Gazpromneft na Pancevackom putu , cena 87,40 din i ako imate Superkarticu i bonove iz Idea kataloga imate na  sipanih 20 i vise litara umanjenje 5 dinara po litri lpg-a.

Raja

...i akcija traje do 31.01.2014.

Keka

Kad u Srbiji vidim natpis "akcija" ili "popust", pocnem da bezim kao djavo od krsta.

Ako je neko zaboravio, pre nekoliko meseci smo isti taj TNG placali (mnogo) manje nego sada sa "akcijama".
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

Ivan

Gas na Luk oilu 89.90 din. dosta dobar, koliko sam primetio auto ga manje troši nego gas kupljen kod ostalih

lakistrike95

Gas na OMW-u je 84,40.

Keka

Daki petrol kod NS sajma 82.90, usput sam vidjao i 90.90 (Pionir u Pazovi, kao i na autoputu).
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

jasho

Sinoć OMV Inđija 83,90! A ovo na autoputu svi po ušima lupaju 90.90, ono što me čudi da po Beogradu ne pada recimo LUK oil bulevar 90.40

Ivan

Danas TNG na OMV Novi Beograd kod Piramide 89.90 izgleda da je u Beogradu i na auto putu gas najskuplji :ljut:

Raja

Na Zrenjanincu  na tri pumpe 89,90.

Ivan

Juče tng na OMV Paraćin 83.40 din.

vkaradzic

OMV vikendom ima popust od 3.5din po litri. Uzeti to u obzir kada se ovde navode i upoređuju cene!

Loganovac

OMV ima, kao i većina drugih, regionalno-lokalnu cenovnu politiku i obavezne vikend popuste, koliko vidim. Recimo, prekjuče, u subotu, njihova pumpa na ulazu uz Aranđelovac 81,40. Istovremeno u Požarevcu 84,40! Pitam ih kakva je to zajebancija, kažu regionalni menadžeri prodaje odlučuju o tome. Za to vreme na NIS-u stabilnih 87,90 do 89,40 (naravno, opet u Požarevcu  :ranting: ). Potpuno se uklapa u do sada navedena iskustva...
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.