Kvalitet i cene gasa

prethodna tema - sledeća tema

drzarkod

Pa moraju da dizu vidis da su temperature ispod nule.....zbog propan butan odnosa.... :fiju:

dejandelic

Juce sam sipao na MOL-u u Pa,cena 82,90....

lakistrike95

Cena otisla u nebesa, a kvalitet je uzas, motor vise bruji, auto ponekad podrhtava, autoput prosecna potrosnja 10.5l, nije isao ispod 130km/h, nije lose, ali primetio sam da je gas veoma los u poslednje dve nedelje.

kiconix

Danas na Vidikovcu, eko 83,90, idemo....

bocca

i meni se cini da je gas sve losiji. iako sam poslednjih dana i nedelja puno puta imao zakacenu prikolicu i imao vise gradske voznje, potrosnja mi je drasticno skocila! i pre sam vukao prikolicu ali nije trosilo toliko.

Keka

Bg-Nis i nazad, pri 130 km/h, prosecna potrosnja oko 10 litara na 100 km. Kvalitet osrednja zalost.

Cena 83+, vise ni ne gledam, samo se jedim.
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

Loganovac

Ne znam za kvalitet, ali jutros na NIS-u 84,90! 

Kaže vam Bili, naguraće oni 60% cene benzina... :badmood:
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

bocca

u Staroj Pazovi na 2 mesta 86,90!!!

dejandelic

Veceras MOL u PA 84,90  :banghead:

Bendiks

"Kvalitet nikakav - cena velika"  :hall:

:respect: za one kojima 84.90 nije mnogo - meni je i dinar velika para... kvalitet svakako ne valja - valjda je to difolt savremenih prilika - ono što svakako znam je da nema šanse da vozim  na bendžu a dizelke ne volim...

A možda bi tu izdvojio "gradske" i "ruralne" korisnike - svakako na isto mu dođe, ko šporet na "plin" - kuvao ga na maloj vatri ili velikoj - troši se...a i košta...

Valjda sad tu dođe pročimije o isplativosti - tu se valjda svrstavamo u pomenute kategorije ili ne. Iliti, blažen je osećaj kad na pumpi sipaš za 500 dindži plina - a bendže jedva da pokrije dno...muka, u oba slučaja...

A i da dođe taj južni tok...

Keka

Kroz Juzni tok ce teci metan (zemni gas), ne propan-butan (TNG).

Novi Sad:

NIS kod mlekare 79.90.

ENS kod Rodica 78,90.

Keka

drzarkod

Kad vidim racun da sam na Daki petrolu sipao za 67 din u avgustu prosto se zaledim na danasnjih januarskih plus 10 :(

Raja

Gazprom, odmah nakon "Pančevca": TNG 87,40 minus pet kintavosa po litri (na bonove iz "Ideje") = 82,40.

kiconix

Danas na jednoj pumpi videh 90.2.