Novi Duster oko septembra 2013. god.

prethodna tema - sledeća tema

drzarkod

ivan-bgd

Ma ovo je duster za indijsko tržište.Tamo nisu ni čuli za daciu pa je prodaju kao nisana...verujem da će ga na drugim tržištima prodavati kao renoa.Eventualno ako ne promene enterijer,pa se bude razlikovao od brenda do brenda.

Andrix

Ala je ruzan odpozadi, inace od starog mi se najvise ne svidja zadnji deo, malo da ga uklope i zaravnaju one izbocine...
Nisam toliko bogat da bih kupovao jeftine stvari

dovla

Veterinar

Citat: ivan-bgd poslato 19.08.2013. - 13:05
Ma ovo je duster za indijsko tržište.Tamo nisu ni čuli za daciu pa je prodaju kao nisana...

Tamo se Dacia prodaje kao Mahindra. Pojavila se nova Mahindra, terenac. Ne bi mi smetalo da Duster tako izgleda jednom.  :nami:

nemanja46

Meni je nekako ruznjikav nazad  :ne:

Ivan91

meni je nekako ruznjikav ceo

trajce

Ma da sednem malo, bar par godina,  u ovaj "stari " Duster  :lux: ... 

Dejan11

http://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&nav_id=744832
Evo i zvanično...ne bi me čudilo da samo malo preurede prednju masku i ubace unutrašnjost od novog sandera  i eto novog dustera...
meni je ok. a i ovaj stari mi je odličan  :wink:

Svarog

Koliko vidim zadržali su staru instrument tablu, a to je baš bezveze.

boxit

http://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&nav_id=747226

evo ga i zvanično restilizovani Duster. Malo maska, malo farovi, nazad skoro neprimetno.....

Dejan11

lepo,ali ništa posebno,ostaje samo da vidimo da li je i unutrašnjost pretrpela promene...

drzarkod

Jeste ali male kao i ceo auto... :place:, a meni u Sekulicu rekli kao babaroga promene...skroz drugi izgled... :lol1:...nasa posla.

ivan-bgd

Ako je unutrašnjost ostala ista ,džaba su krečili.......

boxit

Pa sad, ne znam šta očekuješ od promena u enterijeru ali mislim da će i one biti na nivou  "kozmetike"......bar gledano prema tome da je spolja urađen samo fejslifting.
Mada i nekoliko boljih i lepših stvari u enterijeru nekad može promeniti celokupan utisak i sliku o modelu. Ono što je važno da se ovakve promene i enterijera i exterijera ne bi smele odraziti na postojeću cenu (doduše, može al'  na dole   :Smiley:)