Novi Duster oko septembra 2013. god.

prethodna tema - sledeća tema

Keka

U novcima tesko da ce trositi manje  :nami:
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

Damir Oravec

Doktore..svi po jedno jedro na krov.. i neće trošiti ništa :)  :lau:

Keka

ivan-bgd

Mx

Najinteresantniji je mali 1.2 turbo motor u celoj prici sa novim Dusterom. Jedino sto ce on biti skup, pa je pitanje da li je za buduce bolje odabrati njega nego dizel.
Interesantan i nebitan detalj je da svi pominju LED dnevna svetla na sajtovima, a na slikama se vide dve varijante, sa obicnim sijalicama kao i sanderi/logani sada i led varijanta.
Vlasnici sadasnjeg dustera mogu da uzivaju narednih par godina, jer su promene toliko male da je glupo zvati ovog dustera novim dusterom.
Jedino me zanima taj novi motor i kako ce sa njim raditi...

Tale

Unutra je veliki korak nazad. Ružno do bola.  :sere:

Andrix

Unutra je kao i novi Sandero i Logan i malo izmanjena maska, sto mi je odlicno, jedino zadnjica deluje skoro pa ista, sa onim bubrezcicima kod svetala, sto su mogli i da promene, ali negde sam procitao da cena ne bi trebalo da nesto skace...
Nisam toliko bogat da bih kupovao jeftine stvari

acalisse

nenad28

Damir Oravec

Hm..sve mi se cini da sam video svoj sledeci auto.

drzarkod

Uzmi kasnije pravi restilizovani model 2015 g., ovo je samo facelift... :friends:

bocca

jos uvek nema previse informacija ali osnovno je : novi daster sa klimom i ESPom 11700e! i novina 7 godina garancije ili 100.000km!!!

drzarkod

Auuu, znači skače cena servisa...ko Hjundai 7g, a servis ko za Mečku....mogu misliti do 100000 km koliko će da košta...

Keka

Od svega zanimljiva je jedino verzija sa fabrickim TNG.

Citat
Još ekonomičniji, motor 1.6 16v 105 je dostupan za novi Duster u verziji na auto gas sa emisijom od samo 145 g CO2/km.*
Reč je o ekonomičnoj (najjeftinije gorivo, delomično ili potpuno oslobađanje od potvrde o registraciji vozila, u zavisnosti od zemlje...) i sigurnoj ponudi (montaža u fabrici uz garanciju proizvođača), koja čuva okolinu zahvaljujući manjoj emisiji CO2 u poređenju sa benzinskim motorom sličnih karakteristika.
Sa novim Dusterom imate mnogo izbora!

*Homologacija potrošnje i emisije je u toku.

Produzena garancija ce verovatno biti uz doplatu (paprenu), za malo bolje opremljen Duster covek moze da kupi i neki auto.

Dejan11

produzena garancija je uz dacia finansiranje ali ima svasta od dodatne opreme ima jos jedan dizel motor sve u svemu rado bi menjao moj za ovaj novi  :to: