Novi Duster oko septembra 2013. god.

prethodna tema - sledeća tema

ivan-bgd

Ako ubace enterijer od novog sandera-logana onda će biti ok,u protivnom...... :ne:

saša61beograd

Na Dasteru mi se jedino prednja maska nije sviđala,mislio sam kakav god da bude restajling,gore ne može biti.Međutim,uspeli su da postignu nemoguće!I to sada kad imaju nove Log/Sandero sa najlepšim "njuškama" u klasi (ako izuzmemo WV Polo koji je izgleda bio inspiracija).
Pomalo mi liči na Nisan Murano,valjda je to bila namera.Ako jeste,onda je to tužno.
Možda ja pogrešno shvatam Dastera.Po meni je Daster nešto kao Lada Niva-auto van klase,iznad vremena,iznad mode,znači bez konkurencije!A ako nije tako,ako Daster treba da juri Tojotu Rav4 ili Nisan X Trail,onda sam debelo promašio temu.

ivan-bgd

Citat: saša61beograd poslato 28.08.2013. - 15:56
I to sada kad imaju nove Log/Sandero sa najlepšim "njuškama" u klasi (ako izuzmemo WV Polo koji je izgleda bio inspiracija).
Tu njušku će verovatno da nosi duster 2....a za sada malo kozmetike ulažu u ovaj.Pripremaju teren.Možda grešim ali mi sve liči na to.

speedo

Meni lično bolji i od Nissana i od Mahindre prethodno spominjanih u ovoj temi. Modernizacija, ali ne prevelika, ne bih se bunio da vozim neki dCi 4x4. :cul:

kiconix

Ako oni ovo zovu osvežavanje, majko moja.
Ovo je uradio Kristi u garaži, za svoj groš  :Smiley:

DarioGTI

Kiconix mi oteo riječi sa tipkovnice  :D

Mogli su se ipak malo potruditi, a ne samo napravit restyle farova tj ubacit komoricu za dnevno svjetlo i drugačiju rešetkicu maske  :fiju:
Nekada:
'03 SupeRNova E7J LPG Europa - 219.200km (prodan)
'07 MCV K4M LPG Laureate A/C- 55 000km (prodan)
'02 SupeRNova E7J LPG Europa - 114.150km (prodan)
A tu je još:
'05 Logan K7M Laureate A/C - 200.000km and counting (HR)
'21 Sandero 1.0 ECO-G H4Dt LPG Comfort - 10.000km (HR)

Dejan11

u komentarima na b92 se pominje duster u rusiji pod znakom renoa, 2.0 benzincem itd...
evo kako izgleda iznutra sa kompletnom dodatnom opremom...

asimic

Tamo mi se na vrh glave popeo neki tip koji stalno hvali izgleda svoj Yeti jer je eto Duster dobio tri zvezdice na testu. Bar da je pročitao zašto nego stalno gudi isto. A WW Yeti je npr. bio skuplji od Dustera sa klimom i ostalim a imao je onaj mali osnovni motor i samo belu boju u toj akciji. Manji i unutra i prtljažnik. Unutrašnjost ala Fabia što je ok po meni ali kad mu staviš onda pre dve godine multimedia ekran sa SD karticom bude dosta skuplji. Ali svi to zaborave. Probao sam oba i jeste taj dobar ali nije to sve isto a luksuznije za iste pare. Ni slučajno. Svaka roba ima svog kupca samo ovaj davi svaki put sa svojim Yetijem kad god se objavi neka vest o Dusteru ili Dacia autima.

drzarkod

mora da je ceh... :Smiley: i ja sam ga primetio....

Mx

Kasno se vracam temi, ali srecom vi ste aktivni pa ste ubacili fotke novog dustera.
Dobro je sto ne lici na sandera/logana jer bi bili suvise slicni, ali samo izmena maske i novog kvazi hromiranog enterijera mi ne lici na nov model.
Meni je stara njuska i dalje mnogo privlacnija od ove nissanolike, koja vise lici na one jeftine autice igracke.

Verovatno ocekujem od Dustera da izgleda vise kao terenac, ali to je glupo s'obzirom da je samo SUV...

Dejan11

drzarkod

Meni je unutrasnjost ok, malo bi sedista i prostor oko menjaca uradio kao u Juke-u...

http://auto.blog.rs/blog/auto/noviteti/2013/09/07/dacia-duster-facelift-nove-slike-unutrasnjost

Spolja bas nista posebno, ocekivao sam stopaljke ko u terranu.

Keka

Tresla se Goca, rodio se Misa....jedina novost je TCe 125, ali ima direktno ubrizgavanje, pa na njega nece moci TNG.
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

Damir Oravec

Kao što su najavili, osveženi Duster. Enterijer doveden do neprepoznavanja-na bolje. Ima sve ono što mi je nedostajalo. Bombonica. Već se vidim u njemu  :kava:

Ivan91

Citat: Keka poslato 09.09.2013. - 20:18
Tresla se Goca, rodio se Misa....jedina novost je TCe 125, ali ima direktno ubrizgavanje, pa na njega nece moci TNG.
trosice manje od 1.6 sig, tako da i nije tako strasno