Novi Duster oko septembra 2013. god.

prethodna tema - sledeća tema

Mx

Preuzima dizajn od sadasnjih sandera i logana spolja, kao i unutar kabine. Ovo je nagadjanje dizajna, mozda se promeni malo do tada.

Meni ipak ovaj sadasnji deluje dosta lepsi napred...

Andrix

Red bi bio i njega da modernizuju, ne sumnjam da ce biti lepsi
Nisam toliko bogat da bih kupovao jeftine stvari

Keka

Licno, Duster mi je bio ruzan onako buljav.

Sa novim izgledom moze da bude lep, ali ce izgubiti identitet, vizuelna razlika izmedju Stepwaya i Dustera ce biti filozofske prirode.
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

DarioGTI

Pa ovako ispada vizuelno kao nabildani Stepway  :ne:

Kod Dustera mi se baš sviđalo što je imao totalno drugačiju njušku od ostalih modela Dacije.
Nekada:
'03 SupeRNova E7J LPG Europa - 219.200km (prodan)
'07 MCV K4M LPG Laureate A/C- 55 000km (prodan)
'02 SupeRNova E7J LPG Europa - 114.150km (prodan)
A tu je još:
'05 Logan K7M Laureate A/C - 200.000km and counting (HR)
'21 Sandero 1.0 ECO-G H4Dt LPG Comfort - 10.000km (HR)

nik

kiconix

Stvar ukusa, meni se ovako sviđa.
Moram da kažem da čisto sumnjam da će ovako izgledati.

asimic

Citat: Keka poslato 05.05.2013. - 21:53
Licno, Duster mi je bio ruzan onako buljav.

Sa novim izgledom moze da bude lep, ali ce izgubiti identitet, vizuelna razlika izmedju Stepwaya i Dustera ce biti filozofske prirode.

Jeste malo "poseban" ali duša mu dobra  :ziveli:

Tale

Mislim da je ovaj izgled čisto novinarsko nagađanje.
Bilo kako bilo, novija unutrašnjost bi mu prijala, ali prednji dio kakav god naprave teško da će biti bolji od sadašnjeg.

Mx

Moguce da nece biti kao na slici, ali znajuci nasu fabriku, vole da unificiraju sto vise delova za razne modele, pa mozda zaista stave svetla sa novih logana/sandera.
Mada se meni njuska od sadasnjeg modela mnogo svidja, steta ako ga upropaste.

ivan-bgd

Koliko vidim na slici,ovde osim ,,njuške,, ništa nije ni promenjeno.I po meni totalna glupost da prave različite automobile koji skoro 50% liče.Tako je i sa sadašnjom unutrašnjošću kod dustera koja je ista kao kod sandera, kao i prednja vrata.Naprave auto koji je skro isti ali ima 50% jaču cenu.

ropee

Duster je odličan auto , bio mi je u užem izboru prilikom kupovine novog auta , odbilo me jedino to što nije imao puno više mjesta u odnosu na moj Pežo .
Nekako mi je ta prednja maska oduvijek nedorečena , a kako se razvijaju novi odeli u Daciji , ne sumnjam da će novi Duster ponovno biti meta pogleda i želja mnogih zaljubljenika u automobile , posebice off roada

drzarkod

Nidge novih spy photos od Dustera. Ovi u Sekulicu mi rekli da ce biti babaroga :too:
Meni se stari Nisanoliki izgled malo sirov bas dopada. Valjda ga nece isfemkati.... :c0:

trajce

Takodje, kao drzarkod mislim da vise prilici stari ostriji izgled jednom terencu. Voleo bih da jednog dana ovaj moj zamenim za jedan takav Duster.

drzarkod

U Frankfurtu početkom septembra fejsliftirani Duster a next gen. će tek 2015. :agr:

ivan-bgd

E onda ću da čekam 2015-u  :whistling: