Sta vam se dopada, a sta ne na vasoj Daciji?

prethodna tema - sledeća tema

Dragan.vi

Boka

Citat: Svarog poslato 24.09.2011. - 00:41
U stvari krcka kad je delimično otvoreno. Kad je potpuno otvoreno onda ne krcka. Barem kod mene.
I kod mene takodje krcka staklo, samo prednja, i to bas puno kad je napolju temperatura recimo preko 24-25c, dok kad je hladno vreme toga nema.

ivan-bgd

plasticni klizaci na staklu u unutrasnjosti vrata znaju da dobiju lufta od koriscenja tako da je to krckanje verovatno proizvod toga..uostalom ako rikne..tu sam ja da to servisiram.a inace je to boljka svim novijim vozilima od renoa preko vagena i ostalih:)

boban66

Neverovatno ali kod Dacije je moguće?! Juče sam pri vožnji pri prebacivanju iz 5-te u 4-tu greškom povukao ručku menjača pravo dole, zakrčalo je  da sam se naježio, Fakat sam pokušao da ga ubacim u rikverc pri brzini 60 km. Prosto je neverovatno da nema nikakva blokada da menjač ne dođe u takvu situaciju. Kod nekih auta rikverc se ubacuje ili tako što se menjač pritiska na dole ili se povlači na gore ili ima nekakvu mehaničku blokadu da kada je pogon prema napred ne možeš ,sve i da hoćeš, kreneš s menjačem u rikverc. Jeste moja greška ali u brzom šaltovanju je moguća, kod drugih auta koje sam vozio je to ne moguće uraditi.
Ko sebe osudi, služi doživotnu robiju.

kiconix

Eh, pa sad, meni se nikad to nije desilo.
To se svodi na statisticku gresku, sad pa nikad.

zac

Svejedno nisi mogao da ga ubacis, i da si hteo, na  60km/h

boban66

Znam da ne može al mogu da Sj...m menjač. :cekicem:
Ko sebe osudi, služi doživotnu robiju.

kiconix

:-)1
Jedino ako si toliko gluv i uporan da ne osetis i ne cujes, pa do iznemoglosti da ubacujes u rikvrc.
Mislim da niko od nas nije toliki degenerik.

LeNgenda

A da se cuje traumaticno - cuje se... :help:
Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.

mrsp

speedo

Za pohvalu lagano rukovanje dizalicom, bez problema sam zamijenio točak. Za kritiku je smještaj dizalice (sandero), nekako sam je smjestio nazad, ali ne onako kako je bilo. Morat ću to da popravim čim nađem vremena. Za pohvalu takođe nije kada vam komšija rasječe novu gumu, ali to već nema veze sa Dacijom....

ivan-bgd

Pa dosta toga mi se ne sviđa.Sitnice koje nisu toliko skupe da se ne bi stavile.Jer time ubijaju cenu ,što znači da stave sve što imaju drugi automobili koštala bi više a onda bi svi kupovali koreance..ali nema veze...elem, ne sviđa mi se što nema sijalicu u pregradi (ko da košta ne znam koliko),nije dobro što je rez.točak ispod izložen vremenskim uticajima,što nema i zadnje elek.podizače,nema bord komp., treba da ima malo veću konjažu.To je uglavnom to čime ja nisam zadovoljan. :ne:

Loganovac

Imam sijalicu u pregradi, rez.točak uživa u futroli u gepeku, imam zadnje podizače, imam BC, imam i veću konjažu - dakle moj auto je idealan!  :Smiley: :ziveli:
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

ex-user

Citat: ivan-bgd poslato 26.11.2011. - 21:52
Pa dosta toga mi se ne sviđa.Sitnice koje nisu toliko skupe da se ne bi stavile.Jer time ubijaju cenu ,što znači da stave sve što imaju drugi automobili koštala bi više a onda bi svi kupovali koreance..ali nema veze...elem, ne sviđa mi se što nema sijalicu u pregradi (ko da košta ne znam koliko),nije dobro što je rez.točak ispod izložen vremenskim uticajima,što nema i zadnje elek.podizače,nema bord komp., treba da ima malo veću konjažu.To je uglavnom to čime ja nisam zadovoljan. :ne:

pa sve te sitnice (izuzev gume) imao si u blackline ponudi, a uzeo si stepway? zasto?  :ces:
bla bla bla

ivan-bgd

Jednostavno stepway je lepši za klasu od običnog sandera..a kad već mora da se bira izabrao sam za oko primamljiviji auto.Zato nisam ovim stvarima ni zadovoljan tj onim što stepway nema.Koji je razlog toga ne znam.Kad već ima taj ,,izgled,, trebalo je da se pravi u black line opremi :ranting:Ne bi bio mnogo skuplji. :ne:..po meni jako glupa politika fabrike..trebali su i stepway da ponude u više nivoa opreme..... :ces: