Sta vam se dopada, a sta ne na vasoj Daciji?

prethodna tema - sledeća tema

Loganovac

Pa jel beše nema kod nas izvoljevanja u vidu izbora opreme, normalno uz nenormalno čekanje, Stepway je samo paket opreme...
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

ex-user

pa moze da se naruce i na stepway-u dodatni airbag, 4 zvucnika, itd itd... samo ste se mnogo ceka - ja sam upravo zato uzeo BL, a u principu to je isti auto kao stepway, par hromiranih dodataka i krovni nosaci ipak ne prave toliku vizuelnu razliku da neko moze reci da mu je stepway lep a obican sandero nije  :nami:
bla bla bla

Zoran

Sam svoj gazda - vazda.

ivan-bgd

Ja na svom stepway-u imam dodatni air bag.i to je ta razlika..imaš stepway sa i bez air bag-a pa biraj....baš širok izbor opreme.Kad su ga već napunili pragovima plastikama itd mogli da ga napune do kraja.E tek bi tad bio dovršen auto. :too:..Ali nema veze nisam ni rekao da mi se ne sviđa,jer da mi se ne sviđa ne bih ga ni kupio.A  i bio sam prekratak za neki ,,ozbiljniji,, auto :ne:

zac

:offtopic: 

:cekicem:  Hoces da kazes, da Dacija nije ozbiljan autio...  :ha: Ono jes`, oma posle Moskvica....    :Smiley:

ivan-bgd

Stavio sam navodnike. :nami:.ali gledajući ostale automobile mora tu još da se uči tj dodvori kupcu :wink:..neću reći da je odličan ali za te pare je ok.za radničku,srednju klasu koja polako izumire :ces:

zac

Naravno da Dacija treba jos mnogo toga da uci, i da se  dodvorava nama- kupcima, i ja se slazem da je dobra za te pare.....

U proslom posti sam se samo nasalio sa tobom, inace te razumem i podrzavam razmisljanje.  :wink:  :friends:

ivan-bgd

mrsp

Menijedino smeta što nije baš zvučno izolovan ali radi se na tome u privatnoj režiji.
I ona praznina ispod praga,odnosno što se vidi onaj rub gde se oslanja dizalica.Ali i to će biti rešeno,jer koliko sam video sad može da se kupi samo spojler za pragove, nemora ceo Suv komplet.I tako čim vreme dozvoli, odnosno finansije i to  ima de sredimo  :whistling:

zac

:ha: samo mu stavi i te spojlere..... pa ja cu stvarno da ti otmem auto.  :Smiley:  :Smiley:  :Smiley:

mrsp

alen

Svida mi se kod dacie motor za svoju snagu je dobar (mada bi mogao biti jaci) lako upravljanje , udobnost, potrosnja , vanjske linije kod solenze, kilaza samo 970 kg, a limuzina je.
Ne svidja mi se mekan lim , los lak , los auspuh trune kao drvo ,  plastike unutra se lako potrgaju , zvuk vrata pri zatvaranju .
Dacia Solenza 1.4 8v MPI 75 ks 112 nm + jh3

kiborggg

Opcije kod stepway-a koje su fabricki pri naručivanju automobila otvorene su: Boja(3), airbag za suvozača i kožni volan.

Od dodatne opreme(fabrički planirane i one druge) koja se prodaje i ugrađuje kod kod većih koncesionara u BiH su: Felge/gume, Auto-gasni uređaj, Parking senzori, Ksenon svjetla, Zatamnjenje stakala, Radio/cd/mp3 uređaj i zvučnici u prednjim i zadnjim vratima, presvlake, patosnice i jos kozmetike.

alexv011

Aleks