Dacia - rekord za Ginisa 28.05.2011.

prethodna tema - sledeća tema

Damir Oravec

Da se u 10:45 nadjemo na izlazu sa autoputa za Navak - ko dolazi iz Beograda autoputem. Sa ostalima mozemo da se nadjemo u 11:15 na ulazu u Navak. Moze?

david

Moze, 10.45 NR Pecinci jel tako?

Vihor

moze li neko GPS podatke da napise tog NAVAK-a, de je bre to?      :ces:
Sve što radi na struju ima beli dim u sebi. Kada taj beli dim jednom izađe, to više nikada neće ponovo da radi.

Damir Oravec

Citat: david poslato 24.05.2011. - 07:26
Moze, 10.45 NR Pecinci jel tako?

Tako je. Ako se i drugi slazu..moze da bude..pa nazovimo ga..plan okupljanja :D

Vihor

Sve što radi na struju ima beli dim u sebi. Kada taj beli dim jednom izađe, to više nikada neće ponovo da radi.

david

Ova muzika na sajtu je zakon  :zurka:

Sad su me zvali iz RNS-a, okupljanje je izmedju 11h i 12h. Poslati ce mi na mail pozivnicu koju moram da ostampam. To je kao da udjemo preko reda za one koji ce doci na okupljanje a nisu se registrovali oni ce biti na ulazu dok ne obave formalnosti. To ce trajati do 18h i biti ce organizovano pice i klopa i progodni pokloni.
Ja nemam stampac, tko ima od vas stampac pa kad mi mail stigne da mu prosledim pa da to odstampa i ponese na mesto okupljanja ili da to skinem na USB i odnesem kod nekog da mi odradi.

jasho

david

sphex

Javili i meni sad, ja bi u principu isto išao, ne znam samo da li je pametno da vodim ženu i dete malo, ipak će to biti z.... na vrućini/suncu/otvorenom ceo dan.....nisam pametan još uvek ;)

@david - odštampaću ti ja nije nikakav problem, javljam samo da li sigurno idem ili ne.
we brake for nobody!

david

Ja planiram da povedem decu, zena mi radi tako da nemoze, neka deca uzivaju pa ovo je prilika da i oni nesto vide a do 18h ima da se naigraju. Odluci pa da ti posaljem kad oni meni posalju mail.  :dobro: :friends: :ziveli:
Ovo  :ziveli: ce biti na teret RNS-a  :wink:

sphex

Meni dete premalo, dva meseca tek, a za javljanje dogovoreno ;)
we brake for nobody!

brankovs

Evo i ja se prijavio,idem da vidim taj NAVAK,ko zna da li će biti prilike kasnije........

david

Steta pogotovo meni kojemu je to blizu da ne odem da to vidim a tako sam im rekao kad su me zvali da je pitanje da li bih dosao da je daleko

ziki_the

Znaci sad koliko ce nas doci sa DFS-a?
I da li neko zna koliko vremena treba AP kroz BG do NAVAK-a?
Pojma nemam kad da krenem. :crazy:
A kakve su to pozivnice? Koja je fora? Mogu i ja da odstampam, ako treba.